Problem jest dosc dziwny i polega na tym ze niemoge wejsc do zadnego teamu podczesz gry. Łącze sie z serverem ale moge siedziec tylko na spekcie acha i niewidac tego co pisze Mam osp, wszystkie patche, a gierka nie jest orginalna. Ktos cos wiem...?
2_Blind
23:22, 28 12 2003
moze to glupie ale dali Ci unlocka ? nic innego nie przylazi mi do glowy, opisz dokladniej jak to wyglada.
eXe
13:03, 29 12 2003
Dokładnie wygląda to tak: Łacze się z serverem, wybieram team, klase, naciskam OK, wyłancza się limbo, pisze ze "You will be spawned as a allied medic with tompson"... i dupa dalej zostaje na spekcie. Teamy raczej sa odblokowane, jak ja siedzialem jako spekt to inni wchodzili do temów
Swiety
23:17, 29 12 2003
1. Mógłbyć lock teamu (mógł dać ref lub ktoś z drużyny) i nikt nie dawał unlocka lub taka opcja była wyłączona 2. Mogłobyć ustawione team_maxplayers - ograniczenie na ilość graczy w teamie. Wtedy reszta może przebywać tylko na spekcie.
eXe
12:24, 30 12 2003
1.Przy lockteams jak chce sie wejść do teamu to chybapojawia się komunikat ze jest lock? A poza tym prubowałem tez na pustych serverach. 2. Team_maxplayers to też nie to, skoro ktoś może wejść, a ja nie
Wygląda na to że jestem pierwszy i jedyny kto sie spotkał z tym problemem
NeoAD
21:47, 2 03 2004
A zresztą po co grasz w Returna jeżeli możesz sobie ściągnąć wolfenstein ET.Nie będziesz miał żadnych problemów(no chyba że sam sobie ich narobisz ), a opcji, map, a co najważniejsze ludzi, jest owiele więcej.Przełóż sie na ET Pozdrawiam
sayetan
23:06, 2 03 2004
nie tylko Ty, ja tez czasami mam ten problem, mowi ze zrespawnuje sie jako axis/allies ale nie mam mnie w teamie zawsze wtedy wchodze spowrotem na specta i probuje jeszcze raz, zazwyczaj pomoaga
Swiety
0:39, 3 03 2004
QUOTE (NeoAD @ 19:47, 2 03 2004)
A zresztą po co grasz w Returna jeżeli możesz sobie ściągnąć wolfenstein ET.Nie będziesz miał żadnych problemów(no chyba że sam sobie ich narobisz ), a opcji, map, a co najważniejsze ludzi, jest owiele więcej.Przełóż sie na ET Pozdrawiam
Po co jeździć mercedesem skoro można jeździć volkswagenem
Takie porady to se możesz wsadzić w d...
Tu jest board RTCW a nie ET.
Kanibalo
10:41, 4 03 2004
Swiety skasuj post tego pajaca (neo_cos_tam) a pozniej moj Czlowiek czyta forum przy sniadaniu i od razu jakis cep psuje mi apetyt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.