Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CTF_RAMP by Zipp3r
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Zipper
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jakies sugestie pomysly ? dawac nieobraze sie biggrin.gif
falubaz
heh.moze zeby byla wieksza ta skocznia?? i zeby byly trybuny na ktruych sie mozna schowac.I zeby byla taka armata albo taki punkt na progu zeby mozna bylo skakac jak na notrhpole.I zeby bylo budynkow wiecej.Ale zeby mozna z progu se skoczyc to by bylo git :DDDDDDDD
Pomysl na skocznie na objectiv??Allies musza zniszczyc niemiecka skocznie(najazd) i budke sedziowska (dodaj ja tez jak mozesz).I to bylby koniec biggrin.gif
Powodzenia!!!
ronin
ha ha ha biggrin.gif fajna mapa jak skonczysz daj linka(mozesz tez mi wyslac wczesniej na beta test, mail na priv)

Zipper
sorka ale zapomnialem dodac ze na skocznie mozna wejsc i zniej skoczyc skacze sie w okolicy tych choinek biggrin.gif ( kolo tej bezowej lini) i caly najazd to lod i osiaga sie fajne predkosci.... gorzej z ladaowaniem tu raczej niema telemarkow i ladowan na 2 nogi bo jest plusk biggrin.gif i zostaje sam kask....
Thoro
A jaka to skocznia?? 90 czy 120?? I jaka jest odleglosc sedziowska smile.gif?? Ile projektant przewidzial, ze mozna ustac?? A jak chcecie poskakac to mozna na specie smile.gif.
Valkir
Mapka całkiem fajna...ja też poproszę o betę,jeśli mozna biggrin.gif Ciekawy pomysł, zobaczymy jak wykonanie. Trzymam kciuki wink.gif
Maczo
Sugerowałbym zmianę kolorystyki, bo jest tak jakoś smętnie. I jestem za tym co powiedział wcześniej falubaz. Ogólnie fajny pomysł.
evil_lord
Gratuluję pomysłu na mapę !! laugh.gif Naprawdę fajnuśka. W miare możliwośći proszę o podanie linku do bety.Co do obj ja bym proponował turniej skoków np. za ileś tam metrów tyle XP......seria kwalifikacyjna, turniej........eeee poniosło mnie trochę- chyba zbyt dużo Małysza sie naoglądałem. dry.gif ........swoją drogą to coś cieniuje. Do rzeczy: mapa jest super, miło mi będzie w nią pograć w letnie upały, gratuluję pomysłu. To na tyle.
Zipper
hmm poniewaz jak wyzej jest SMETNIE to oglaszam co nastepuje ohmy.gif kazdy klan ktory chce miec "reklame" niech podesle mi logo,baner w jpg lub tga na [email protected] chodzi o oto by rozmiescic je na najezdzie i na siatce otaczajaca skocznie bedzie to taka reklama zreszta kazdy chyba oglada skoki i wie tylko zamiast piw loga klanow

Edit 1
Maczo z XP sie nie da ale z wyciagiem to mam w planach tylko szukam modelu kolejki i bedzie tak jak w rtcw na mapie tram
Maczo
Ostatnio Małysz traci formę! sad.gif Dziś w konkursie 25!!!!!! Ja jednak wierzę, że się poprawi.

Wracając do tematu: z XP się chyba nie da (tak mi się wydaje), nie mówiąc już o reszcie. smile.gif
Trzeba by było też coś zrobić, by po skoku nie umierać, bo co to za frajda? Może jeszcze mały wyciąg na górę? smile.gif

Po aktualizacji:

Tego posta wyżej jeszcze nie było jak pisałem.

Dobry pomysł! Liczę tylko na odzew klanów.
ronin
hmm troche wkurzajace byloby zabijanie sie po kazdym skoku, proponuje bo zawodnik wpadal do... wody
lol
Hmmm Dowiedziałem sie ze zipper miał wczesniej ksywe arnold i bym w moim clanie i gdy gralismy z SL wy!@#ało go za .............AIMBOTA cały clan takiej narobił sobie siary przez niego ze szok mad.gif A teraz gra w 18net.
Outs!d3r
No z!pp3r gratuluje pomysłu, naprawdę jest super. Co do tego aimbota to nie wiem czy to prawda czy fałsz ale jak grałem z tobą to nie wyglądało zebys mial aimbota, chociaz kilka hsow mi wsadziles :-]. No tak, ja proponuję Ci, żeby po upadku ze skoczni zrobić albo wodę, albo coś a'la taka powierzchnia jak sie na northpole wybijasz z armaty i nic ci sie nie dzieje !:D. Jednakże nie widziałem screenow, proszę o przesłanie mi ich na maila. Oto on : albo nie, dam ci na prv ;D. Bannera też ci niedługo dam. Jestem z [WILD_A].
Zipper
hmm LOL niewiem czy z choinki sie urwales czy z armaty cie wystzrelono biggrin.gif ale
po 1 niemialem ksywy arnold bo glupszej nieda sie wymyslic
po 2 aimbota nigdy niemialem na dysku
po 3 wogole cie nieznam
po 4 a wogole co to sl i 18net bo niewiem

----- edytowany przez moderatora -----
w ogóle
nie wiem
nie znam
nie da
nie miałem
Maczo
QUOTE (lol @ 21:59, 4 01 2004)
Hmmm Dowiedziałem sie ze zipper miał wczesniej ksywe arnold i bym w moim clanie i gdy gralismy z SL wy!@#ało go za .............AIMBOTA cały clan takiej narobił sobie siary przez niego ze szok mad.gif  A teraz gra w 18net.

To nie ma żadnego związku z tworzoną mapą.

Sam budynek skoczni mógłby być powiększony. Dodane okna, pomieszczenia, podwyższenie go (tak na ileś metrów), puszczenie w środku schodów (na tych schodach mogłaby być niezła bitwa, jeśli były by tak zrobione, by nic nie było widać na górze. Jakby się dało, to do tej klatki schodowej dodać jeszcze migające oświetlenie - walka wyglądała by jak w Aliens vs. Predator 2.

Po aktualizacji:

4. SL i 18net to klany.

Do lola - najpierw upewnij się do końca o kogo chodzi, a dopiero potem wal oskarżenia.
Zipper
maczo chodzi ci o podwyzszeni eksoczni czy sufitu tej chatki okna dodam jak najbarzdiej do zniszczenia moze jakis punkt obserwacyjny ....niewiem narazie chce wypuscic bete moze w tym tygodniu ( od jutra
sie wie)

----- edytowany przez moderatora -----
nie wiem
Maczo
Podwyższenie i skoczni i chatki. W tym budynku można by puścić schody... Tak jak wyżej.

Jak chcesz to mogę ci puścić na e-maila plik jpg, jak to sobie wyobrażam.
Swiety
Tyle zachwytów nad tą mapą - Tylko ja się zastanawiam ?
Czy ktoś będzie grał na takiej mapie na FFA ? czy będą grane na niej klanówki ?
Bo na takiej mapie nie da się grać. Można conajwyżej wejść i powiedzieć - O zaje.biście skocznia narciarska i wyjść z serwera bo do niczego innego się nie nadaje.
No offence Zipper ale pod tym względem tego typu mapy to absolutne dno.

W różnych grach już nie raz powstawały takie jajcarskie mapy, które z grywalnością miały zero wspólnego.
Na początku zawsze pojawiały się głosy - Za!@#ista mapa o jak fajnie i ogólnie warzywa podniecały się taką mapą. Tylko żę po miesiącu już nikt o takiej mapie nie pamiętał.

Kolejna sprawa
Jesli chodzi o sprawy nowych map to od tego jest serwis www a nie forum.
News i komentarze pod nim na serwisie www to jest najlepsze miejsce na takie rzeczy a forum to raczej służy do dyskusji na temat spraw o którcyh nie da się pisać w krótkich newsach.

Thoro
QUOTE (Zipper @ 22:26, 4 01 2004)
hmm LOL niewiem czy z choinki sie urwales czy z armaty cie wystzrelono biggrin.gif ale
po 1 niemialem ksywy arnold bo glupszej nieda sie wymyslic
po 2 aimbota nigdy niemialem na dysku
po 3 wogole cie nieznam
po 4 a wogole co to sl i 18net bo niewiem

Zipper lol mowi o tym zipperze, o ktorym kiedys zalozyles topic (ze uzywa twojego nicka smile.gif )?? Do you remember?? smile.gif
eInHeRjER_pL
No mapka dosc oryginalna. Za pomysl big brava ale ciekawe jak bedzie z wykonaniem. Mam nadzieje ze nie bedzie sie wykrzaczasz i zbytnio ciachac bo bym chetnie kilka razy zagral, moze bym byl nawet tak dobry jak jogurt pettersen smile.gif. A mooglbys wstawic tam kilka par nart do wypozyczenia. Aha jeszcze jedno jesli ta mapka ujzy swiatlo dzienne w grze ffa to moge sie zalozyc jak bedzie wygladala taka gra. 10 osoob sie bawi na skczni i proobooje sie nawzajem przeskozyc a gosciu z pf - em bedzie do nich strzelal a kilam metroow dalej bedzie stala reszta graczy i beda smiali z tej groopki ludzi nienormalnych
Zipper
swiety zrozumialem aluzje wink.gif
no ofence ale chcialem wprowadzic do wolfowego swiata cos innego niz tylko dynamite planded near south GUN ....
ale nawet jesli jest news thx Gatess to ile masz tam komentarzy? 3? a tutaj jest troche odpowiedzi i moge spokojnie wszystkie uwagi wprowadzic w zycie ....
BETE skoncze (chyba w tym tygodniu) zalatwiam lepszego servera na screeny i sama mapke wiec niebojta sie.
clavish
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 22:09, 4 01 2004)
Kolejna sprawa
Jesli chodzi o sprawy nowych map to od tego jest serwis www a nie forum.
News i komentarze pod nim na serwisie www to jest najlepsze miejsce na takie rzeczy a forum to raczej służy do dyskusji na temat spraw o którcyh nie da się pisać w krótkich newsach.

Edit 19:03, 5 01 2004

Moze inaczej...
blink.gif No offence Swiety ale chyba racji nie masz. Moim zdaniem do takich rzeczy sluzy tez to forum. No chyba ze pomyliles slowa "serwis www" i "forum". cool.gif
Zipper
witam ponownie BETA wyjdzie jusz prawdobodobnie jutro chociaz niewiem co dzisaj zrobie kiedy bedzie na serwerku dam linka naarzie dostalem 1 logo wiec wsztrzymam sie z umieszczaniem tego loga na mapie
Swiety
QUOTE (clavish @ 15:42, 5 01 2004)
blink.gif No offence Swiety ale chyba racji nie masz. Moim zdaniem do takich rzeczy sluzy tez to forum. No chyba ze pomyliles slowa "serwis www" i "forum". cool.gif

Ale forum nie jest najlepszym miejscem do zamieszczania screenów z takich map. Nie ma technicznych możliwości aby w poście screeny zamieszczać z dowolnym layoutem z dowolną wielkością.
Zamieszczenie kilkunastu screenów w topicu to jest już raczej spam. Zamieszczanie tylko linków też nie jest elegankcie.

Natomiast serwis www.enemyterritory.pl (Nie mylić z boardem www.board.enemyterritory.pl - chociaż to też www) jest lepszym miejscem do zamieszczania w elegancki sposób wszelkich informacji i screenów na temat map.

Co nieznacza że na forum nie można dyskutować na temat map. O ile to będzie dyskusja bo jak narazie większość postów w tym topicu to była typu "za!@#ista" "świetna" czyli to raczje dyskusju nei przypomina - Takie komentarze to można dawać sobie pod newsami.
cyp!s
popieram Swietego, poza tym nie kazdy ma na tyle dobre lacze, zeby otwierac tyle obrazkow na forum, w dodatku na kiepskim serwerze (nie latwiej dac po prostu linka i ewntualny opis?), wiec postuluje, o dodanie do regulaminu jakas notke, zeby nie wklejac obrazkow wiekszych niz powiedzmy 20 kb, na wiekszosci for, ktore czytam taki aneks jest.

[poprawilem niegramatyczne wyrazenie, nie smiac sie, mam uraz, matka polonistka ...]
esto
gdzie ta mapka? chce se poskakac bo moze byc fun! biggrin.gif
MastaBlasta
mapka jest bardzo fajna tylko jak nie doskoczysz robisz to samo co morgenster i pochwała czy bachleda kiedys - Rozbijasz sie tongue.gif biggrin.gif
blacktyger
IMO mapka kapiasta po co męczyć się nad czymś w co nie zgara prawie nikt ?
FFA- pierwsze 2 dni później będą voty zeby zmienic bo nudne (o ile jakiś ser weźmie tą mapke )
SW - No Coment
CB - No Coment
Fun? - pierwsze 2 dni

Imo myśle że najlepszy fun z tej mapki ma Zipper robiąc ją ..

pzdr
Zipper
hmm blacktyger mapa niebyla robiona do sw ani cb ani potrochu do ffa bo dla tych co lubia poskakac po mapie jakies trick jumpy itp itd a jak jestes taki cwany to zalacz radianta o ile wiesz co to jest i zrob taka sama i zobaczysz jaka to radocha

dla mnie twoaj wypowiedz byla tylko spammem bo siedzisz na tym forum i nawalasz posty gdyby et niebylo darmowe bylo by o 50% mniej warzyw....
blacktyger
QUOTE (Zipper @ 19:28, 4 01 2004)

Jakies sugestie pomysly ? dawac nieobraze sie  biggrin.gif

No więc to nie jest spam to jest moje zdanie ... kiedyś odpaliłem radianta i dla mnie wszytko się tam mnieni a poza tym nie lubie takich programów laugh.gif a skoro na początku mówisz że się nie obrazisz ... to dlaczego teraz wyzywasz mnie od nabijasza postów i spamera ? powiem tylko tyle bądź słowny i stosuj się do tego co mówisz ... a tym bardziej nie wymagaj teg od innych kiedy sam nie ejesteś lepszy
gdyby et niebylo darmowe bylo by o 50% mniej warzyw....

fmm Ameryki to Ty nie odkryłeś ph34r.gif
VISTORANTE
No więc kiedy ta mapa? Miało być a nie ma :U znasz już jakąś dokładniejszą date premiery? ph34r.gif
HudsoN
No wlasnie?
Bo zima sie nam konczy smile.gif unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.