Witam. Hmm wydaje mi sie ze chodzi im o "nieodpowiednie zachowanie" klanowiczy noi o skilla. Odsylam do tematu THE BEST - zostal stworzony aby nasmiewac sie z Winter

BTW... Nie martw sie, ze cie pojada - oni "jada" po wszystkich. Nie masz prawa sie pomylic, wyrazic swojego zdania itp.

Tak juz tu jest i radze ci zebys sie nie przejmowal, bo czesc piszac tu (nie wszyscy of course) to zwykli idioci... A teraz cytat najglupszego posta na swiecie i forum
| QUOTE |
tak tak i teraz polowa "super mastahow" bedzie sie nasmiewac z tego goscia ktory imo robi to samo z was... ale coz zawsze fajnie sie dowartosciowac, znalesc kogos gorszego od siebie prawda??
btw ares nie wydaje ci sie to dziwne ze akurat ciebie pytal o czity?? ja nie chce sie bawic w dedektywa ale wydaje mi sie to troche dziwne ze o czity pytal akurat ciebie... |
Pan ten nie umie czytac ze zrozumieniem. Sory (a wlasciwie nie) ze to pisze ale zamknieto topic ktory traktowal o Taisio. Bawi sie w detektywa a za bardzo nie kojazy... Czy ty czlowieku nie zauwazyles ze tu pisza o glupocie tego gnojka ? Nie pisza o jego skilu ani poziomie gry. Do tego jeszcze oskarzasz Aresa i jak to ujeles "nie chcesz sie bawic w detektywa" - masz zupelna racje nie baw sie jesli nie potrafisz tekstu zrozumiec
Hm jak by chcieli znalezc kogos gorszego od siebie to powinni zglosic sie do ciebie... kk thx bye