Czy ktos z uzytkownikow interesuje sie i jest np chetny wymiana filmow plansz komiksowych itd tego rodzaju?
IC|Daxx
13:36, 29 08 2003

Khain : mam kapitana klossa, moze być?
Nu hmmmm chyba tak nie wiem nie znam sie

Ale jak z Twoim autografem to przyjme wszystko
ja sie powymieniam hentai ;ddddddddddddddddd
Jak masz to chetnie

ale myslalem o ambitniejszych produkcjach

Widzial ktos np Metropolis ?
Manga/anime to dosyć ogólne pojęcia

. W czym konkretniej gustujecie?
Owszem obszerne

Hmm Ale szczerze powiedziawszy to lubie naprawde wszystko

(no moze poza obyczajowkami i perfidnymi Kawaii) moim No.1 jest NGE i Hellsing ale bardzo lubie wspomniane wczesniej Metropolis, GTO, Cowboya BeBopa itd itp
No to ja na pierwszy rzut oka na avatar można powiedzieć co lubię :] No a tak pozatym to musze jeszcze wiele obejrzeć aby się wypowiadać powazniej.
Narazie poluję na Ninja Scrolla oraz Witch Hunter Robin (to ze wzgledu na nazwę)
O Metropolis czytałem i widziałem jakieś screnny ale nie miałem styczności.
Ninja Scroll wymiata, hmm mamy kolejny temat do obgadania na ircu
Macieks
19:31, 16 09 2003
Na canal + nieraz leca jakies anime/manga i nawet mi sie podoba =] ale bardziej wtajemniczony nie jeztem
| QUOTE (Khain @ Sep 16 2003, 05:34 PM) |
Ninja Scroll wymiata, hmm mamy kolejny temat do obgadania na ircu  |
Hehe ... nie ma sprawy Khain.
Tylko mi tam na ircu nie spoilerój bo się zdenerwuję 
A tak pozatym to tych tematów uzbieralo się już :] Bedzie o czym porozmawiać
Tylko temat jaki jest jedyny słuszny bóg Starego Świata to narazie może odroczmy
Hmmmmm temat o slusznyczh Bogach odroczymy

Na razie remis

Obejrzalem wczoraj pierwszy odcinek Great Teacher Onizuka WoW wypas film
No no Hentaii the best

Ja kocham najbardziej szkicować mangowym sposobem. Ten typek jest syty co mam na adłeże.
Tak jak ja kocham ludzi mowiacyh ze hentai jest the best, pewnie sie naogladales obrazkow w necie i napalony na Hentai :/ DObre hentai to film z porzadna fabula z umiejetnie wplecionymi watkami mocnej erotyki, ty zas prezentujesz sie nie jako otaku lubiacy hentai tylko eroTUMAN, no offence of koz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.