Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EtPro 3.0.0 - Nowe komendy i ustawienia
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
ArmaGedoN
Jak ktoś jeszcze nie ma wersji 2.1 to może ją pobrać z tąd.

Moje pytania, czego dotyczą poszczególne opcje "okienkowe":

Muzzle Flash
Gibs
L4 Soldier SMG Weapon Bank
Goat Sound (dźwięk kozy?)
Open Multiview (nie rozumiem zasady działania tego...)
Predefinded Demo Keys

I to co najlepsze... komenda na wyłączenie trawy zna ktoś już?

I może na jakich serverach jest już ETPro 2.1 bo na te z 2.0.7 mnie nie wpuszcza... dry.gif

Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość ArmaGedoN ph34r.gif
astRo
Chcecie przeczytać co robą komendy i wogole jakie są to zrobic tak :
wejdziec do foderu etpro 3.0 -> plik "etpro-3_0_0.pk3" otworzcie np: winRAR'em -> otwurzcie plik example.cfg
w nim jest wszytko ,tak mi sie wydaje , niestety wszytko po angielksu tongue.gif

Np :
// b_goatsound - enables the OSP goat sound on knife kills
// default: 1 valid values: 0, 1
set b_goatsound 1

co to nzaczy to nie wiem dry.gif ale moze ktos tu cos wyjasni cool.gif
Shynshylla
Goat sound to faktycznie odgłos kozy jak zabiłem się sam granatem to w głośnikach słychać było koze ( a może lamę ) smile.gif
keNOOBie|PL
hehe... dzwiek kozy/lamy powinien byc przy pf kill smile.gif..

a co do open Multiview - z tego co pamietam. to opcja dla spektatorow, pozwalajaca na okienkowe podgladanie kilku playerow.. fajna sprawa..

aby to dzialalo, trza byc na serwie z etpro i z wlaczona ta opcja...

w katalogu etpro masz taki plik example.cfg ---> otworz w wordzie... i poczytaj sobie.. tam sa wszystkie opcje z opisami i dostepnymi ustawieniami..

Pozdrawiam
czlowiek
co do gibow to textury sa juz w pk3, pewnie beda dzialac w noweszej wersji bo narazie nieuswiadczylem
dzwik m@!dowanego zwierza jest przy kilu nozem
multiview musi byc odpalone przez admina na servie aby mozna bylo nagrac demko, pochlania wiecej lacza a pov jest nagrywany dla wszystkich graczy
L4 Soldier SMG Weapon Bank - powinno ustawiac pod ktorym kalwiszem bedzie karabin u soldata na 4 lvl, niegram soldierem
sayetan
cg_muzzleflash 0 wylacza widok ognia ktory wydobywa sie z broni przy strzlach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.