Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiego koloru macie ściany w pokoju???
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
eInHeRjER_pL
W sumie nie chodzi mi w tym topicu o serio wpisywanie koloru ścian tylko tytuł zbliżony do innych topicoow na forum. Co mnie wkurza. Ano wiele m.in. takie badziewne tematy w stylu "co dostaliście na mikołaja", "życzenia świąteczne" czy "jaką macie temperature". No wybaczcie ale człowiek chyba może się troszkę wkurzyć jeśli przez misiąc nie zaglada na forum a po miesiącu zobaczy o 250 teamtoow a z tego wiekszosc tak dennych ze az mi sie odechciewa wchodzic na to frum. No nie wiem co bedzie nasytepne, jakie tematy wymyslą gracze i stali bywalcy tego forum, może: "jaki macie numer kart kredytowych", albo zaczniemy wymieniac sie kontami bankowymi, a może zorganizujemy male biuro matrymonialne i bedziemy łączyć homoseksulanych graczy et. rolleyes.gif . Nie wiem jak wy ale mnie troche tak,ie cos wkurza i dobre by bylo gdyby kilka osob sobie przewineło wstęp tego boarda tam niżej można wejść na hyde park - no macie króliczki miejsce gdzie możecie wkurzać lud glupimi topicami.
ronin
hmm przeciez te "dziwne topici" sa w hyde park'u dzieki pracy naszych wspanialych(sic!) moderatorow
NIEDZIOWIEDZ'
tapeta jasnego koloru plus biiurko i półki zrobione własnoręcznie z niebieskiego blatu i oklejone żółtymi listwami sprawiają, że gra mi się na prawde w bardzo miłych warunkach happy.gif
KPMG
W sumie sam nie wiem jaki to jest w końcu kolor, tyle razy był przemalowywany biggrin.gif zostało chyba na kości słoniowej dry.gif A tak na poważnie to dzięki moderatorom <wazelina> tematy tego typu lądują w Hyde Parku, gdzie nie zaglądam bo mnie nie onteresują wink.gif
DaBi
Sprawa już była poruszany wiele razy. Ja powiem tylko tyle że takie jest to forum jacy są jego użytkownicy. Wydaje mi się że sprawa troszkę jest przesadzona bo topici takie dość szybko znikają bądź są przesuwane.
Tak też stanie się z tym bardziej on będzie pasował do Hyde
NoOne
Sciany mam koloru szarego hm.. choc sufit mam bialy i na nim swiecace gwiazdki 0o how fun is that mam duze biorko takie z takim lukiem no na luku stoi komp :> i mam duze niebieskie polokragle lozko 0o

Hm co jeszcze na biorku mam Palme, Yuka konkretnie 2 letnia z wbitym wen krzyzem zakonczonym ostrzem ^^' Mam ciemne grafitowe zaslony jeszcze imo TV na wysiegniku przy lewej scianie i to by bylo na tyle, no jeszcze mnostwo kabli szitu zasilacze wszedzie gniazdka pradu itd ohmy.gif No i plyty losowo porozrzucane mozna je w roznych miejscach spotkac.

A zapomnialbym mam tez taki segregator takie szufladki duze zamykane na centralny zamek 0o hmm no to chyba tyle ohmy.gif

plus biiurko i półki zrobione własnoręcznie z niebieskiego blatu i oklejone żółtymi listwami

Znaczy nie zrozumialem jakie to sa te polki bo bardzo zaciekawilo mnie, masz jakies zaciecie stolarskie? czy byly to polki ala ikea "self skrecanie" ? i oklejone zoltymi listwami tez do mnie nei dochodzi jakos bo nie wiem czemu kojarzy misie to z takimi polkami co w prl'u byky co sie obklejalo zeby ladnie bylo, chodzi ci o takie ozdobne listwy drewniane? czy co?

PS: A przypomnialo mi sie jszcze mam taki hm fotel/krzeslo tez niebieskie jak lozko w sumie, czarno niebieskie tbh nie obracane bez kolek ohmy.gif
SpajdaPL
Witammm!!!!

Bardzo czekałem na taki temat!!!

Widzę, że już przeszedł do hyde parku smile.gif

A moje meble są wykonane w 100% z płyty paździeżowej, a okleina jest koloru drewna, co sprawia wrażenie, że są wykonane z sosny smile.gif

Tapety kolor nieokreślony, kolorowe, niebiesko - biało - czerwono - żółte, ogóleni jest sesoło. Sufit naturalnie biały, a szyby w oknach jeszcze przeźroczyste.

Żeby usatysfakcjonować w 100% twórcę tego super topica, podaje linka do ładnego JPGa. user posted image

Pozdrawiam twórców "supertopiców"
4d!
LOL ja mam biale sciany biale sufit [nie zgadniecie!] bialy! na podlodze niebieska wykladzina na biurku duzo roznych rupieci i monitor oraz klawiatura i mysz [bez kabla biggrin.gif ]

"super" topic rulz!
wradczuk
gdzie moge znaleść plik o nazwie libGL.so.1
kolejarz
Spajda z tego co widze to stoisz na biurku smile.gif Ciekawa pozycja grania w ET.... w kązdym razie chyb się pomyliłeśbiggrin.gif
Thoro
Hmm popatrzmy. Na wprost biala sciana. Na lewo biala sciana. Na prawo biala sciana. Z tylu biala sciana. U gory bialy sufit. Na dole biala podloga. Wszystko jakies takie miekkie. O k#!@a ja chyba jestem w izolatce w wariatkowie. Hmmm ale skad tu sie komp znalazl.

Inteligentny topic takaz tez odpowiedz smile.gif
Ja rozumiem cie, ze sie bulwersujesz i ze nazwa topicu nie ma nic wspolnego z trescia, ale te tematy, o ktorych pisales pojawily sie w Hyde parku - max po 24h, wiec nie ma o co robic burzy.
provoker
Nie będę oryginalny jeżeli powiem że mam białe ściany i sufit :> A poza kilka mebelków :]
maclin
Ja mam ładną taką pasiastą tapetę, u góry jakies 3,5 metra nademną sufit z roznymi wgięciami i listwami (biały) totalnie zawalone biurko, pod łóżkiem stoją skarpetki biggrin.gif a 40 cm w lewo okno. Poza tym rozwalilo mi sie jedno kółko od fotela, i jak raz sobie pojechałem to posmakowałem z bliska dywanu (czerwonego) Dodatkowo ogłuszył mnie dzwięk okropnie glosnego wentylatorka, ktorego potem chcialem obadać. Niestety po otworzeniu kompa, wysypało się jakieś pół kilo kurzu. Tak to wyglada. Fajny temat lol cool.gif
j!mmy
A to ja was zaskoczę! biggrin.gif Mam brązowe bioorko, a nie żółte!:) Ściany standardowe na biało;) Czarny fotel cool.gif
Fajny topic;) nie ma co:)

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
ChoX
No to moja kolej. IMO to jest off-topic i dobrze ze trafil do hyde-parku.
Ale skoro wszyscy to i ja tongue.gif
Niebieska tapeta i bialy sufit laugh.gif
Mebelki zolte ale posmarowane bialym lakierem przez co wydaja
sie zlotawe.
DS||GUREK
hehe pół sciany obklejone plakatami z gier itp komp i biorko resta sie nieliczy ph34r.gif
eXtreme
CYTAT (Thoro @ 1:26, 4 01 2004)
Hmm popatrzmy. Na wprost biala sciana. Na lewo biala sciana. Na prawo biala sciana. Z tylu biala sciana. U gory bialy sufit. Na dole biala podloga. Wszystko jakies takie miekkie. O k#!@a ja chyba jestem w izolatce w wariatkowie. Hmmm ale skad tu sie komp znalazl.

Mało sie nie posrałem ze śmiechu. biggrin.gif
Brawo

Teraz ja
białe ściany pomalowane emalią,
drewniany stolik z drewnianym stołkiem w drewnianym kolorze,
półka nad głową drewniana w drewnianym kolorze,
Okno drewniane pomalowane !! na biało (co całkowicie zeszpeciło ten drewniany styl, ale o tym napisze do dyrektora nie do was)
No ale musze kończyć bo czas na spacerek.
Swiety
Niekótrzy nie zrozumieli aluzji tego topiku to i ja też powiem że wszędzie mam białe ściany biggrin.gif
kubE
Biały sufit, błękitne ściany (dulux biggrin.gif) oraz biało-szare meble =]
Sir_Ace[PL]
Bez takich topików forum było bu nudne laugh.gif
AAAAAAA. Nie mogę się oprzeć ohmy.gif . Ściany mam pistacjowe, sufit biały, pod spodem panele (model sosna). Biórko brązowe w czarne paski, mała lampka. 2 głośniki (białe) słuchawki, drukarka i tona papierów. Z lewej i prawej strony monitora (15-to calowego, białego) okna.
Uff. Już mi ulżyło unsure.gif
MANGUSTA
Głupie tematy?? Mam propozycje jak się podobają:
"Jaką modlitwę najczęściej odmawiacie" - ANKIETA
"Czy gdy złapie się za kable tramwajowe...
To pojadę jak tramwaj?"

I UMBA bracia !!! laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.