Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: HUMOR
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Switch
Taki topic dla rozruszania forum

ostatnio przegladając sobie ogloszenia na et.pl znalazłem taką oferte (żebyście nie podejrzewali żę to ja pisałem tongue.gif ) LINK Imho bardzo dobry gracz z tego wynika. Klany rzważcie tą oferte biggrin.gif

EDIT: luknijcie jeszcze na to biggrin.gif
blacktyger
OOO k#!@a to jest mocne buahahahah dobrze ze udalo Ci sie to znaleśćhehe nie no poprostu niew iem co powiedzieć "10XP an plansze" "chce być sławny" buahah .. nie no to trzeba zobaczyc smile.gif
blinkkin
tylko szkoda, ze sam to pisales. btw. bedzie to jeden z moich najkrotszych postow na forum.
VISTORANTE
BTW zgłoszenie do AC:

Cześć gram w ET od początku, zdobywam czasem 250xp na 3 mapy więc jestem dobry, chce grać w waszym klanie bo wydaje mi sie że prezentujecie dobry poziom.

blink.gif blink.gif blink.gif
Switch
QUOTE (blinkkin @ 9:24, 22 02 2004)
tylko szkoda, ze sam to pisales. btw. bedzie to jeden z moich najkrotszych postow na forum.

w tym momencie sie mylisz ja tego nie pisalem ph34r.gif (jak masz dowód to pokaz smile.gif ) nie interesuje mnie spamowanie dzialu szukam klanu wink.gif
Sagitarius
dobre dobre..mi sie z minami najbardziej podobalo..doslownie pekam ze msiechu buhahaha laugh.gif laugh.gif
Gis
Hehe co się śmiejecie przecież to gracz klasy redcrossa albo Morty'ego biggrin.gif
j!mmy
Wydaje mi się, że owy pan zadużo naoglądał się TV, gdzie to w dośćpopularnym reality show zobaczył następujący motyw: panienka, która niedość, że była strasznie brzydka, nie umiała śpiewać -chciała pobić popularnością i sławą Madonnę.
Więc ja się mu wcale nie dziwię tongue.gif Przecież Redcross i Morty przy takiej gwieździe wymiękają, zważywszy na to w jak krótkim czasie potrafił nabić, aż tyle XP laugh.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.