Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Anime i Manga
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Khain
Czy ktos z uzytkownikow interesuje sie i jest np chetny wymiana filmow plansz komiksowych itd tego rodzaju?
IC|Daxx
laugh.gif Khain : mam kapitana klossa, moze być? laugh.gif
Khain
Nu hmmmm chyba tak nie wiem nie znam sie smile.gif Ale jak z Twoim autografem to przyjme wszystko tongue.gif
Alpha
ja sie powymieniam hentai ;ddddddddddddddddd
Khain
Jak masz to chetnie smile.gif ale myslalem o ambitniejszych produkcjach tongue.gif Widzial ktos np Metropolis ?
Patrol
Manga/anime to dosyć ogólne pojęcia tongue.gif. W czym konkretniej gustujecie?
Khain
Owszem obszerne smile.gif Hmm Ale szczerze powiedziawszy to lubie naprawde wszystko smile.gif (no moze poza obyczajowkami i perfidnymi Kawaii) moim No.1 jest NGE i Hellsing ale bardzo lubie wspomniane wczesniej Metropolis, GTO, Cowboya BeBopa itd itp smile.gif
DaBi
No to ja na pierwszy rzut oka na avatar można powiedzieć co lubię :] No a tak pozatym to musze jeszcze wiele obejrzeć aby się wypowiadać powazniej.
Narazie poluję na Ninja Scrolla oraz Witch Hunter Robin (to ze wzgledu na nazwę)
O Metropolis czytałem i widziałem jakieś screnny ale nie miałem styczności.
Khain
Ninja Scroll wymiata, hmm mamy kolejny temat do obgadania na ircu biggrin.gif
Macieks
Na canal + nieraz leca jakies anime/manga i nawet mi sie podoba =] ale bardziej wtajemniczony nie jeztem
DaBi
QUOTE (Khain @ Sep 16 2003, 05:34 PM)
Ninja Scroll wymiata, hmm mamy kolejny temat do obgadania na ircu biggrin.gif

Hehe ... nie ma sprawy Khain.
Tylko mi tam na ircu nie spoilerój bo się zdenerwuję tongue.gif
A tak pozatym to tych tematów uzbieralo się już :] Bedzie o czym porozmawiać wink.gif
Tylko temat jaki jest jedyny słuszny bóg Starego Świata to narazie może odroczmy biggrin.gif
Khain
Hmmmmm temat o slusznyczh Bogach odroczymy smile.gif Na razie remis wink.gif Obejrzalem wczoraj pierwszy odcinek Great Teacher Onizuka WoW wypas film biggrin.gif
SAGA
No no Hentaii the best biggrin.gif Ja kocham najbardziej szkicować mangowym sposobem. Ten typek jest syty co mam na adłeże.
Khain
Tak jak ja kocham ludzi mowiacyh ze hentai jest the best, pewnie sie naogladales obrazkow w necie i napalony na Hentai :/ DObre hentai to film z porzadna fabula z umiejetnie wplecionymi watkami mocnej erotyki, ty zas prezentujesz sie nie jako otaku lubiacy hentai tylko eroTUMAN, no offence of koz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.