Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyszukiwarki serverów
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
evil_lord
Otóż chciałbym się dowiedzieć czy istnieją inne wyszukiwarki serverów, oprócz EYE i Game Spy? Używam Eye, ale chciałbym używać czegoś, co nie będzie wołać po 40 dniach o zakup programu dry.gif . Z góry dzięki !
bodzio
PRZECIEŻ EYE MOŻESZ CIĄGLE PRZEDUŻAĆ (PRZYNAJMNIEJ JA TAK ROBIE biggrin.gif )
evil_lord
Co do eye....to mam pytanko: Otóż z polskich serverów, eye pokazuje mi tylko te, na których mogę spokojnie grać. Czy istnieje możliwość, abym widział wszystkie polskie servery?? Eye nie widzi np. Et.Radom 1 i 2, NF Clan Server itd. Z góry v43 !
qBa3oo3
chciałbym używać czegoś, co nie będzie wołać po 40 dniach o zakup programu

www.xxx.x.pl i po problemie biggrin.gif - usunieto, poniewaz zawartosc strony jest niezgodna z polskim prawem.

Co do PL serwerow:
Po lewej w ASE bierzesz : Wolfenstein : ET --> Modifiers --> Country --> Europe --> Eastern Europe i zaznaczasz Poland.
DeXt0R
Proponuje byś używał pathfinder_et jest nizly nie chce zadnych kodow rejestracyjnych itp ma duzo serov jednak jest tylko do et tongue.gif
kamilus
IMO eye jest najlepszy, wyświetla chyba z 2700 serwerów do ET tongue.gif
jeśli nie wyświetla jakichś serwerów, może to jest wina tego, iż jest ustawione np. minimum ping 50 (wtedy to naaaaprawde mało jestserwów ;d)
Co do przedłużania - można w nieskończoność
i to jest w nim dobre :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.