Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: All seeing eye
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
ChoX
Kiedy chce zainstalowac ASE i pisze "Connecting to download server"
to czekam czekam i nic sie nie dzieje dry.gif
Czy ktos wie jak sie z tym uporac?
A moze trzeba posiadac p2p??
Prosze o pomoc sad.gif
Phantom
Mam podobny problem. Admin mojej sieci blokuje tylko p2p a reszte niby nie ale instalka nie chce mi pobrac plikow w serwa eye. W moim przypadku kolega wyslal mi spakowany folder z zainstalowanym eye i wszystko jest ok. Moze i Tobie to pomoze.
Pozdro
blacktyger
ja też tak miałem ale na nastepny dzień działało. imo sądze że tu nie chodzi o p2p tylko server eye bo pisze ze czekac na download a nic sie nei dzieje, czasami tez jest tak ze czekaz nawet 15 minut i dopiero rusza (ja tak mialem) imo powinni zamiescic na stronie normalna instalke a nie webinstaller
Loco
Prawdopodobnie Eye próbuje połączyć się ze swoim FTP czy innym badziewiem przez port, który zablokował twój admin. Tak to już jest w tych LANach - admini (często ciency) zmieniają w ustawieniach co się da nie informując użytkowników.
ChoX
Ok!!
Thx wszystkim!
Mnie zaczelo chodzic jak uaktywniłem p2p blink.gif
Dankan albo inny admin mozecie zamknac ten temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.