Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podziękowania dla Redaktorkow :p
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Portalu
Aiven
Robicie duzo dobrej Roboty,jestescie najlepszya stronka o tematyce Et,jak gralem w SOF 2 to niemielismy takiego szczescia i niemilismy tak wspanialej stronki:)...Najbardziaj mi sie podba to ze przychodząc z pracy z nocki o 6 rano juz mam swieze wiadomosci co i jak,a widac ze sie bardzo staracie,mam nadzije ze niebedziecie sie zmieniac skladem wogule i zostaniecie tak jak teraz...........Pozdrowienia dla calej redakcji
PS; jak wygram w totolotka to bedziecie miec wypasionego sponsora:P....
Alpha
Heh. nareszcie mamy fanow tongue.gif
ramp
AIVEN przestan jesc wazeline blink.gif
Aiven
bo ty lamko,nie umisz zauwazyc czyjes dobrej roboty:P...pochwaly wieksze,bardziej ich uciesza i beda jeszcze lepiej cos robic:)< moze beda dawac batony dla kazdego>...nie dlugo zaloze fan club i ty wnim bedziesz rampus...wiesz dlaczego:)
bo dam co moaj eks dziewczyne smile.gif
Mad
smile.gif ale kanal portalowy jest pusty ;p
Afgan
chyba fun club wink.gif
ramp
NoNo Aiven dawaj Fotosy biggrin.gif czekam a jak bedzie OK ;-] teraz jak mi sie grafa zrabala ;-/ pewno z tydzien beda ja robic ;=/ lub dadza nowa biggrin.gif to wpadne do ciebie heh jeszcze troszke zostalo z tych dziwnych wakacji biggrin.gif to pojedziem do holandi hmm 2 osoby mazna eszcze zabrac :-} a tam hotelik za free :-> ehh nudy jak ch**

Fan Club hmmm zabardzo nie czaje AiVen :=} HyH FUN CLUB :-/

musze wpadac tu czesciej ;=/

Servis jest Dobry ale narazie wole zagraniczny ;=/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.