Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klawisze - używanie sprintu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
rozowy kermit
Mam problem, nie mogę "biegać", grając w e.t. W opcjach jest to klawisz "capslock" ale nie działa,żebym mógł biegać to trzeba go trzymać, zrobiło mi się to od niedwna i nie mogę tego odkręcić. Czy ktoś wie jak to zrobić? ohmy.gif
evil_lord
Jeśl chodzi Tobie o sprint to zawsze trzeba go trzymać jak się biega......a o zwyly bieg -> wejdz w opcje gry i tam zaznacz YES "always run". ph34r.gif
dNkN!
nie używajcie przycisku zgłoś post do moderatora w celu powiadamiania ich o problemie, z którym nie możecie sobie poradzić. ten przycisk służy do powiadamiania ich i złamaniu regulaminy.

bez względu na to pod jakim przyciskiem sobie zbinujesz sprint będziesz go używał tylko z momencie trzymania przycisku. jeżeli chcesz żeby włącząc i wyłączać sprint po naciśnięciu jednego przycisku użyj tego skryptu:

CODE
bind capslock "vstr sprint"
set sprint "vstr sprint_on"

set sprint_on "+sprint; set sprint vstr sprint_off"
set sprint_off "-sprint; set sprint vstr sprint_on"
Bastard PL
a ja miałem raz problemik ze sprintem bo jak chciałem zrobić stejfa to mi shift albo inny przycisk nie działał, poprostu za durzo klawiszy naraz wciskałem sad.gif więc zmieniłem sobie sprint na 2mouse button i jes git biggrin.gif
polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.