Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kto zna clan M4GIA I MIECZE??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
kiko
Poszukuje tego clanu w waznej sprawie kto zna niech sie odezwie moj nr. gg to :5346283!!!!!!!!!!!!!
prosze o pomoc
Thoro
Jezusicku ludzie zastanowcie sie zanim napiszecie cos na forum. Imo nie jest to najlepsze miejsce na szukanie jakiegos klanu, o ktorym nawiasem mowiac nigdy nie slyszalem tongue.gif (chociaz dzis latal jakis gosciu na ffa magia i miecz, ale myslalem, ze to jego nick bo nic poza tym nie mial dopisanego ;] ). Ale wracajac do poczatku moje wypowiedzi, ja bym z miejsca usunal ten temat, lecz niestety moja wladza tutaj nie siega.
Takich tematow sie nie pisze.

Hmmm Moze powinno powstac jeszcze jedno forum na boardzie - "Ogloszenia matrymonialne" blink.gif
Prosper
Szukam blondynki 175cm wzrostu 90/60/90. Info na priv. Upojna noc gwarantowana!
ZIS
Ojj widze ze powstał jakis nowy dział forum ogłoszenia czy co laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Mrozu
Prosper podałeś tylko wymiary a to wielki błąd, bo nawet babka z takimi wymiarami może mieć twarz jak kartofel i być łysa :C
VISTORANTE
QUOTE (MRozu @ 16:08, 24 02 2004)
Prosper podałeś tylko wymiary a to wielki błąd, bo nawet babka z takimi wymiarami może mieć twarz jak kartofel i być łysa :C

niekoniecznie biggrin.gif

zresztą widziałem gdzieś na CB taki klan ale nie jestem pewny czy to do et.
maclin
QUOTE (VISTORANTE @ 23:33, 24 02 2004)

nie wiedzialem ze to takie trudne sprawdzić w jaką gre gra dany klan ale co tam. A blondynka nie moze być łysa biggrin.gif
j!mmy
Niekoniecznie musi to być blondynka... ja brunetką nie pogardzę tongue.gif

--------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
VISTORANTE
QUOTE (maclin @ 23:31, 24 02 2004)
QUOTE (VISTORANTE @ 23:33, 24 02 2004)

nie wiedzialem ze to takie trudne sprawdzić w jaką gre gra dany klan ale co tam.

A bo myślisz ze ja nie mam nic innego do roboty tylko klikać ja jakiś kiepawy klan? biggrin.gif
maclin
To mi sie wydaje podejrzane... rolleyes.gif tongue.gif
esto
thoro wrocilem k#!@a! jeszcze pol roku i rezerwa hahahahah biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.