| QUOTE (eInHeRjER_pL @ 10:37, 11 01 2004) |
| Moze ktos mi wytlumaczy czy to prawda z tym platnym Gadu Gadu???. Czy ktos o tym slyszal |
| QUOTE |
| Na ircu to sie swietnie gada. Jesli nie masz przynajmnije 150 postoow (tj. nikt cie nie zna) i nie grasz powyzej przecietnej to nikt z toba nie pogada. Olewka totalna. Odniosłem wrażenie ze lepsi gracz czują się pępkiem swiata i maja w dupie tych słabszych |
| CODE |
| Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 10-11 stycznia 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (12.01) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci:"twoj_numer_GG" na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkowników zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikatorów. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 osób (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG |
| CODE |
| uwaga! producenci gg oglosili, ze trzeba bedzie im zrobic loda, aby korzystac dalej z ich cudownego komunikatora. przeslij to do wszystkich ludzi z twojej listy kontaktow, a bedziesz zwolniony/a z oplaty. TO NIE JEST ŻART |
| QUOTE (Maczo @ 13:08, 11 01 2004) |
| Dlaczego Gadu-Gadu nie może być komercyjne: 1. ponieważ wszyscy, no bez przesady, większość zmieni gg na inny komunikator. 2. więcej stracą niż zarobią (w związku ze zmniejszeniem się liczby użytkowników będą dostawać mniej za bannery reklamowe). |
| QUOTE (Maczo @ 13:08, 11 01 2004) |
| Dlaczego Gadu-Gadu nie może być komercyjne: 1. ponieważ wszyscy, no bez przesady, większość zmieni gg na inny komunikator. 2. więcej stracą niż zarobią (w związku ze zmniejszeniem się liczby użytkowników będą dostawać mniej za bannery reklamowe). |
| QUOTE (evil_lord @ 11:18, 11 01 2004) |
| Do Hyde z tym. Co do tematu: największym źródłem informacji są 'łańcuszki". Najpierw były łańcuszki o "rewizjach w qompach" potem o płatnym gg. Dziś dostałem p******* łańcuszek o tym że chwilowe nie działanie gg było spowodowane testowaniem płatnego systemu gg. Tzn. za 10 zeta masz gg na miesiąć. JAK ZWYKLE TO BLEF. Po pierwsze: Jak będzie płatne gg to prawie każdy przerzuci się na ICQ, Tlen itd. - to będzie oznaczało upadek gg - mniej wpływów z bannerów, mniej osób itd Po drugie: Takie informacje są źródłem "paniki" wśród wielu graczy. Moja rada: nie wysyłajcie dalej łańcuszków ( za 10 wysłań dostaniesz gg za darmo - co za głupota ! ) Pozdrawiam wszystkich gg |
| QUOTE |
| Szanowni Użytkownicy Gadu-Gadu! W związku z informacjami rozpowszechnianymi wśród użytkowników w formie tzw. "łańcuszków" informujemy, iż nie planujemy wprowadzenia odpłatności za używanie Gadu-Gadu. Szczególnie przestrzegamy przed wysyłaniem SMSów o podwyższonej opłacie (w postaci 7....) które rzekomo miałyby być formą opłaty. Serwis Gadu-Gadu jest z powodzeniem utrzymywany z reklam wyświetlanych podczas korzystania z niego, i nie przewidujemy zmiany tego stanu rzeczy. Wszelkie informacje dotyczące serwisu Gadu-Gadu są umieszczane wyłącznie na stronie www.gadu-gadu.pl lub w komunikatach wyświetlanych w specjalnym okienku programu (tak jak niniejsza wiadomość). W szczególności prosimy o ignorowanie wiadomości podpisywanych przez rzekomych "administratorów Gadu-Gadu" które często służą do wyłudzenia ważnych informacji, np. hasła. Ponadto informujemy iż przerwa w działaniu serwisu w sobotę 9-10-2003r. była spowodowana prowadzeniem zmian na centralnym serwerze Gadu-Gadu. Dziękujemy i zapraszamy do korzystania z serwisu Gadu-Gadu, Polskiego Komunikatora Internetowego Zespół Gadu-Gadu |
| QUOTE (Maczo @ 21:10, 14 01 2004) |
| eXtreme, tak dla twojej wiadomości wszyscy,którzy mają gadu-gadu to dostali! |
| QUOTE (YaQ @ 6:21, 23 01 2004) |
| Uważaj na słowa tranx, już Cie namierzyłem. Lepiej szybko pozbądź się całego nielegalnego softu ( łącznie z systemem operacyjnym ), gdyż na dniach może Cie spotkać coś niemiłego. |
| QUOTE (eInHeRjER_pL @ 10:37, 11 01 2004) |
| Moze ktos mi wytlumaczy czy to prawda z tym platnym Gadu Gadu???. Czy ktos o tym slyszal |