FalleN#n-r-s
0:09, 9 01 2004
oj piekne cacko. gdyby trafilo w moje rece to wiedzialbym jak sie obchodzic. sliczna, dawno nie widzielm takiej sztuki. mowi oczyswiscie o czolgu, chyba scherman, jesli dobrze kojarze. juz wiem czemu wygrywacie? stosujecie nieprzepisowa bron typu m14, ak47, uzi... nie usune topicu, poniewaz zdjecie jest zrobione z jacem i przypadlo mi do gustu. w niedlugim czasie topic prawdopodobnie zostanie zamkniety. na koniec jedna rada dla damiana niech cos zrobi z tym celulitis, jak to wyglada!?
Po zatym nagosci to tam nie ma ... damian to ma troszke tluszczyku na udach i posladkach ....

fuj ...:>
FalleN#n-r-s
2:01, 9 01 2004
Fakt faktem ze biedna Damian jest juz dosc stara - a celulitis... hm... to normalne w tym wieku... W kazdym razie grunt ze jest taka cudowna i prowadzi nas za raczke do mieska
no ale nursa bralbym bez zastanowienia. zawsze mialem do nursika slabosc
Witamm!!!
No, No, z Nursem, to bym poszalał.....
Ale Damian kategorycznie musi przejść terapię....... Może weźmiecie dziewczyny heavy weapon, i go(ją) poganiacie po polu minowym?? spali troszkę tego tłuszczyku z tyłeczka... hehehhe
I już teraz wiemy, z czego prowadzą dziewuszki ostrzał altyleryjski...
Pzdrawiam śliczne panie...
damian, masz pomarszczona dupe
blacktyger
10:04, 9 01 2004
mówicie tylko o pomarszczonej dupie a o reszcie nic ..

a co do Nursena to hoho ...

też bym chciał taki pod choinke ..
Damian musi rzeczywiście nieco schudnąć

A co do nursa, to ja nie mam żadnych zastrzeżeń... Jak to powiedział Wojewódzki na Światowym Idolu - "Z chęcią znalazł bym cię pod choinką, rozpakował i zbijaj z tobą bąki na kanapie"
damian caly czas biega i minuje to moze kiedys spali ten nie zbyl ladnie wygladajacy tluszcz:D
| QUOTE (Usagi @ 0:13, 9 01 2004) |
no ale nursa bralbym bez zastanowienia. zawsze mialem do nursika slabosc |
co za rodzina... ty masz slabosc do nursow, a twoj brat caly czas gada tylko o francuskich pokojowkach... chyba cos zwichrowane w genach macie
Gdzie ten Blinkkin widzi M14 i Shermana? Jak już to M16
Ale tę waszą taktykę to już znam, przy czołgu kampią lamery!
:_
Fajną macie odzież maskującą.
FalleN#n-r-s
19:38, 9 01 2004
A ty co, nie chcialbys takiej francuskiej pokojoweczku w lozeczku? Taka zgrabna i namietna? ehh.... Sprawdz czy aby napewno z Toba wszystko w porzadeczq :>
r4gn4ak juz wiem skad u Ciebie takie strafe`y podczas dueli
hahaah
pozazdroscic nog
| QUOTE (blinkkin @ 22:26, 8 01 2004) |
| (...) Mówię oczyswiscie o czołgu, chyba scherman, jesli dobrze kojarzę. (...) |
Oj wtopa i to na forum związanym w pewnym stopniu z II w.ś.
Ten wspaniały czołg ukazany w "tle"
to amerykański czołg lekki M5A1 General Stuart VI.
Oby takich pomyłek nie było więcej! Rozumiemy się!
| QUOTE |
r4gn4ak juz wiem skad u Ciebie takie strafe`y podczas dueli hahaah pozazdroscic nog |
to wszystko ze na moje nogi padal cien i wygladalo tak jak bym miala krzywe nogi poszukam lepszych w domu i wam sie w dobrej formie pokaze:D
DestroyerX
22:50, 10 01 2004
| QUOTE (Guy7 @ 20:01, 9 01 2004) |
Ten wspaniały czołg ukazany w "tle" to amerykański czołg lekki M5A1 General Stuart VI. |
powiedziałbym raczej "wspaniały" - z mocnym akcentem na ""
blinkkin
1:40, 12 01 2004
zamykam topic, ktory pozostanie na forum jako zjazd, ktory w zimne styczniowe wieczory przypomni goraca afryke i nie mniej 'goracy' team fallen (procz damiana sie rozumie).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.