Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forumowe mastahy!!!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Jędras
Z nudów postanowiłem założyć nowy temat - kiedyś trzeba tongue.gif

Otóż chciałbym, drodzy forumowicze, abyście podzielili się własnymi uwagami na temat najlepszych, najgorszych, najbardziej znienawidzonych itp. twórców postów smile.gif
Czyli kto wg was pisze najlepsze posty na forum et.pl, kto najgorsze, kto spamuje, kto ma psa, kto lubi lody pistacjowe itp. itd. biggrin.gif

Według mnie jednym z najlepszych "pisarzy" jest WOLFszLAGIER, który zawsze potrafi wszystko uporządkować swoim postem, no ale w końcu jest administratorem i za coś mu płacą te 20000$ miesięcznie tongue.gif

Natomiast ciekawą postacią jest Blacktyger, który jak dla mnie siedzi cały dzień na tym forum i pisze co drugi post biggrin.gif . Bez urazy, ja nic do niego nie mam, ale naprawdę chłopak jest płodny literacko smile.gif

Czekam na wasze sugestie.

PS. Prawdopodobnie, post ten zostanie przeniesiony na Hyde Park, ale jeśli na forum ogólnym jest np. temat: "Skąd jesteś buraku", nie mający nic wspólnego z ET, to pomyślałem, że ten topic też się tutaj nadaje.
ronin
QUOTE (Jędras @ 13:57, 23 02 2004)
Według mnie jednym z najlepszych "pisarzy" jest WOLFszLAGIER, który zawsze potrafi wszystko uporządkować swoim postem,

hmm w sumie dobrze ze to napisales dzieki temu masz szanse ze swiety (raczej) nie usunie tego topica wink.gif (ale zawsze moze zrobic to kid biggrin.gif )

a tak serio to imo temat nie powinien byc tu tylko w hye parku huh.gif
blacktyger
hehe kurde mam mieszane uczucia tongue.gif cały dzień nie siedze na 4um smile.gif tylko Święty to robi ( biggrin.gif) a co do tego ze jestem płodny smile.gif hmm może i tak niestety sam swoich postów ocenić nie moge ale patrząc na to że jest ich tak duzo to napewno jakieś spamy się zdarzają smile.gif jeśli chodzi o innych userów to niewątpliwie najwartościowszy są Dankan i Święty gdyż najwięcej pomagają i najwięcej odpwoiedzi (sensownych) udzielają (no Dankanowi zdarza się powiedzieć coś nie na temt ale komu nie ?tongue.gif) zresztą jestem 3 gdułą na 4um więc to chyb o mnie topic co ja tu gadam ph34r.gif Aha jescze coś, nikt nie wspomniał tu o Blinnkinie a to w końcu on jest majorem 4um'owym smile.gif u miego specyficzne jest to iż mimo tycho 500paru postów żadko go widać na 4um smile.gif nie wyróżnia się jakimiś cechami charakterystycznymi ( w negatywnym tego słowa znaczeniu) a jednak płodny jest niesamowicie wink.gif

BTW chciałbym być też taki mastach w Wolfie ...

BTW2 właśnie dziś Guy7 obchodzi 18 urodziny tak przynajmniej pishe na 4um więc życze mu upojnej osiemnastki wink.gif

BTW3 jak juz powstał taki Topic to jescze chciałbym z góry przeprosić za moje liczne literówki ale wynikają one z faktu dość szybkiego pisania na klawiaturze wręcz za szybkiego, mózg chciałby szybciej niżpalce no i dzieje się to co się dzieje ... pracuje nad tym smile.gif
MastaBlasta
Blinkkin i Dankan sa również bardzo chętnie czytani no i oczywiscie Blacktyger i Świety. Również chetnie czytam posty Visa (Vistorante) smile.gif

A z racji tego że Dankan wie dużo o ET i tym co z nim zwiazane proponuje założyc stały Topic : "Pytania do Dankana" biggrin.gif laugh.gif
falubaz
Najlepszy-nie trzeba pisac- Święty
Najwieksze perspektywy wink.gif - Blacktyger
Najlolowe- ja smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Najlepszy specjalista od spraw technicznych (jak dla mnie wink.gif ) Dankan
Najprawdziwsze(prawda boli): KiD i caly Poison wink.gif ncmt tongue.gif
Takie byly moje propozycje do boardowych Oscarow.A teraz poza konkursem:
Najbradziej nielubiani (przeze mnie)- sin, Majcok 12...
W koncu jakis durny topic smile.gif bo pare ostatnich tygodni to jakis niz postograficzny byl sad.gif
Guy7
QUOTE (blacktyger @ 15:03, 23 02 2004)
BTW2 właśnie dziś Guy7 obchodzi 18 urodziny tak przynajmniej pishe na 4um więc życze mu upojnej  osiemnastki wink.gif

laugh.gif He, że ktoś odkrył, jaki to ja jestem już stary ( happy.gif w końcu sam podałem datę swoich urodzin).
Dzięki za życzenia! Macie u mnie piwko w wersji elektronicznej wink.gif (tylko nie mówcie, że nie dostaliście tongue.gif laugh.gif ).

A co do tematu.
Większość osób posiadających najwięcej postów pisze najlepiej i odpowiada na większość pytań poprawnie. To tyle. Czas się pobawić! tongue.gif laugh.gif
Bobin
Najlepszy (wg. mnie of course ) user to bez watpienia Dankan smile.gif Jego posty (zreszta WOLFszLAGIERA tez) stoja na najwyzszym poziomie pod wzgledem sensu, jak i poprawnosci gramatyczno-ortograficznej laugh.gif Najwiekszy "spamer" (nie w zlym sensie) to Blacktyger - jego ilosc jak i czestotliwosc poscikow jest bardzoo duza wink.gif Wyroznienie nalezy sie takze blinkinowi ktory podobnie jak Wolf i Dankan pisze tresciwe posty. bye smile.gif
VISTORANTE
Nieprawda że blacktyger nabija posty! Najwięcej postów na dzień ma o ile wiem blinkkin.

Najsensowniejsze posty: D4nkan
Najwięcej wyjaśniające posty: WOLFszLAGIER
Najbardziej wulgarne posty (taka jest prawda, to zresztą tylko żart): spanz, czasem Święty (i jego sławne ch.uj z kropką zawsze w tym samym miejscu biggrin.gif)
Debil roku: sin
najlepszy avatar: blinkkin biggrin.gif
Najlepsze zakończenie postu: KiD (kk thx bye rulez biggrin.gif)
Najfajniejsze ogółem posty: WOLFszLAGIER, blikkin i oczywiście ja wink.gif

GL&HF,KK THX BYE EOT WTF? huh.gif
Vis
blinkkin
ja natomiast bardzo milo wspominam vegete. nie udzielal sie od dluzszego czasu, poniewaz niedawno mial slub. jego niektore posty byly prawdziwymi zagadkami (trzeba bylo przeczytac kilka razy), jednak nie bylo w nich gownianych wypocin, tylko sensowna tresc. swiety pisze bardzo specyficznie posty, zazwyczaj na poczatku opierdzieli, a pozniej wyjasni sytuacje. raza mnie tylko akapity, ktorym moim zdaniem jest zbyt duzo. podobnie ma dankan, najpierw kogos wysmieje, a pozniej do sedna sprawy. troche konfliktowy, ale kto jest bez grzechu niech rzuci kamieniem. black tyger pomaga innym jak moze i za to nalezy mu sie pozytywne wyroznienie. i jeszcze jedna uwaga, zazwyczaj opuszczam posty z duza iloscia emocikow, niektore osoby przesadzaja z tym elementem. czesto takich tresci nie da sie czytac, mimo ze mam wylaczone wyswietlanie grafik. nie bede wymienac konkretnych nickow, poniewaz bylo ich zbyt duzo. wspomne tylko o eisen'nie, ktoremu nalezy sie wyroznienie w tej dziedzinie. kto mnie denerwuje? wszyscy, ktorzy pisza kilka postow z rzedu (dla przypomnienia jest cos takiego jak edit). troche dobijal mnie postami masta, ale powoli sie wyrabia. najostrzejsze i najbardziej negatywne posty przypadly chyba farsight'owi, chociaz termitowi tez nic nie brakuje. najglupsze posty pisal waterhit, obecnie chyba rys czy jakos tak. na wyroznienie zasluguje takze uszatek, ktorego posty ownuja w kategorii bezsens roku. najciekawszy avatar? najnowsza graficzka spanza, czyli... zreszta sami zobaczcie. najlepsza sygnatura? nie wiem, bo mam wylaczone wyswietlanie. wszystkich przepraszam, ze nie wypisalem wiekszej ilosci osob, ale w chwili obecnej robie projekcik na lekcje informatyki.
evil_lord
Najbardziej sensowne posty: Prosper, Święty, blinkkin,
Najbardziej z lolem: nie wiem, jest dużo takich osób, ale podobały mi się rozmowy Thora
Najbardziej nielubiany: nie wiem kogo mam tu napisać......może Runos?
Największy spamer: chyba evil, bo ciągle mu liczbę postów wycinają, ale pracuje nad tym wink.gif
Objawienie forum: blacktyger i Phantom tongue.gif
Pozdrawiam !
blacktyger
QUOTE (VISTORANTE @ 18:24, 23 02 2004)
Nieprawda że blacktyger nabija posty! Najwięcej postów na dzień ma o ile wiem blinkkin.

Hmm nie prawda nie zabieraj mi tytulu ph34r.gif podczas feri chba tylko raz nie bylem gadułą dnia rolleyes.gif
a co do nabijania to licznik jak każdy wie w każdej chwili ŚWięty i inni moderatorzy mogą wyzerować więc nie ma tu mowy o bezsensownym nabijaniu, hmm spotkałem się tu raczej pozytywnych opini na temat moich Topiców to moze czas zajżeć na Hyde Park ?? tongue.gif
Objawienie forum: blacktyger i Phantom

smile.gif hmmm nie wiem dlaczego mnie z Phantomem poruwnujesz ale to Twoje zdanie imo objawieniem to ja zbytnim nie jestem bo zarejstrowałem się niemal w tym samym czasie co Świety (2 dni różnicy właśnie spojrzałem smile.gif) Więc urzęduje tu dość długo w przeciwieństwie do Phantoma (nikogo nie obrażam żeby nie było ..) a poza tym pomijacie innych userów ? wkółko ja Dankan, Święty, Blink ... wielu ludzi pisze równie sensownie (może nie tak licznie) więc nie zacieśniać grona wartościowych userów smile.gif (o ile mnie w ogóle do niego zaliczacie tongue.gif)
Valkir
Według mnie najlepsze i najbardziej na temat ppsty pisze wolfszlagier. Nie widzę konkretnych kandydatów do reszty tytułów.
Thoro
QUOTE (evil_lord @ 20:44, 23 02 2004)
Najbardziej z lolem: nie wiem, jest dużo takich osób, ale podobały mi się rozmowy Thora

Tak czekalem czy ktos o mnie wspomni tongue.gif i sie doczekalem, tylko wlasnie nie wiem czy ty mnie krytykujesz mad.gif czy chwalisz biggrin.gif , bo nie rozumiem za bardzo o co chodzi smile.gif (czyzby o rozmowy z runosem i zipperem smile.gif ).

Ja przedstawie tez kilka ciekawych kategorii.

Jesli chodzi o pisanie postow w tematach po przeczytaniu tylko tytulu (nie czytajac tresci posta) to tu zdecydowanie drylowal Uszatek, ale po jakims czasie zaczal wreszcie czytac smile.gif

Texty bardzo obfite w text pisal eisen (przyklad calego posta: "bleeeeeeeee blink.gif biggrin.gif laugh.gif dry.gif rolleyes.gif ) - bylo takich postow kilka, ale byly dosc szybko usuwane, przez moderatorow dlatego nie wszyscy mogli je przeczytac biggrin.gif

Co do najwiekszy spamerow, to od jakiegos czasu trudno wytypowac taka osobe, poniewaz wiekszosc spamerow zostalo objetych funkcja preview by moderator smile.gif.

Co do najbardziej znienawidzonych osobistosci forum to mysle, ze sin ma paleczke pierwszenstwa, ale nie przez tresc swoich postow, tylko ogolnie za numery jakie wywijal.
esto
Thoro mu chyba chodzilo o rozmowy te z gg, ale z reszta ja tam nie wiem :]

aha, zeby na temat- najglupsze posty to ja pisze lol, wtf?
DestroyerX
najlepiej się nie wyróżniać i tyle smile.gif
<- porównać numer usera z ilością postów - wstrzemięźliwość górą tongue.gif
F.B.I|Koyot
Blinkk jest spox. Przed wyłączeniem mi łącza na dłuugi czas miałem więcej postów na dzień niż on biggrin.gif Jednak rząd (admins&moderators) uznał moje posty za shit więc postaram się ograniczyć moją działalność za forum. Nie noszę do nikogo urazy... najwyraźniej mieli rację sad.gif
Swiety
Może zaczniemy od tych którzy sprawiają problemy:

http://board.enemyterritory.pl//index.php?...=ST&f=11&t=1349

Jakieś ~60 osób, które zostały objęte previev by moderators. Plus kilka osób nie objętych pvm którym cofnieto licznik postów.
Na prawie 1400 zarejestrownych użytkowników i prawie 1000 osób któr coś napisały to nieduża grupa ale dość uprzykrzająca życie i gdyby nie nasze interwencje to forum wyglądałoby jeszcze gorzej niż obecnie jak to niektórzy mówią wygląda.

Z tych 60 osób jest kilkanaście osób które być może trochę na wyrost zostały tam umieszczone ale wystarczy kilka postów tzw "z dupy", chwila zapomnienia, żeby się tam znaleść. Także jak ktoś tam się znajdzie to proszę się od razu nie obrażać bo bana z tych osób narazie ma tylko jedna osoba (sin), który dostał bana z powodów technicznych a nie jak to być może wielu się wydaje za swoją "działalność" czyli kradzież map, zachowanie na serwerach itp a jego posty na forum były w normie.

Z tych 60 osób jest też parę osób, których posty są głupsze niż ustawa przewiduje i nawet zastanawaiłem się czy wogóle takich nei zbanować np covi, batex, zduneq, stopa, i jeszcze paru innych.

Dodatkowo z 40 osób, które są na szczęście niegroźne na boardzie bo mało tu piszą.

Na temat negatywnych bohaterów boarda zwykłym użytkownikom trudno się wypowiadać bo:
- z reguły posty takich panów są szybko kasowane
- albo panowie ci są objęci pvm dzięki czemu normalny użytkownik boarda nie ma okazji zobaczyć ich wypocin i zajmują się tym moderatorzy, przepuszczając tylko posty w których mają coś sensownego do powiedzenia.

Co do pozytywnych bohaterów boarda.

Jakieś 80 osób pisze dobrze albo pisze dobrze i dużo.

Niestety na tym forum jest bardzo mała aktywnośc tych najlepszych graczy. Dlatego niektórzy nazywają całe forum et.pl forum warzywnym. Jeszcze na początku boarda dużo dobrych graczy pisało na tym forum obecnie ta ilość jest dość mała. Z tych 80 ludzi to tylko niecała połowa prezentuje odpowiedni poziom zarówno na serwerach jak i na boardzie. Z tych najnajlepszych graczy to właściwie tylko Prosper i Farsight, którzy piszą dużo i coś z sensem, czasami coś napisze admin CB Berti.

Oprócz już wspomnianych panów w poprzednich postach: Dankan, Blacktyger (imo niczym nie wyróżniasię oprócz ilością postów) i całego zespołu administracyjno-moderującego biggrin.gif (Kid,Gates,Dabi,Hanzz,Blinkkin,Thoro) można jeszcze wymienienić Acida (jego aluzje często roxx), Omege Ra (który na forum ma nicka, który trudno wymówic biggrin.gif ) Sayetana (fachowiec od Linuxa) i Oferme który bardzo mało pisze ale już jak coś napisze na temat sprzętu komputerowego ..., Billy - właściwie jedyna osoba oprócz Dankana, dzięki którego postom na tym forum dowiedziałem się czegoś czego wcześniej nie wiedziałem. Poza tym to raczej sam odpowiadam na pytania niż je zadaje i pod tym względem to forum dla mnie jest mało przydatne.

Jeszcze pare osób, ale wszystkich nie pamiętam.

Co do dobrych graczy to jest też parę osób, które co prawda strzelać umieją ale jak coś napiszą to niewiele różni się to od wypocin tzw "warzyw". Ale to wyjątek od reguły i zazwyczaj ktoś kto dobrze gra to i pisze na forum z sensem.

Cała reszta czyli ponad 1000 osób albo nic nie pisze albo pisze mało a jak już coś napisze to jest to w normie. Poprostu kolejna opinia, kolejny problem, który zbyt długo nie zapada w pamięć.
maclin
Thoro jest od jajców mastah i basta rolleyes.gif
blinkkin
po raz n-ty robi sie off topic, a pozniej czemu on nie ma wyzerowanego licznika jak mi wyzerowali? poziom forum i tak jest tragiczny. nie przeraza juz brak interesujacych postow, ale brak powiazania z topicem.

zapomnialem wymienic kilka ciekawych osob. mianowice usagi, ktory nie pisze postow od dluzszego czasu. brakuje mi jego slynnych kilkustronicowych bluzgow oraz poczucia humoru, dzieki niemu nawet najpowazniejszy topic robil sie ciekawy. najzwyczajniej bylo smiesznie. inna dosyc tajemnicza osoba jest r33tosław, z ktorym uwielbiam sie klucic. niezwykly sarkazm, ktoremu nic nie dorowna. z innych osobowosci forum (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) nalezy wspomniec o koberze, ktory choc malo pisze to z sensem (i ten jego charakterystyczny avatar). godna uwagi osoba jest takze bad idea, ktory dbal nie tylko o tresc, ale i o wyglad swoich postow. jest sporo innych osob o ktorych nalezaloby wspomniec, ale akurat te najbardziej pamietam.

p.s. zastanowicie sie zanim zaczniecie bluzgac w nieodpowiednim miejscu. lepiej private massage i zalatwiajcie to miedzy soba. powoli trace nerwy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.