Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TrickJumpBeta3
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
blacktyger
no i jest to o czym marzyłem już wcześniej smile.gif mapka w której są kawałki klasycznych map na których jest w ch.uj Trick Jumpów (np. wall jump z oasis, domki na fuel dumpie, radar i wiele innych) można przy niej spędzić wiele godzin i aby mieć dostęp do następnego tricka - musisz przejść poprzedni sa one oczywiśćie poukładane ze względy na poziom trudności ale dla każdego coś innego jest trudne, jeden umiał już to a drugi to. zapraszam mapka jest już na wielu serverach w tym polski, można ja spodkać na :

- 62.87.220.36:27960 - DoD
- 212.182.75.17:27962 - kolejny z miliarda serverow 18net smile.gif

mapka do zassania -=TuTaJ=-
snow131
Ta mapka jest genialna!!! Osobiście część alliesów przeszedłem w całości, lecz w axis niemogę przejść ostatniego i bodajże oasis 5 tam gdzie można przejść na drugą stronę muru nierobiąc walljumpa.
Wie ktoś jak to zrobić??
MPM
hhehe dzisiaj poraz pierwszy grałem w ta mapke przez okolo 2 godzinki - jest super smile.gif mozna cwiczyc ile wlezie - tylko w niektorych miejscach jak sie skacze postac zachowuje sie jak wystrzelona z procy - nie wiem od czego to zależy - nie wiem też xczy takie bylo zalożenie tworców tej mapki hmm. Grając na tej mapce można się wiele nauczyć np wall jump na oasis lub na seawall battery - naprawde mapka jest spox. POLECAM
sayetan
QUOTE (snow131 @ 6:41, 10 03 2004)
Ta mapka jest genialna!!! Osobiście część alliesów przeszedłem w całości, lecz w axis niemogę przejść ostatniego i bodajże oasis 5 tam gdzie można przejść na drugą stronę muru nierobiąc walljumpa.
Wie ktoś jak to zrobić??

tak ja wiem cool.gif wie fastnick i wie buli bo im pokazalem jak to zrobic rolleyes.gif
pomysl troche a zobaczysz ze skok jest bardzo prosty

ps, do tego sie nie uzywa granatow itp. i drugiej osoby
ps2. to nie jest ostatnie, potem jest batttery i na koncu radar
blacktyger
QUOTE (sayetan @ 15:54, 10 03 2004)
Wie ktoś jak to zrobić??

tak ja wiem cool.gif wie fastnick i wie buli bo im pokazalem jak to zrobic rolleyes.gif

CO? przecież tu chyba chodzi o to żeby samemu ? ja alies tez calych, axis kiepściutka ale cały czas ćwicze (już od 3 dni) mapke pierwszy raz pokazał mi ramp (pzdr) na jakimś FR serwerze smile.gif 2 dni pozniej była już w polsce
kot

Ja tez wiem, a mi nie pokazywales wink.gif

Otoz trzeba tam znalezc niewidzalna polke, ale nic wiecej nie powiem :<

Czesc allies i czesc axis to to samo ohmy.gif, na samym koncu jest flaga do przejecia, ktora zmienia punkt respawnu :]

BTW mapka jest juz grana (a wlasciwie skakana wink.gif) od dawna :<
Chronos
A mi nic nie wychodzi sad.gif Próbuje i próbuje i nic sad.gif Co mam zrobić żeby mi wyszło??
sayetan
ja dzis wyczailem tam tajna plansze zrobiona z mapki ktora kiedys skakal dankan z lockiem
nie wiem jak ta plansza sie zwie ale jest ukryta na tej mapie, szukajcie a znajdziecie
MastaBlasta
Mapka jest zawalista ale do strafejumpów to ja jestem noga sad.gif , męcze sie przy battery1 . tak to jest jak sie miało 3 miechy bez netu.
billy
Jeśli ktokolwiek nie wie jak zrobić którykolwiek ze skoków, demko zawiera wszystkie trickjumpy z tej mapy.
Większość z nich można zrobić na wiele sposobów, te jednak wydają mi się najłatwiejsze.
Pozdrowienia.
sayetan
gg!

btw widze ze wkolko ci sami kolesie kampia tego serka
Outs!d3r
Ja osobiście uważam, że ta mapa jest zaje**sta. Poleam to wszystkim, którym mapy gammajump,jump2 Etc się znudziły. Ja osobiście doskakuje na tym ukrytym jump do 18 schodka, dalej nie da rady biggrin.gif. Gammajump idzie cała bez wiekszego problemu. Słyszałem, ze na tej mapie ukryta jest również gamma !
snow131
Wie ktoś jak to zrobić??

Wiem bo grałem z bulim:D Battery przeszedłem a radarów ostatnich już nie:/ Niewiem jak wy tak daleko skaczecie... Wiem że tam trzeba się odbić od takiej niewidzialnej półki:D Prawie mi się udało ale radary są niedoprzejścia!!!! Widziałem jak buli to robiłbiggrin.gif, ale ja nieumie za @#!a:(
blacktyger
QUOTE (sayetan @ 22:00, 10 03 2004)
ja dzis wyczailem tam tajna plansze zrobiona z mapki ktora kiedys skakal dankan z lockiem
nie wiem jak ta plansza sie zwie ale jest ukryta na tej mapie, szukajcie a znajdziecie

Odkryłem to tydzień temu na FR serverku biggrin.gif to jest przy respie axis nic więcej nie powiem

za to niestety warzywa ( z DoD) dowiedziały się że chyba przy każdym tricku jets drabina ukryta sad.gif to mnie zmartwiło i naprawde lepiej żęby jej nie odkryto i nikt nie pisał oficjalnie gdzie jest bo to warzywniarske jak cholera, autor mógł nie wcielać w życie tego ułatwienia .. :/ imo będą się chwalili że przeszli ... drabinami

A mi nic nie wychodzi  Próbuje i próbuje i nic  Co mam zrobić żeby mi wyszło??

imo najpierw naucz się grać (skill movoment itp.) później ćwicz trick jumpy

Mapka jest zawalista ale do strafejumpów to ja jestem noga  , męcze sie przy battery1 . tak to jest jak sie miało 3 miechy bez netu.

imo masta to że jesteś moim CL'em nie znaczy ze masz się wstydzić poprosić o pomoc kogoś zniższej warstwy klanowej ohmy.gif
Bastard PL
Sprawa jest taka. Alliantów przechodzę całych, dochodzę do 1 murka na lewo za bramą na radarze i wiocha. Za chiny ludowe nie mogę na niego wskoczyć! gdzieś czytałem o zdradzieckiej krawędzi z której cza się wybić i takowa jest, nawet można się o nią "potknąć" stopami, ale co z tego skoro i tak nogi mam za krótkie. sad.gif help sad.gif
blacktyger
jesli dobrze kumam to chodzi ci o pierwszy trick axis, czyli wskoczyc na ten wydajacy sie niski murek radarowy, imo najlepiej poprosić aby kolega posadził smile.gif a tak na serio tam jak wchodzisz do tego "pomieszczeia" jets taki spad dość wyoki i musisz się wczesniej odpowiednio rozpedzić i za pomaca speed jumpa wskoczyc tam, widzialem tez jak kolesie wskakuje tam stojac zaraz kolo tego ale imo nie wykonalne to wymaga niezlego movementu ...
Spl!nt3r
Jak patrzę na co niekture komentarze to mi się rzygać chce................
Rzygac mi się chcę bo jestem przy was "cienki bolo' laugh.gif (skojarzenia z pewną osobą niezamierzone cool.gif )
Co 3 post to kolo pisze np.
Sprawa jest taka. Alliantów przechodzę całych
albo
Osobiście część alliesów przeszedłem w całości, lecz w axis niemogę przejść ostatniego
tej no jak wy to robicie huh.gif (ja wiem trening , movement itp.) Sam aliantami doszedłem (po wieeeeelu próbach)do "old city wall" z oasis i dalej za c@#!a niemoge unsure.gif . Axisami przeszedłem tylko pierwszy murek , radarek (ten z listwą przy ścianie), i teraz jestem w tej co trzeba podwójnym skokiem przeskoczyć (chyba) ...... i kaplica. Oglądałem demko billiego i twierdzę że on jest moim masterem i guru rolleyes.gif to co ja tam widzę to są (dla mnie) cuda niewidy ph34r.gif RESPECT 2 BILLY AND OTHERS............
IMO powinno się w edytorze jakimś wyraźnym kolorkiem zaznaczyć miejsca w których należy się odbijać itp. (chociarz niewiem czy to jest wykonalne)
esto
dla mnie najtrudniejszy skok to oasis5, czesc allies jest o wiele latwiejsza- przechodze w ok.3minuty
KreciK
gram w tą mapke już chyba 1-2 tyg. i nie moge przejść ostatniego radaru :/ kumpel z klanu przeszedł tą mapke w 6 min ohmy.gif
Maczo
[LNA]TrickJumpBeta3 już jest ździebko nieaktualna. tongue.gif Na http://www.etmaps.de (polecam tą stronę, prawdziwy mapowy source, znalazłem tam takie mapy, o których nigdy wcześniej nawet nie słyszałem, jak widać na liczniku strona mało znana i szkoda sad.gif ) jest już dostępny [LNA]TrickJumpBeta7!!! W nowej becie dodane są dwa nowe trickjumpy z supply depot i caen. Polecam zassać.

Ja na tej mapie mam problem z wskoczeniem na ostatni murek koło tej drabiny do spawna axis (trickjump po murze na oasis), a drugie takie miejsce to pierwszy trick na radarze, gdzie trzeba z tego podjazdu wskoczyć na murek, nie mogę tego zrobić. sad.gif
buzka
ta stronka co maczo podal dobra looknijcie na mape Maniac Mansion ;] bardzo fajna do skokow mapa smile.gif polecam chociaz LNA Trickjumpmap 7 tez wporzadku ;]
Shynshylla
Mapa maniac mansion schrupała mi konstrukcje , na razie tylko ją zobaczyłem ale widze że będę miał nastepną zabawe na jakiś okres czasu . Na razie nawet nie mam pomysłu jak odstawić pierwszy skok ale to się wymyśli he he he .
Ale naprawde spoko mapa duzo fajniejsza niż zawalony bugami i tajnymi przejściami dla niecierpliwych trickjump beta 3 .
Baksio52
ej pomuzcie ja nie wiem jak ustawic te mapki i grac w nie i jaka pobrac prosze aby ktos z was przeslal mi na gg 6783179 szczegulowa instrukcję tej mapki

PS:piszcie nawet jak bede niedostepny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.