Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Power Ball Mod
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
anuda
Postawilem testowy serwer z modem PowerBall.

IPserwera: 153.19.210.239:27960

Stoji pod Win32 weic sie moze czasami wysypac dry.gif

A >>>> TU <<<<< mozna zobaczyc czy ktos gra i czy serwer jeszcze jest.

Mod potrzebuje swoich wlasnych mapek, mozna je sciagnac Z TEJ STRONY lub skorzystac z przekierowania WWW ustawionego na serwerze. Pliki zajmuja lacznie kolo 15 MB

Jezeli sciagasz pliki reczenie to zapisz je do katalogu: "powerball" w katalogu domowym ET i uruchom gre z parametrem "+set fs_game powerball"

nephit
lol... wlasnie mialem w to grac... ale nawet jezeli nie zagram to mam pytanie ;] gdzie rozpakowac te pliki?
blacktyger
sprobuje patcha zainstalowac a wklejalem to recznie, trza wkleic poprostu do ETMAIN (logika?)
anuda
No uparlem sie smile.gif)) stoji linuksowy serwer z tym modem biggrin.gif

IPserwera: 153.19.210.0:27960

A >>>> TU <<<<< mozna zobaczyc czy ktos gra.

Mod potrzebuje swoich wlasnych mapek, i dll'kow, sciagna sie automatycznie prz polaczeniu, jest przekierowanie sciagania na www.
Nie radze sciagac rzecznie jak ktos nie wie jak tongue.gif
Pliki zajmuja lacznie kolo 15 MB
Chronos
Gupie pytanie: Co daje ten mod i czy nie bede miał później problemów z grą, bo jak narazie to mi sie gdzieś wolf zapodział i nie bede mógł przeinstalować.
anuda
standardowa odpowiedz administratora numer XX:

eee u mnie dziala wysmienicie tongue.gif

a MOD to taka modyfikacja podstawowej gry (mniejsza lub wieksza),np.: ETpro i ShrubET to tez mody
Chronos
QUOTE (anuda @ 0:35, 19 03 2004)
a MOD to taka modyfikacja podstawowej gry (mniejsza lub wieksza),np.: ETpro i ShrubET to tez mody

No co ty nie powiesz.....
Pytam sie co daje ten mod?? czyli że nie wiem strzelając w ścianę zabijasz siebie lub strzelasz rybami??

Rany co za naród.....
blacktyger
nawet nie inastaluj chronos jest poprostu z!@#any i nic praktycznie nie wnosi do gry, chodzi cos tam o jaks pilke ktora trzeba gdzies przecniesc ale nie mozna wtedy strzelac = 0fun
Chronos
Juz zagrałem na nim. Rzeczywiście nic ciekawego, lepszy Headshot_mod.
nephit
w zwiazku ze zblizajacym sie cupem powerball i tym, ze skrobalem newsa na ten temat stwierdzilem ze zobacze o co chodzi. mod jest naprawde za!@#isty =: D funu jest od hcuja i naprawde polecam ;]
przy okazji zareklamuje serwer na ktorym mozna sobie teraz pograc: 193.26.215.26:27960
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.