Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: z dupy konkretnie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
falubaz
Ktory komunikejtor da best?
Ja osobiscie uzywam gg ale jak gram to wpsrontakt bo nie ma takiego smiesznego przyciemniania :| a pozatym to jeszcze icq uzywam czasami...
Maczo
Kiedyś gadając z MastaBlasta powiedział mi, że używa Tlen. Ściągnąłem Tlena, emotoikony i korzystam z niego do dziś. Jak dla mnie da best! tongue.gif

Testowałem każdy komunikator oprócz WPkontakt.

Gadu-Gadu - dobry komunikator, prosty w użyciu, funkcjonalny itp.
Tlen - według mnie najlepszy komunikator, dużo opcji, obsługuje gg i tlen, skiny (lepsze niż do gg) i wiele więcej.
ICQ - używałem go przez jeden dzień, nie podobał mi się i tyle. smile.gif
WPkontakt nie testowałem.

OOOO, bym zapomniał! smile.gif Używam jeszcze Kadu na Linuxie, bardzo podobny do Gadu-Gadu, trochę uproszczony.
Loco
Ja używam GG. Tlenu kiedyś próbowałem, ale nie przypadł mi do gustu. ICQ to zupełnie inna bajka - to mega-kombajn, suszarka do włosów, otwieracz do puszek i granatnik w jednym. Dla mnie trochę tego w nim za dużo.
iilka
Tlenu uzywam od bardzo dawna i uwazam ze nic go nie przebije!!! Jest to najlepszy konunikator jakim sie kiedy kolwiek poslugiwalam! Malo tego ma olbrzymi zasob emotek i sa ona naprawde genialne! biggrin.gif polecam goraco biggrin.gif zwlasza zestawik urodzinowy badz rozowy biggrin.gif

Ps. jezeli chodzi o stabilnosc nie wiesza sie tak jak gg! kolajny duzy +

imo tlen wub.gif
Phantom
Od zawsze uzywam GG IMO najlepszy smile.gif (jego emoty wymiataja) tlena tez mialem ale jego emoty sa duzo gorsze (przynajmniej takie byly keidy go mialem) i nadal chyba na gg jest najwiecej osob. WP Kontakt nie testowalem, tak samo jak ICQ sad.gif
VISTORANTE
PowerGG chociaż dałbym tam jeszcze inne narzędzia takie jak:

Host lookup
IRC client
troche bardziej profesjonalny Inwiglator (czy jak to sie tam pisze wink.gif )

oraz poprawiłbym to że jak ktoś napisze wiadomość to czasem textury ścian i obiektów nieruchomych znikają. (ciekawe czy możnaby tego używać jako wallhacka biggrin.gif)
Chronos
JABBER rządzi, on obsługuje gg i inne komunikatory ( większość ), trzeba tylko odpowiedni serwer znaleźć, ma dużo funkcji, jest gites.
RyFeK
wszystkie wyżej wymienione komunikatory miałem do czasu formata, później jush mi sie nie chciało tego instalować itp. i zostałem na gg
eXtreme
Używam gg.
Miałem tlen ale mi się utlenił laugh.gif ( po formacie nie chciało mi się go instalować).
Miałem też ICQ i to jest najgorszy komunikator jaki w ogóle istnieje.( ssie, wiesza Winde, wiesza siebie itp.)
WPKontakt lipa tak jak cała WP.
Polecam GG najlepszy obecnie komunikator.
MastaBlasta
Imo tlen jest lepszy od GG. Ma znacznie więcej opcjii niż gg, sam obsługuje gg , w nowej wersji doszła opcja czat (nie potrzebny szit) i najwieksza jego zaleta Nie !@#ie sie tak często jak GG!! Bo niestety serwer GG często się rąbie . Jednak GG jest najpopularniejsze
AdI-O
Nie ma to jak gg.
Korzystałem jeszcze z IRC, i tlenu. Ale niespodobały mi sie.
Irc jest podobny do czatu i z budowy i z rozmów. Więc odrazu z niego zrezygnowałem.
A z gg korzystam już z 2 lata i jestem zadowolony, choć często mają zwiechy serka.
Slash-PL
QUOTE (iilka @ 15:38, 25 03 2004)
Tlenu uzywam od bardzo dawna i uwazam ze nic go nie przebije!!! Jest to najlepszy konunikator jakim sie kiedy kolwiek poslugiwalam! Malo tego ma olbrzymi zasob emotek i sa ona naprawde genialne! biggrin.gif polecam goraco biggrin.gif zwlasza zestawik urodzinowy badz rozowy biggrin.gif

Ps. jezeli chodzi o stabilnosc nie wiesza sie tak jak gg! kolajny duzy +

imo tlen wub.gif

Ehz kobita nigdy nie wybierze najlepszego wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif.
GG ROX! Ale reklamy na GG SUX! Jest komponent do Delphi, dzięki któremu możliwe jest stworzenie własnego klienta laugh.gif Może się uda huh.gif
<Apsik> Sorki ale mam katar <ekheh, ekheh> sorki ale mam alergię i kaszle sad.gif
blacktyger
alergie na ET, na boarda, czy na bzdurne posty =]
kaczor
Moim zdaniem da best jest WPKontakt, bo ma najpopularniejsze GG, ICQ do gadania typami z zagranicznych klanow w razie co wink.gif (no i oczywiscie sam WPKontakt tongue.gif). Gdyby jeszcze mialo Tlen to juz wogole by bylo supa biggrin.gif
nephit
co do reklam na gg to jest program kasujacy ten baner z okna rozmowy. ggbkiller2v1_0.exe - taka jest nazwa.. niestety nie wiem gdzie go mozna znalezc bo mi to wyslal kolega...
blacktyger
zapewne www.gg3d.com

mozecie mi powiedziec w czym wam te reklamy przeszkadzają ?? RAM"u za dużo zabierają ohmy.gif
Slash-PL
http://www.bmm.com.pl/bk2/Files/ggbkiller2v1_7.exe - link do tego programiku smile.gif
Nie musicie dziękować laugh.gif
Co do kombajnów, co obsługują kilka systemów na raz to uważam, że są do bani. Np. w takim TLENie nie można wysyłać i odbierać plików z GG ani prowadzić rozmów głosowych (co prawda do tego mamy TS tongue.gif) blink.gif
Ale znowu jakość rozmów na TLENie jest całkiem całkiem tongue.gif jednak po co mi to skoro mam TS tongue.gif
W zasadzie zamiast GG i innych badziewi można by używać tylko irca... ale czy naprawde wszystkim by to pasowało blink.gif bo ja wątpię.
WPKontakt raz zainstalowałem i od razu wywaliłem. ICQ tak jak już ktoś powiedział to kombajn, expres do kawy i ubikacja w jednym laugh.gif Wkońcu komunikator internetowy ma służyć rozmowom, a nie oraniem pól wink.gif
To tyle smile.gif
ronin
jesli chodzi o rozmowy glosowe to imo Skype rzadzi
Chomik
ja tam mam gg instaluje project gg ale lipa z!@#alo mi sie gg i od 3 dni nie dzial pikalo cus wkompie i wsii nie ;[[ az sie z!@#alo pisze cos na stronce gg o tym ze na xp i 2000 sie wali zi anwet scaiglem to cos tma ale liap chyab mam zlego xp za dzuo mam tych xp w domu tongue.gif i instalem jakegos starego ;[ no ale ja sie do gg przyzwyczailem ;]
x-chomik
wszystkie komunikatory typu gg tlen icq sux!
jak sie zleci 500 chlopa w jedna munute i zaczna napieprzac do jednej osoby po klawiatorze to jedyne co mozna zrobic to wylaczyc badziewny program
ja urzywam troche gg ale wlasnie prawie caly czas mam wylaczone

imo IRC i e-mail ROX smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.