Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy teledysk...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
cyp!s
Teledysk jakiego wykonawcy uwazacie za najlepszy? Moim faworytem jest "Ide tam, gdzie ide" KNZ - jestem fanem teorii twierdzace, ze ktos kto tego nie zna, nie zna zycia ohmy.gif Mozna tez sie przy okazji przekonac, ze zeby powstal naprawde dobry teledysk, nie potrzeba tyle kasy.
Czekam na uwagi smile.gif
blinkkin
piersze miejsce zdecydowanie fatboy slim - yayama (push the tempo) - zrobili go kolesie od reklam diesla. korn robi niezle teledyski, zawsze zgarnia nagody za teledysk alternatywny. do tego niezapomniany prodigy.
Gis
Dla mnie najlepszy jest teledysk do piosenki "King of my castle" nie lubie techno ale teledysk to bylo prawdziwe cudo. Cały mangowy chyba z filmu ghost in the shell.
RyFeK
fajne teledyski robi tesh The Offspring, ale najlepsze należą do murzynów, fajne laseczki tam są biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
cyp!s
QUOTE (blinkkin @ 11:37, 15 03 2004)
piersze miejsce zdecydowanie fatboy slim - yayama (push the tempo)

Moze mi sie zle kojarzy, ale czy to nie czasami ten, w ktorym grupka ludzi tanczy przy wejsciu do jakiegos kina/kasyna?
RyFeK
tak to właśnie ten, tylko że na tesh inne teledyski biggrin.gif
Pork
hehe, a ja uwielbiam następujące teledyski

Sepultura - Territory
Arch Enemy - we will rise
Metallica - Nothing else matters
Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana

cool.gif
D!z3l
Wiele jest takich teledysków, które spodobały mi sie, ale jeżeli mam wybrać jeden najlepszy to bedzie ten:

PIH---Nie ma miejsca jak dom !!!
Patrol
Lubię wiele teledysków, ale jeżeli mam wybrać ten "naj" to będzie to zdecydowanie Peal Jam - "Do the evolution". Ogólnie rysunkowe teledyski uważam za najlepsze biggrin.gif.
falubaz
Sabotage - The Beastie Boys
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.