Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Witamy! :D
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
iilka
Witam biggrin.gif dzis otworzylilismy nowa dziedzine na forum biggrin.gif jak widzicie bedzie tu troszke o grajacych w et kobietach I o tym co one lubia i czemu biggrin.gif oczywiscie nie jest to forum tylko dla kobiet czasami bedzei wrecz niezbedny meski komenatrz dlatego zapraszamy do korzytania biggrin.gif i dodawania topicow ktore by Was tez interesowaly biggrin.gif mam nadzieje ze niedlugo zapelni sie on postami wub.gif
z0rika
Interesuje mnie co myślicie o nas -> kobietach grających w ET i czy wam nas brakuje???? tongue.gif wub.gif
Outs!d3r
Hehe mysle ze kobiety na scenie ET PL sa wspanialym pomyslem smile.gif Mysle ze atmosfera na boardzie bedzie milsza i ciekawsza dzieki obecnosci Pań smile.gif GL HF in ET btw ohmy.gif

PS : Nie lubie feministek biggrin.gifD
KreciK
ojjj brakuje brakuje ^^ tongue.gif wink.gif
Jędras
Uwaga będzie prawdziwie męski komentarz hhrrrrrr, ekkhhmmm, ekkhhmmm ten tego... biggrin.gif :
Jeśli chodzi o styl gry kobiet, to uważam że płeć piękna gra o wiele spokojniej i rozważniej, nie pcha się na chama, myśli, rozumie swój team itp. itd. - no same zalety - ale prawdę mówię!!!
Zresztą miałem niezmierna przyjemność grać kilka razy z iilka - no comments (patrz wyżej smile.gif ).

EDIT: A kiziamizia jest facetem sad.gif , zawiodłem się unsure.gif .
kot
Ja z kolei mialem ten wielki zaszczyt grac zarowna z iilka jak i z z0rika i musze powiedziec, ze obie idealnie pasuja do opisu przedstawionego przez Jedrasa. Trudno uwierzyc, ale tak delikatnego prowadzenia celownika, tak zwinnego poruszania sie po mapie i tak przemyslanych decyzji nie widzialem wczesniej w trakcie calej swojej gry w ET. Naprawde, niepowtarzalne i cudowne oO

<wazelina mode=off>

Powodzenia na forum wink.gif
MPM
hieheih widze ze kazdy sie chce przypodobac nowym adminkom smile.gif

Co myśle o kobietach grajacych w ET - trudno jest powiedziec od razu poniewaz jak mozna porównac kobiete grajaca w Et od 6 miesiecy z facetem grajacym od 1 miesiaca - NIE MOŻNA - ale z moich obserwacji wynika ze porównujać faceta i kobieta grajacych od takiego samego czasu to w wiekszosci przypadkow kobieta wypada ciut gorzej ( I tu za chwile wszyscy zbluzgaja mnie za męski szowinizm smile.gif )
Majin
Interesuje mnie co myślicie o nas -> kobietach grających w ET i czy wam nas brakuje????

Nie tylko w ET nam was brakuje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ps. wszyscy juz sie podlizuja >:

ps2. dawac topic - "Nasze nagie fotki" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - no dobra nie musza byc nagie ale niech beda fotki tongue.gif
z0rika
QUOTE (MPM @ 16:45, 20 03 2004)
hieheih widze ze kazdy sie chce przypodobac nowym adminkom smile.gif

Co myśle o kobietach grajacych w ET - trudno jest powiedziec od razu poniewaz jak mozna porównac kobiete grajaca w Et od 6 miesiecy z facetem grajacym od 1 miesiaca - NIE MOŻNA - ale z moich obserwacji wynika ze porównujać faceta i kobieta grajacych od takiego samego czasu to w wiekszosci przypadkow kobieta wypada ciut gorzej ( I tu za chwile wszyscy zbluzgaja mnie za męski szowinizm smile.gif )

czy to znaczy że według Ciebie nie ma kobiet na scenie które grają na dobrym poziomie?
i czy Twoim zdaniem jesteśmy tu zbędne? huh.gif

unsure.gif
Phantom
Wedlug mnie w kaazdym klanie przydalo by sie kobieta smile.gif
wtedy na ts2 nie byloby bluzg laugh.gif kazdy by bardziej uzawal co mowi i jestem pewnien ze daloby to jakis efekr smile.gif jak narazie to w moim klanie na ts2 jest zoo na maxa biggrin.gif
BTW: z iilka mialem przyjemnsc troche grac i kiedys na oasis w duelach mnie pojechala 4:0 ph34r.gif
kot
QUOTE (Phantom @ 17:19, 20 03 2004)
wtedy na ts2 nie byloby bluzg

Zdziwilbys sie, jakbys znalazl sie na TSie z z0rika :DDD
KreciK
yep cool.gif nawet ja tak nie mówie biggrin.gif
KiD
Ja ostatnio rozmawialem na TS z Iilka - bardzo cicha dziewczyna smile.gif A co do kobiet na scenie ET to im wiecej tym lepiej.
Ciekawi mnie tylko czy np. zawartosc torebki dziewczyny ,ktora ciora w ET jakos sie rozni od innych ? Hej dziewczyny przyznajcie sie czy oprocz standardowych rzeczy typu kosmetyki itp macie np. medic pack ? smile.gif

Pozdrawiam
fishbot
Do tej pory nie moge sie otrzasnac po grze z Zorika na TS-ie. Takich bluzgow nie powstydzilby sie nawet szewc biggrin.gif A odnosnie gry w ET przez wyzej wymieniona dodam ze nie da sie oszukac przeznaczenia i najlepiej wychodzi Pani Z. gra miotla wink.gif

Za to napewno dostane bana biggrin.gif
z0rika
thx za szczera krytykę -> podczas prowadzenia walki ciężko mi się skupić na grze więc się ratuję miotłą laugh.gif a co do ciętego języczka to myślę że bardzo was zmotywował do walki i wywołał odpowiedni wzrost adrenaliny biggrin.gif
nie ukrywam aniołkiem nie jestem biggrin.gif co do mojej torebki to oprócz kosmetyczki i ulubionych perfum jest jeszcze odtwarzacz mp3 i 3 redbulle i zapasowe pończochy jak pójdzie pasek klinowy albo oczko tongue.gif
hC2Tb*
BACZNOSC SZEREGOWY ZORIKA!!!!!
ehehehe
nie no be zoriki easy nie bylo by easy!
aaaaaa zorika kochamy cie!!!!!!!
:*

<n00b post mode off>
eisen
Zorika to dobra dziewczyna jak malina {kubi} biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [email protected]
Agony
no to i ja dorzuce swoje 3 grosze.
Jak pierwszy raz rozmawialem z z0riką na gg to wydala mi sie spokojna mila dziewczyna. Poczucie to poglebialo sie coraz bardziej. Jednak od czasu gry z nia na TS i po paru bardziej osobistych rozmowach na gg tongue.gif dowiedzialem sie co w niej siedzi hehe - oczywistosc ze same superlatywy biggrin.gif

A co do tematu kobiety w ET ... Dla mnie to jakos tak bez rozncy czy gram z dziewczyna czy z facetem. Tak naprawde to nie gralem jeszcze w rzadna gre co bym nie spotkal jakiejs plci przeciwnej. Uwazam ze jest to taka ucieczka od codziennej gównuazerii -bez obrazy, poniewaz nawet mlode grajczynie zachowuja sie bardziej na poziomie co najbardziej cenie w graczach. Jesli chodzi o ich skill to imo jakos bez roznicy, graja tyle samo i osiagaja to co faceci .
Percy
Ja chcialbym aby w ET gralo jak najwiecej kobiet. Wtedy kobieta grajaca w ET nie bylaby tylko krazaca gdzies legenda (bez urazy dla Pan ktore juz graja tongue.gif ) tylko tak samo powszechnym zjawiskiem jak grajacy faceci - i to byloby wlasnie wg mnie dobra opcja smile.gif
ZiomO
ale..ciekawe jakby to bylo jakby sie z kobieta grajaca smile.gif umowic w "realu"..przynajmniej bylo by o czym gadac tongue.gif..ojj byloby ;P
blinkkin
sry ze kolejny post po pijaku, ale mam pytanie jako jeden z organizatorow ctf_multi cup 2004 - sprawdzalem zapisy i brak w nich plci pieknej. krotko i na temat. gl i hf.
RadGar
Ze wzgledu na to, ze malo kobietek na scenie to nie jestem przyzwyczajony do ich ogladania w akcji smile.gif aktualnie z jedna ostro tutaj postujaca pania (Zorika biggrin.gif) gram sobie razem i wspolpraca sie uklada, wiec takich graczy sobie chwale tongue.gif
z0rika
QUOTE (blinkkin @ 19:23, 20 03 2004)
sry ze kolejny post po pijaku, ale mam pytanie jako jeden z organizatorow ctf_multi cup 2004 - sprawdzalem zapisy i brak w nich plci pieknej. krotko i na temat. gl i hf.

hmmmmm jak mi starczy czasu to bym chętnie wzięła udział w gościnnych występach ale jak ja tą miotłą was zownuje?????? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Slash_PL
Hehe... muszę przyznać, że kobitki w ET całkiem nieźle grają smile.gif Ba! Nawet niektóre bardzo dobrze tongue.gif Ja osobiście podziwiam Mysze tongue.gif Kobita admin smile.gif "Fajny" Przypadek smile.gif
LysieIec[pl]
Kobiety w ET? Czemu nie. U nas w FBI mamy dwie przedstawicielki plci "pieknej". Z jedna nie mialem jeszcze okazji biggrin.gif porozmawiac a z druga rozkrecamy mile rozmowy na ircu i ts. Przynajmniej sie zrobil lepszy klimat. Uwazam ze wiecej kobiet powinno grac w ET. Niedlugo to moja sie w koncu moze nauczy i przestanie lamic wink.gif . BTW moja przychodzi do mnie, daje buziaka i mowi "Zmien mi nicka bo chce grac". Ja wtedy moge spokojnie wyjsc na pifko z kolesiami, bo przez najblizsze n godzin (gdzie n zawiera sie w przedziale 1-5) nie mam nic do roboty biggrin.gif
Phantom
IMHO kobiety lagodza obyczaje biggrin.gif
falubaz
Hmm kobiety na scenie ET smile.gif naprawde wiele jest takich smile.gif
Przynajmniej moge tu wymienic adminke DoDa Misie`mrau smile.gif hrhr smile.gif i jest tez pare innych co nawet niektorzy nie wiedza ze to przedstawicielki plci pieknej ;]
Pozdrowionka 4 ETplayer-ek smile.gif
AciD
Nienawidze was :/ A ZORIKA BRZYDKO MOWI !
iilka
QUOTE (Phantom @ 16:19, 20 03 2004)
Wedlug mnie w kaazdym klanie przydalo by sie kobieta smile.gif
wtedy na ts2 nie byloby bluzg laugh.gif kazdy by bardziej uzawal co mowi i jestem pewnien ze daloby to jakis efekr smile.gif jak narazie to w moim klanie na ts2 jest zoo na maxa biggrin.gif
BTW: z iilka mialem przyjemnsc troche grac i kiedys na oasis w duelach mnie pojechala 4:0 ph34r.gif

Oj tylko sakd tyle graczek wziasc biggrin.gif z co do bluzgow to mialo kilka osob przyjemnosc slyszec jak gram zarowno w rl jaki i tsie biggrin.gif oj mieli ubaw biggrin.gif no co Wam mozna a nam nie wink.gif tlyko wiecie kobeity to robia ciut delikatniej tongue.gif a co do tsa poison biggrin.gif hmm bywa czasmi bardzo wesolo wink.gif
Powiem tak kobieta rzecz swieta i fakt faktem lagodzi obyczaje biggrin.gif a co do mojej gry to raz mam dobry dzien zwlaszcza keidy jestem wqrzona a raz gorszy keidy mam dobry humor wiec sami wiecie jak to jest biggrin.gif
iilka
QUOTE (Majin @ 16:10, 20 03 2004)

ps2. dawac topic - "Nasze nagie fotki" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - no dobra nie musza byc nagie ale niech beda fotki tongue.gif

Majin co do fotek to na wszystko trzeba sobie zasluzyc tongue.gif jak bedziesz skutecznie zbieral plusiki u nas aha i bedziesz na forum mniej ze tak ladnie powiem meczacy to moze kiedys doczekacie sie takiego topica wink.gif
Ps. moze zrobimy cup o fotki w neglizu wink.gif
Ad Ps. nie ma w tym mowy czyje tongue.gif
logres
biggrin.gif biggrin.gif tak na poczatek witam nasze szanowne panie :c . Przyznam szczerze malo znam kobiet zarówno na scenie et jak i rtcw. Jednak sadze ze te forum przyblizy mi nicki polskich pogromczyniek chlopów biggrin.gif . Przydalo by sie kilka postów tongue.gif . Hmmmm . Tak sobie mysle jakie na poczatek wam pytanie zadac i moze zacznijmy od tego jak zaczeła sie wasza przygoda z wolfem ??? . biggrin.gif tongue.gif laugh.gif

^|logr3s
iilka
Moja przygoda z wofem zaczela sie odkad weszla w siec pierwsza wersja RTCW biggrin.gif esio (wtedy jeszcze naprany) wszedl na serverek biggrin.gif a bylo to BYRY pamieatm to jak dzis biggrin.gif a ja przechodzac przez jego pokoj zatrzymala sie i.... musialam sprobowac biggrin.gif pozniej weszly rzeczy typu pierwszy klan (byl to TC dla nie wtajemniczonych) pierwsze meczyki tongue.gif chodz wtedy to ja i tak malo gralam biggrin.gif i tak sie ta moja zabawa zaczela biggrin.gif oczywisc zawsze wolf byl dla mnei just for fun biggrin.gif i chyba tak bedzie biggrin.gif poprostu czasmi trzeba zrobic cos innego dry.gif no bo wybaczcie ale ilez mozna sluchac o polamanych paznokciach kolezanek laugh.gif
DaBi

To wiecej może nie pij. Bo jakbyś nie zauważył to w turnieju bierze udział pzredstawicielka płci pięknej. dry.gif Wiec nie marudź że jest tak źle. wink.gif
A co do kobiet na forum to witam serdecznie. smile.gif
A z Zorika już miałem przyjemność swego czasu rozmawiać jeszcze za dawniejszych czasów kiedy bylo mnie można zlapać na ircu. I jakoś wtedy nie rzucała miesem w te i wewte. Wiec jeśli nawet się to zdarzy kobiecie to zapewne jest to zły wpływ męskiego otoczenia tongue.gif
fishbot
Zorika gra bardzo dobrze - nawet ta paskudna miotla biggrin.gif Jest milutka pomimo tych potwornych bluzgow na TS-ie. Mam nadzieje ze bedzie zadowolona z tego posta bo powiedziala ze jak nie bede mily to dostane bana. Prawda Zoriczko ze nie dasz bana tak wazelinujacemu warzywu ?
z0rika
QUOTE (fishbot @ 0:37, 21 03 2004)
Zorika gra bardzo dobrze - nawet ta paskudna miotla biggrin.gif Jest milutka pomimo tych potwornych bluzgow na TS-ie. Mam nadzieje ze bedzie zadowolona z tego posta bo powiedziala ze jak nie bede mily to dostane bana. Prawda Zoriczko ze nie dasz bana tak wazelinujacemu warzywu ?

heh jak każda kobieta uwielbiam komplementy i nawet twoja wazelinka poprawiła mi nastrój wub.gif więc na razie banów nie będzie laugh.gif laugh.gif laugh.gif całuski ;*******
Prosper
Ej ja czegos nie kumam. Co to za zorika? Kobieta w ET i ja jej nie znam? biggrin.gif Btw zarty zartami. Ale skarbem dla klany jest dziewczyna/kobieta. Ja iilki a nic nie oddalbym, ba pewnie zmienilbym klan razem z nia wink.gif

Dziewczyny grajace (niewazne czy w et) maje fajnie i niefajnie. Z jednej strony maja wielu wielbicieli - odsylam do slynnego topicu na www.board.teampoison.net a z drugiej nie maja chwili wytchnienie, gdyz kazdy widzi w nich kobiete- a nie qmpla do grania.
Co do skilla i umiejetnosci. Powiem tyle ze kobiety niczym nie roznia sie od facetow w grniu a co do iilki... na pewno nie jest ona "chlodna" i opanowana osoba- na publicu kozaczy jak malo ktory facet :*

Czekam jeszcze na posta Moni ktora jest kolejnym kwiatkiem na scenie et smile.gif
keNOOBie|PL
Hmm.... coz tu mozna dodac.. bez kobiet swiat bylby gorszy.... kobiety sa jak medi pack dla rannego, ammo dla medyka, kombinerki dla enga, sniper dla covera itd.. Hieh hieh.... Z zOrika nie mialem stycznosci.. ale wiem, ze wymiata miotla (kobiecy odpowiednik grzmiacego kija). Natomiast z IIlka, troszeczke pokonwersowalem... heh... i mam przed oczami obrazek slodkiej malej dziewczynki z usmiechem od ucha do ucha.... jednak co tu duzo mowic.. wie czego chce i raczej osiaga swoj cel smile.gif

(jak trzeba.. zamienia sie w IIlke PoisonCroft)

cicha woda... smile.gif .. Pozdrawiam nasze Panie i witam serdecznie.....

P.S. ach zawsze to milej miec skrojony tylek przez płec piękną biggrin.gif
MPM
czy to znaczy że według Ciebie nie ma kobiet na scenie które grają na dobrym poziomie?

No jak narazie to ja się spotkałem z jedną kobietą która naprawdę wymiata - adminka serwera DoD - Mysza
A co do reszty kobiet z którymi miałem przyjemność grać to prezentują przeciętny poziom.

Choć napewno są też takie od których mógłbym się sporo nauczyć ale jak do tej pory nie spotkałem takowej sad.gif

A mam takie pytanie do Was adminek na jakich serwach gracie to może bym kiedyś wpadł i zobaczył w akcji tak wychwalane w tym topicu Adminki tongue.gif
Prosper
QUOTE (MPM @ 6:38, 21 03 2004)

A co do reszty kobiet z którymi miałem przyjemność grać to prezentują przeciętny poziom.

No to ciesz sie ze nie miales do czynienia z Christa- aktualnie kreaturen. Pewnie w duelach bys moze fartem 1/10 wygral tongue.gif
JKD
Witam smile.gif

Cóz moge powiedziec o kobietach grajacych w ET, w zasadzie to znam tylko jedna, jest to Magda z 18.net. Bardzo dobrze gra...porusza sie z gracja biggrin.gif lubi czasami sie zchowac i pooglądać co sie dzieje z boku smile.gif)
(podgladaczka tongue.gif ) Dzieki kobietom, gra jest przyjemniejsza, bo wiele osob zważa na to co mowi, nie ma przekleństw, tylko zbiorowy podryw smile.gif)

z0rika, gdzie mozna z Toba zagrac ??

Jeszcze na koniec taka prośba do Pań...dajcie od czasu do czasu swoim męzczyznom myszke...zeby mogli chociaz poklikać..smile.gif

blacktyger
QUOTE (Prosper @ 2:40, 21 03 2004)
Dziewczyny grajace (niewazne czy w et) maje fajnie i niefajnie. Z jednej strony maja wielu wielbicieli - odsylam do slynnego topicu na www.board.teampoison.net

heh to byl Topic : rolleyes.gif ja na miejscu Ilkii po przeczytaniu tego szczelniej zasaniał bym firany w oknach i dokładniej sprawdzał czy drzwi zamknięte - zboczenie się szerzy ph34r.gif

co do kobiet na scenie ET grałem z paroma, i w ogole sie nei wyruziaja poziomem ponad normalnych graczy zrszsztą, moze i szybciej emocjonalnie dorastaja, ale nikt w wieku 3 lat w ET nie gra ph34r.gif więc na co ten pośpiech skoro w późniejszych latach i tak różnicy nei widać biggrin.gif to jak ktoś gra nie zalezy od płci, ale od talentu blink.gif
keNOOBie|PL
heheheh..
blacktyger skoro nie widzisz różnicy między dorosłą, pełnoprawną kobietą, a meżczyzną to gratuluje ci :>..

(dżołking ow korz) hmm, gralem kiedys z *girl, czy girl* (*-ciag znakow ktorych nie pamietam, a szkoda)...
i różnica była ogromna... sposob w jaki grała ta PANI dał mi dużo do myślenia... i wyróżniał się tym, że był nieschematyczny plus dobry skill = naprawde dobra gra smile.gif. zadko sie zdaza, aby na FFA, było cos zaskakujacego (chyba, ze o odpowiedniej porze, na odpowiednim serwie smile.gif.. Ufff dosc tej dygresji...

Ad. ET bez kobiet, jak allies w zalanym tunelu... moza przeplynac... ale nie o to chodzi biggrin.gif

Pozdrawiam
sparrow88
grałem z paroma, i w ogole sie nei wyruziaja poziomem ponad normalnych graczy

blacktyger, a więc myślisz ze dziewczyny są nienormalnymi graczami:
a tak po za tym to wkurzyłem sie raz, kiedy na jakieś ffa weszla dziewczyna, i od razu 20 napaleńców chcialo sie z nią umówić. Jasne że to normalna reakcja samca, ale bez przesady, żeby ślinić się przed monitorem, bo ktos ma nick Zuzia ( dla przykładu oczywiście)
nephit
ja kiedys gralem z kims o nicku zuziaPL i sie pozniej okazalo ze to jest facet biggrin.gif. otwarcie sie do tego przyznawal ale i tak byly fajne wpadki laugh.gif
z0rika
QUOTE (AciD @ 22:41, 20 03 2004)
Nienawidze was :/ A ZORIKA BRZYDKO MOWI !

buzi buzi ACID -> kto się czubi ten się lubi laugh.gif co do mojej przygody z ET..... nudziłam się -> news że już czas zassać -> grałam całe wakacje ffa -> i to wszystko tongue.gif w sumie jestem takim samym żołnierzem jak reszta tylko w spódnicy -> easy też was kocham;!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
AciD
:< no dobra nawidze cie :F a iilcia to ostoja klanu poison (tak samo pewnie z zorika w izi) takze wiecie, trzeba je szanowac bo jak nie to prosper dostanie cynk i przyleje w m@!de !:D
Prosper
QUOTE (AciD @ 19:48, 21 03 2004)
:< no dobra nawidze cie :F a iilcia to ostoja klanu poison (tak samo pewnie z zorika w izi) takze wiecie, trzeba je szanowac bo jak nie to prosper dostanie cynk i przyleje w m@!de !:D

Oj zgadza sie.
No coz moge powiedziec. Niestety brakuje na scenie gentlemanow - szarmanckich i czarujacych i niestety nie umieja dbac o te nieliczne kobietki grajace w et biggrin.gif
Dlatego chamom w pyska od razu przyloze jak sie zachowac nie umie biggrin.gif

wink.gif
Shynshylla
Wogóle to panny które grają w Et to bardzo ciekawe i miłe zjawisko , dlatego reszta panów powinna o nie dbać . Zawsze to miło dostać hsa gdy celownik subtelnie na twoją łepetynę naprowadziła kobieca dłoń smile.gif
Szkoda że moja żona nie rozumie mojej pasji do et , w kółko słyszę "znowu grasz ???"

Pozdro dla Ilkii i Zoriki

omg need a medic smile.gif
Outs!d3r
Hmmm....imo trzeba bylo zrobic ten topic troszke wczesniej, na 8 marca smile.gif Fajnie by sie zlozylo taka niespodzianka od KiDa na dzień kobiet smile.gif Kobiety na scenie ET są potrzebne, znam kilku kolesi ktorzy zauroczeni paniami ze sceny ET o nickach zRk i iilka (:>) namawiają swoje siostry a nawet mamy do gry w ET !!!:DD.

Pozdro dla wszystkich pań grających w ET smile.gif
Las3r
Szkoda, że tak mało kobiet/dziewczyn gra w ET i wogóle w jakieś internetowe gierki. Kiedyś pamiętam grałem z jedną dziewczyna w Diablo 2, która ownowała mojego druidka barbem smile.gif Także grałem troche w CS'a to spotkałem tylko jedną dziewczyne, która także mnie jechała laugh.gif . W ET natomiast wiedziałem na 100 % , że grają tylko dwie panie : illka i Paulina!! ( grała pod takim nickiem ) I teraz chciałem powidzieć coś 'śmiesznego' ( chociaż nie jestem pewnien czy to jest śmieszne tongue.gif) Mianowicie myślałem, że z0rika to chłopak laugh.gif . Uważałem tak, bo sporo panów gra pod nickami 'kobiecymi' więc w twoim przypadku z0riko myślałem, że też tak jest. Wiec teraz bardzo przepraszam, mam nadzieje, że nie dostane bana tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.