Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z update'm PB
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
kopacz
zainstalowalem patch 1.02 robie update PB i

File already exists: htm/mc001069.htm
ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htm/mc001069.htm Removed

a jak skasuje zawartosc katalogu htm to

ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htm/la001327.htm Removed

co za cholera
dry.gif
blinkkin
widzialem takie robaki 2 czy 3 razy podczas recznej aktualizacji pb (czyli sciagniecie ze strony i skopiowanie do katalogu glownego pb), a nastepnie przy probie uzycie pbweb. wtedy ten programik wywalal jakies errory, mimo to et dziala bez zarzutu. nie wiem o co w tym chodzi, ale raczej nie ma to wplywy na dzialanie gry. jak to zwyklem mawiac shit happends.
kopacz
ee to spoko
ale gra nie wyszukuje mi zadnych serwerow a mam linuxa wiec nie mam the all seeing eye
Swiety

Poprostu wejdź na www.evenbalance.com i ściagnij niezbędne pliki zapisując je do odpowiednich katalogów.

Jakie pliki i do jakich katalogów jest tam dokładnie opisane i nawet osoba bez znajomości angielskiego zorientuje się, no chyba że ktoś jest takim głąbem że nie zrozumie - ale wtedy nic już mu nie pomoże i lepiej żeby zaczął grać w kapsle a nie w ET.

Dokładnie to samo robi program pbweb tylko robi to automatycznie i nie mamy pewności że ściągnął dobrze wszystkie potrzebne pliki.
esto
blinkkin nieprawda ze to nic nie powoduje...

ja z tego powodu nie moglem zagrac w jednym meczu gdyz pb mnie notorycznie wykopywal, a w consoli pojawial sie komunikat w stylu, ze nie moge uzyskac weryfikacji mojego PB przez evenbalance.com, reczna instalacja plikow nie pomagala, aktualizacja przez pbweb tez nie, reinstalka et tez nie pomogla, bylo to na jednym z serwero 4Fun, nie wiem dlaczego tylko tam, bo na innych serwach moglem grac bez problemu... :S
Royal
Witam
1. Po wyjciu z ET zmienia mi sie config. Musze za kazdym razem przed wejsciem do ET wklejac zmodyfikowany config. dlaczego mi sie tak dzieje.
2. Pb nie moze mi sie zaktualizowac bo wyskakuje mi cos takiego:
Pbweb v1.4

Error:HTM-to-Binary Conversion Filed ... htm\mc001134.htm Removed

Error:HTM-to-Binary Conversion Filed ... htm\mc001130.htm Removed
Swiety
1. Bo nie przeczytałeś FAQ ?

2. Ściągnij ręcznie najnowszy PB z http://www.evenbalance.com
Gh*5T
Sry swiety za off topic. Ale latwo zuwazyc podobienstwo ciebie do Smugglera z CDA. Prowadzi swoje Action Redaction z takim samym naciskiem na czytanie FAQ. Nie twierdze ze to zle, ale chcialem podzielic sie z szersza publika swoimi spostrzezeniami smile.gif .
Swiety
Sry za off-topic ale jakbyś prowadził kącik czy administrował forum to byś zrozumiał: Zamiast czytać 200 razy to samo i 50 razy na to samo odpowiadać to lepiej raz napisać FAQ biggrin.gif i niech ludzie sobie czytają biggrin.gif
KaRaKaN
jestem nowym graczem ET ale..... (zawsze jakies "ale" i problemy) a mianowicie odrazu sie przyznam kumple zainstalowal mi jakiegos "aimbota" czy cos takiego i gralem aby raz z tym czyms(nawet niewiedza jak z tego korzystac) i teraz ten PB (ale tylko na servach gdzie jest wlaczony PB) mnie calyczas banuje czytalem duzo i wiem aby ze trzeba usunac plik etkey i powinno byc dobrze ale niejest i niewiem co robic jestem naprawde nowym graczem ET i wogole sieci i niemam zabardzo pomysly co robic moze ktos pomoc?? i niesmiejcie sie i niemowcie ze jestem jaki lamer noob czy cheater bo niewiedzialem co to jest potraktujcie mnie jak jakiegos kolesia co niewie nic i pomozcie!! prosze
Swiety
CYTAT (KaRaKaN @ 18:13, 10 03 2005)
niesmiejcie sie i niemowcie ze jestem jaki lamer noob

No noob to raczej jesteś.

A więc porada dla nooba - przeinstaluj ET uprzednio wykasowując zawartość całego katalogu z ET a jak nie pomoże to przeinstaluj system
KaRaKaN
CYTAT (Swiety @ 10:29, 12 03 2005)
No noob to raczej jesteś.

moze nie noob troche pomyliles pojecia cool.gif ale niechci bedzie sad.gif dzieki za porade moze sie uda cos zrobic bo ET jest ZA!@#ISTA gra a ja jak zawsze musialem sobie cos popieprzyc mad.gif
keNOOBie|PL
CYTAT (KaRaKaN)
jestem nowym graczem ET ale...co robic jestem naprawde nowym graczem ET...potraktujcie mnie jak jakiegos kolesia co niewie nic i pomozcie...moze nie noob troche pomyliles pojecia

..... hmmm troche pomyliles pojecia Swiety biggrin.gif... nie dopisales przedrostak SUPER

CYTAT
odrazu sie przyznam kumple zainstalowal mi jakiegos "aimbota" czy cos takiego

bez komentarza...... noob to za lekkie okreslnie...

i choc zadko wypowiadam tutaj na temat ludzi.. to twoj post mnie rozwalil.. co do cdkeya.. to skoro uwazasz , ze wykasowanie cdkeya wystarczy do .. hmm zatuszowania /wylaczenia/inne ciekaw pomysly... aimbota.. to gratuluje....

porownujac..... mozna powiedziec.. ze skoro masz wirusa.. to wylasz komputer i wlacz go ponownie...
KaRaKaN
fajnie!! czyli nic z tego zeby mi ktos to wyjasnil?? jak sie tego pozbyc?? a ty keNOOBie|PL wydaje mi sie ze kazdemu moze sie zdazyc!! co nie?? z internetem mam doczynienia od miesiaca i z ET rowniez wiec moze troche wyrozumialosci?? co?? lepszy bys byl gbydys napisal jak zrobic zeby tego niebylo?? i wtedy moglbys sie cieszyc ze komus pomogles
keNOOBie|PL
Wiesz co .. jak ci slucham. to mi ciarki przechodza nosem... bo nie potrafisz uzyz tgo co masz pod beretem... skad niby ja mam wiedziec.. co i gdzie sobie zainstalkowales.. "programy" typu aimbot, wallhack, czy inne g0wna .... to nie Excel czy Word... jedne potrafia byc samymi bibliotekami.... inne instalujesz jak zwykly program w roznych lookalizacjach... A tu nie mamy wrozki.. ktora nam to powie.... a jak jestes..... jaki jestes i dales sobie zainstalowac...to polecam reinstalke.... najlepiej kompa...

CYTAT
wydaje mi sie ze kazdemu moze sie zdazyc!! co nie??

Kazdemu moze sie zdarzyc.. ale tylko nielicznym sie zdarza... przemysl to sobie... i przesiadz sie na bierki.. w koncu kazdy moze zmienic upodobania....

CYTAT
z internetem mam doczynienia od miesiaca i z ET rowniez wiec moze troche wyrozumialosci??

Nie wiem co ma do tego twoja znajomosc internetu, czy ET... raczej tutaj wiecej ma do gadania zdrowy rozsadek.. i zadanie sobie pytania.. czy jestem , az taka lama ze musze sobie instalowac aimboty.....

tip: Myslenie nie boli.. czasem warto przewidziec konsekwencja...

CYTAT
lepszy bys byl gbydys napisal jak zrobic zeby tego niebylo?? i wtedy moglbys sie cieszyc ze komus pomogles

W twoim przypadku nie bede mial satysfakcji z pomocy... a odpowiedz masz kilka linijek wyzej.. przeczytaj kilka razy to co napisalem.. a bedziesz wiedziec co zrobic...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.