Sytuacja wyglada tak, ze niektorzy w momencie jak zyskuja przy nicku tag czuja sie Bogami i moga wtedy oskarzac innych. Sa to zazwyczaj dzieciaki ponizej 15 lat, ktorzy chca czuc sie wazniakami. Po prostu trzeba olewac takich ludzi, nie wdawac sie w dyskusje, albo zgasic jedna wypowiedzia i grac. Jesli gosc zacznie bardziej zatruwac ci zycie zmien po prostu serwer. Jak ktos na mnie wrzuca (co nie zdarza sie czesto) nie odpowiadam mu bluzgami tylko normalnymi zdaniami. Wracajac do takich "klanowiczow". Tak jak mowilem sa to ludki, ktorzy po otrzymaniu taga zaczynaja "szalec" na ffa uwazajac sie za nie wiadomo kogo. Czasami sa to tez mlodzi CL-owie, ktorzy skoro sa juz CL-em, to sa chyba ponad Bogami

. W moim klanie na poczatku bylo to samo :/. Ja sie tak nie zachowywalem, ale kilka osob wdawala sie w dyskusje z innymi, albo gadali, ze ktos jest slaby. Wystarczylo, z napisalem im na forum, ze robia zle i czemu to jest zle, z niektorymi pogadalem na gg i ich postepowanie zmienilo sie diametralnie i sa normalnymi graczami, ktorzy sie nie wywyzszaja, ale czasami bywa tak, ze dojdzie nowa osoba (rekrut), ktora dostaje tag i wiadomo co robi, a ze nie ma, kogos starszego starzem z klanu

, to nikt mu nie zwroci uwagi i wyrabia zla opinie klanowi. Dlatego mowilem to swoim klanowiczom i mowie i wam, ze wasze zachowanie na klanowkach, ffa, forum itp. swiadczy o was, ale rowniez o klanie, wiec czasami zastanowcie sie zanim cos powiecie.
Wydaje mi sie, ze nie ma sensu wypisywac sytuacji z ffa i osadzac kto ma racje na forum, bo zrobi sie smietnik, a roztrzygniecie sprawy niczego nie zmieni. Ktos oskarza kogos o cheaterstwo, tylko dlatego, ze przegrywa z gosciem bez taga, jest po prostu lamka i tyle

. Macie podstawy, zeby sadzic, ze ktos jest cheater'em niech zglosi sie do ACA.
/seta topic_closed 1