Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ja wam kurva psuje reputacje....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
sin
http://www.joemonster.org/article.php?sid=...=thread&order=0

a o mnie tam nie wspomnieli hm...
Sagitarius
tam nie ma miejsca dla rudych krasnolodkow tongue.gif
F.B.I|Koyot
KU**A MAĆ! JA ODNAJDE TEGO SKUR****NA KTÓRY TO PISAŁ I ZABIJĘ! JAK ON ŚMIE?! KRAJ KTÓRY POWSAŁ GDY AMERYKA BYŁA W OKRESIE GINIĘCIA MAMUTÓW ON NAZYWA KU*WA KRAJEM BAGIENNYCH ŻYDÓW KATOLICKICH! Osobiście spotkałem się ze stwierdzeniem amerykanina że Polka powstała po 1wszej wojnie światowej.
falubaz
Ale nigdzie nie napisza ze sa nowe zdjecia nowe opisy wszystko zauktalizowane przepraszaja za to itp... Wazniejszy skandal a i tak sin jet wiekszem scierwem.,....
MPM
NO ja wiedzialem ze amerykanie sa zacofanii no ale nie do taikiego stopnia. Ale nie tylko oni robia z Polski debilow i wsioków. W encyklopedi BRITANICA w opisie enigmy pisze ze to anglicy ja rozszyfrowali a o Polakach ani słowa a przecież to własnie my przyczynilismy sie w najwiekszym stopniu do złamanie kodów enigmy.

Tak sie zastanawiam jak o nas takie bzdury y apisali chociaz jestesmy panstwem rozwijajacym sie i stoimy na wyzszym poziomie niz np Ukraina czy Białoruś to ciekawe co onich napsali mozeze mieszkaja w szalasach a jedzenie to zdobywaja poprzez lapanie ryb w rece lub rzucanie dzidami w jelenie.
Swiety
Ja mam takie odczucie że jak ktoś pisze o Polsce to pisze o samych wadach i problemach.
Piszą o krajach zachodnich - wymieniają same zalety.

Niemcy - komentarze na temat tzw polnische verschaf (polska gospodarka), programy w niemieckiej telewizji z antypolskimi dowpipami, opinia o Polakach jako największych złodziejach chociaż np Włosi są jeszcze większymi.
Ameryka - dowpipy o Polakach typu co to jest stoi w kolejce i ma 200 iq - 200 Polaków. Nasze władze bardzo kochają Ameryke ale jakoś ta Ameryka nas bardzo nie kocha (np traktowanie Polaków na lotniskach)
Anglicy - traktują z wyższością wszystkich i trudno mieć pretensje do nich o czasami nieprzychylny stosunek do Polaków biggrin.gif No ale Anglia dużo dokonała przez sotatnie wieki to raczej ma morlane prawo do wywyższania się biggrin.gif
Czesi, Rosjanie - raczej się nie lubimy (sprawy historyczne), chociaż łączą nas wspólne słowiańskie korzenie.
Często "ruskich" uważamy za niecywilizowaną dzicz mieszkającą w szałasach, chociaż w takiej Moskwie ilość
jeżdzących Ferrari, Bentelyów i Rolls Royce jest jedną z największych na świecie biggrin.gif

Na programi Discovery z cyklu travel - pokazywane różne kraje - co pokazują przede wszystkim w Polsce - jakąś chłopską rozklekotaną furmankę na poboczu. Przykłady można mnożyć.

Przykłady z samego Wolfa - kiedyś jeszcze grając w RTCW w fUzz graliśmy z plan-B gdzie zostaliśmy bezpodstawnie wyzwani od złodziei samochodów (po meczu w open cup).
Na sweRTCW był artykuł z jakimś polakiem w roli głównej który bluzgał i wyzywał od cziterów innych. A to właśnie z reguły takie bluzgi najczęściej lecą ze strony graczy zachodnich i pod tym względem u nas nie jest źle.

Nie bez winy są sami Polacy i ich mentalność że wszystko co polskie to jest złe, chociaż gdzie indziej dużo lepiej nie jest.

A sin niestety swoją "działalnością" pogarsza i tak nienajlepszy obraz Polski i Polaków
F.B.I|Koyot
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 13:59, 8 03 2004)
Często "ruskich" uważamy za niecywilizowaną dzicz mieszkającą w szałasach, chociaż w takiej Moskwie ilość
jeżdzących Ferrari, Bentelyów i Rolls Royce jest jedną z największych na świecie biggrin.gif

Nie dziwota. W takiej "kupie" ludzi zawsze znajdą sie wybitni smile.gif Dlatego też Rosjanie mają świetnych sportowców.
Spl!nt3r
Na programi Discovery z cyklu travel - pokazywane różne kraje - co pokazują przede wszystkim w Polsce - jakąś chłopską rozklekotaną furmankę na poboczu.

A nieprawda bo kiedyś pokazywali w Dicemanie (na Dsc. Travel) pokazywali GDAŃSK laugh.gif , no i oczywiście zachwycali się GoldWasserem rolleyes.gif . Fakt że kogoś kto umie po angielsku szukali dosyć długo laugh.gif . Albo jak zaczepili jakiegoś dziadka :
-Do u speak english ?
-co ??? Odczep się panie ! cool.gif ( ale to niebyło na discovery )
blinkkin
QUOTE (Spl!nt3r @ 15:12, 8 03 2004)
Fakt że kogoś kto umie po angielsku szukali dosyć długo laugh.gif . Albo jak zaczepili jakiegoś dziadka :
-Do u speak english ?
-co ??? Odczep się panie !  cool.gif  ( ale to niebyło na discovery )

przypomnial mi sie kabaret tey i skecz 'na granicy'. laskowik odbiera telefon i slychac glos jakiejs niemki na to on:
- ich spreche deutsch nich.
ona dalej mowi i znowu potwarza:
- ich spre..... a w dupie to mam.
i odklada sluchawke.
jesli chodzi o discovery to widzialem program i pokazali calkiem ladnie krakow. szczegolnie zachwcali sie barami mlecznymi, gdzie za 4 dolary ostro sie objedli. co do niemcow to chyba kazdy zna przyslowie:
heute geschtolen, morgen in polen - dzis ukradzione, jutro w polsce.
co do rosjan to raczej ciezko spotkac obywatela federasji rosyjskiej w polsce.. na ryneczkach, bazarach staja tylko i wylacznie ukraincy, badz bialorusini. wystarczy spojrzec w statystyki urzedow celnych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.