Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski ladder w CB
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Mad
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=1102 zapisujce sie nareszcie mamy laddera a klany co :/
2_Blind
hehhhe biggrin.gif mozecie gadac ze jestem malkontentem ale wiedzialem ze tak bedzie rolleyes.gif Najpierw pisza ze chca ladder, podpisuja petycje etc ... a nastepnie zapisuja sie do niego 4 klany blink.gif Ciekawe ile z nowych nie wywowadzacych sie z rtcw skladow przezyje do zimy.
MrRychu
Nie jest tak źle jest ladder północnej ameryki i też mają tylko 5 klanów:P
Nie jesteśmy najgorsi:D

Pozdrawiam
ramp
QUOTE (2_Blind @ Sep 3 2003, 08:51 AM)
hehhhe biggrin.gif mozecie gadac ze jestem malkontentem ale wiedzialem ze tak bedzie  rolleyes.gif Najpierw pisza ze chca ladder, podpisuja petycje etc ... a nastepnie zapisuja sie do niego 4 klany  blink.gif Ciekawe ile z nowych nie wywowadzacych sie z rtcw skladow przezyje do zimy.

75% tych wpisów to gostki z tych 4 klanów :-} kilka wpisów to ta sama osoba... :=/ a reszta to hmmm nieznajomi biggrin.gif lub nie maja klanu i pisali byle by bylo... ;=/
majcok12
NIeżle sobie radzi Poison, ale co do CB to nawet duzo te 1170pkt.
Aiven
Rampek ma racje ja tam pisalem ze chce i nasz klan PL hunter jest:D, z tego co wiem to reszta clanow sie zapisze w najblizym czasie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.