| QUOTE |
| Interesuje mnie co myślicie o nas -> kobietach grających w ET i czy wam nas brakuje???? |
| QUOTE (MPM @ 16:45, 20 03 2004) |
| hieheih widze ze kazdy sie chce przypodobac nowym adminkom Co myśle o kobietach grajacych w ET - trudno jest powiedziec od razu poniewaz jak mozna porównac kobiete grajaca w Et od 6 miesiecy z facetem grajacym od 1 miesiaca - NIE MOŻNA - ale z moich obserwacji wynika ze porównujać faceta i kobieta grajacych od takiego samego czasu to w wiekszosci przypadkow kobieta wypada ciut gorzej ( I tu za chwile wszyscy zbluzgaja mnie za męski szowinizm |
| QUOTE (Phantom @ 17:19, 20 03 2004) |
| wtedy na ts2 nie byloby bluzg |
| QUOTE (blinkkin @ 19:23, 20 03 2004) |
| sry ze kolejny post po pijaku, ale mam pytanie jako jeden z organizatorow ctf_multi cup 2004 - sprawdzalem zapisy i brak w nich plci pieknej. krotko i na temat. gl i hf. |
| QUOTE (Phantom @ 16:19, 20 03 2004) |
| Wedlug mnie w kaazdym klanie przydalo by sie kobieta wtedy na ts2 nie byloby bluzg BTW: z iilka mialem przyjemnsc troche grac i kiedys na oasis w duelach mnie pojechala 4:0 |
| QUOTE (Majin @ 16:10, 20 03 2004) |
| ps2. dawac topic - "Nasze nagie fotki" |
| QUOTE |
| sry ze kolejny post po pijaku, ale mam pytanie jako jeden z organizatorow ctf_multi cup 2004 - sprawdzalem zapisy i brak w nich plci pieknej. krotko i na temat. gl i hf. |
| QUOTE (fishbot @ 0:37, 21 03 2004) |
| Zorika gra bardzo dobrze - nawet ta paskudna miotla |
| QUOTE |
| czy to znaczy że według Ciebie nie ma kobiet na scenie które grają na dobrym poziomie? |
| QUOTE (MPM @ 6:38, 21 03 2004) |
| A co do reszty kobiet z którymi miałem przyjemność grać to prezentują przeciętny poziom. |
| QUOTE (Prosper @ 2:40, 21 03 2004) |
| Dziewczyny grajace (niewazne czy w et) maje fajnie i niefajnie. Z jednej strony maja wielu wielbicieli - odsylam do slynnego topicu na www.board.teampoison.net |
| QUOTE |
| grałem z paroma, i w ogole sie nei wyruziaja poziomem ponad normalnych graczy |
| QUOTE (AciD @ 22:41, 20 03 2004) |
| Nienawidze was :/ A ZORIKA BRZYDKO MOWI ! |
| QUOTE (AciD @ 19:48, 21 03 2004) |
| :< no dobra nawidze cie :F a iilcia to ostoja klanu poison (tak samo pewnie z zorika w izi) takze wiecie, trzeba je szanowac bo jak nie to prosper dostanie cynk i przyleje w m@!de !:D |