Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokaz swoją twarz...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
YaQ
Tak sobie pomyśleliśmy razem z chłopakami z kanału, że można by umożliwić upublikowanie na serwisie zdjęcia każdego chętnego gracza z ET... Ktoś jest przeciw? Nie? To doskonale, kiedy możemy zacząć słać? biggrin.gif
iilka
Prosze wybaczyc ale topic zostal przeniesiony tongue.gif zwracam sie z prozba byscie uwazali na to gdzie piszecie posty po co dodawac mi pracy biggrin.gif

Ad post wink.gif Mysle ze to nei glupi pomysl wiec czekamy na pierwszych odwaznych biggrin.gif moze tez sie wtedy skusze wink.gif
YaQ
Samego przeniesienia nie rozumiem - przecież temat żadną miarą nie jest związany z "ogólną dyskusją o scenie Wolfenstein: Enemy Territory", a jeśli już to pasował właśnie do forum serwisu et.pl, ponieważ to właśnie ten serwis prosimy o spełnienie naszego postulatu i stworzenie odpowiedniego działu :/ Ale cóż, nvm.

Hmm zdjęć już trochę mamy, a to kilka fotek prywatnych ( mrozu own age ) jak i z lan party. Gdyby dodało się do tego możliwość komentowania fotek mogło by się zrobić naprawdę ciekawie. Można by zrobić np. taki manewr, że zdjęcia przeglądać mogą tylko Ci, co już dali swoje foto, no i oczywiście przed publikacja fotki by przeszły przez moderatora.
falubaz
f4lubaz.webpark.pl moja kompletnie swietna stronka a dokladny adres zdjec to http://www.f4lubaz.webpark.pl/ja.html.html tam jest duzo ale nie ma nowcyh :C zaprzaszam i wpiszcie sie smile.gif)))))))))))))

[SIZE=7]Ilka skuś sie tongue.gif

[SIZE=14]Chcemy dzialu na et.pl tongue.gif

Pozdro
Swiety
Trochę fotek macie tutaj:
http://www.majin.linuxpl.com/fotki/

Jeszcze za czasów RTCW była stornka ze zdjęciami graczy (prawie 200 zdjęć) ale już nie istnieje :C

A przede wszystkim to jakby ktoś nie zauważył to galeria zdjęć jest już na et.pl
http://et.enemyterritory.pl/index.php?opti...=com_akogallery

Tylko że liczy aż całe 2 zdjęcia graczy i nie ma możliwości aby sami gracze dodawali swoje zdjęcia (jak narazie)
DaBi
Jeszcze za czasów RTCW była stornka ze zdjęciami graczy (prawie 200 zdjęć) ale już nie istnieje :C

Pamiętam tamtą stronkę była wieksza faktycznie choć tzreba przyznać że to też nie jest mały zbiór. Wiekszość fotek jest zresztą ze starej. wink.gif
Co do ET.pl to dobrze by było jakby można było dodawać swoje zdjecia to połączone z systemem ocen i komentarzy może być całkiem ciekawym pomysłem. Tym badsziej że teraz pojawilo się dużo nowych twarzy na scenie w porównaniu z RTCW no i niestety część smutnych lub radosnych m@!dek znikneła sad.gif
Sam może zacznę szukać swojej jakiejś fotki nadającej się do ujrzenia światla dziennego laugh.gif
cwir3k`
no tak jak swiety pisal... wiekszosc fotek jest na stronie madzana...
na cale szczescie nie ma tam mojej (choc raz madzan mnie posluchal i nie wrzucił) smile.gif... moja tylko na www.cwirek.tk w dziale 'o autorze'. :C

co do fotek na et.pl ... spox pomysl... ale nie w komentsach... tylko cos taiego jak fotka.pl wink.gif
YaQ
No to sami widzicie, idea się tak podoba, że próbuje się ziiścić sama tongue.gif. Pomóżmy jej i wrzućmy wszystkie foty do jednego wielkiego wora smile.gif.
eFeCT
hmm czemu nie pomysl dobry .. tylko zobaczymy ile jest odwaznych co pokarza swoja twarz tongue.gif rolleyes.gif ... mozna by bylo stworzyc jakis portal z fotami albo cus tongue.gif
MPM
Pomysł nawet nie najgorszy ale wątpie aby wypalił - może dostaniecie z 10 - 20 zdjęć hmm - czekam na pierwszego odważnego lub odważną smile.gif laugh.gif biggrin.gif
DaBi
po co wam wogóle galeria jap?

Pewnie po to aby sobie choćby w jakimś stopniu drobnym zdawać kto siedzi po drugiej stronie celownika. I w czyją głowe usilnie staramy się trafić wink.gif
dNkN!
no tak - jedno zdjęcie wiele mówi o człowieku. btw. kiedyś dostałem w pudełku 30 gram piasku z pustyni - sahara jest taka wielka i górzysta!! ohmy.gif łoooo
Outs!d3r
To moze zaczniemy wkoncu dawac swoje fotki w tym topicu ? Ja na początku odpale moja stara fotke (wygladalem imo i nie tylko imo jak baba biggrin.gif)...teraz krece nowa biggrin.gif

Moja Fota
Majin
www.majin.prv.pl biggrin.gif tam macie troche fotek graczy... jak ktos chce zeby znalazl sie tam jego ryjek to niech mi wysle fotke na maila (wszystko podane na www biggrin.gif) to wrzuce biggrin.gif biggrin.gif
blinkkin
zmiencie nazwe topicu na 'zakazane ryje'. zapewne 70% graczy to wiem 8-12 lat, wiec ciezko odroznic plec.natomiast reszta ok. 10% (z dupy wyjete statystyki) to twarze przez wiatr rzezbione. pozostale to odpowiednio: 5% plci pieknej (tutaj jest na co popatrzec) i 15% typowego polaka uzaleznionego online (chyba nie musze tlumaczyc). sa to moje przypuszczenia.
esto
QUOTE (Outs!d3r @ 11:21, 28 03 2004)
To moze zaczniemy wkoncu dawac swoje fotki w tym topicu ? Ja na początku odpale moja stara fotke (wygladalem imo i nie tylko imo jak baba biggrin.gif)...teraz krece nowa biggrin.gif

Moja Fota

omg :[ nie mowcie ze ja z takimi dzieciakami gram :C juz nigdy nie wejde na FFA :C
blinkkin

Moja Fota

moze jestem zbyt dociekliwy, ale czy ten kalendarz na scianie nie jest z tego roku - CDA?
VISTORANTE
QUOTE (blinkkin @ 19:31, 29 03 2004)

Moja Fota

moze jestem zbyt dociekliwy, ale czy ten kalendarz na scianie nie jest z tego roku - CDA?

qrwa blinkkin faktycznie - ty to masz oko...

omg :[ nie mowcie ze ja z takimi dzieciakami gram :C juz nigdy nie wejde na FFA :C
FFA tylko na tym zyska.
Majin

chyba z zeszlego roku wink.gif czerwiec 2003 tam jest :/ wiec fotka ma prawie rok biggrin.gif niema co powinniscie isc na dedektywow jak zwracacie uwage na takie szczegoly tongue.gif

----- edytowany przez moderatora -----
nie ma co
detektyw
blacktyger
tez na to zwrocilem uwage ale na poczatku widzialem tam 2000 ohmy.gif nie przygladalem i sie a poza tym nie kupuje CDA - zreszta czepiacie sie :C
Berti
to gdzie te zdjecia? :u

btw rover kiedys miales rower a teraz jakas mysza z dupy tongue.gif
esto
QUOTE (VISTORANTE @ 20:54, 29 03 2004)
FFA tylko na tym zyska.

buahahahhahahaahha... vis ty to jestes najlepszy i wszechmogacy! omg...
YaQ
O to mój zakazany ryj O_o proszę, nie oceniajcie mnie po wygladzie :>. Fanki znają mój e-mail.
Outs!d3r
Surge0 napisał :

[QUOTE]omg :[ nie mowcie ze ja z takimi dzieciakami gram :C juz nigdy nie wejde na FFA :C[/QUOTE]

Sluchaj znam wielu graczy ET, którzy mają od 16 do 20 lat i mówią, że chcieliby zacząć grać w ET w m/w moim wieku...Nie rozumiem was. Przeciez nie liczy sie wiek, tylko skill,teamwork i kultura ? Moze ideałem nie jestem ale nie jestem drugim Conquista (tu przykład)...

Majin napisał :
[/QUOTE]chyba z zeszlego roku czerwiec 2003 tam jest :/ wiec fotka ma prawie rok niema co powinniscie isc na dedektywow jak zwracacie uwage na takie szczegoly[/QUOTE]

Dzieki majin za to ze mnie wyreczyles...predzej czy pozniej sam bym to napisał sad.gif.

blacktyger napisał :
[QUOTE]BTW2 Outs!der - ile miales lat na tej fotce ?![/QUOTE]

Mialem wtedy 13 lat, teraz mam prawie 14 (urodziny w grudniu?:/)
rover
btw rover kiedys miales rower a teraz jakas mysza z dupy

bo kumpel z pracy mnie doinformowal, ze wedlug chinskiego kalendarza astrologicznego jestem spod znaku szczura smile.gif
esto
przeciez masz mysz a nie szczura :C
Spl!nt3r
Ważne czy mysz czy szczur ? Ważne że gryzoń laugh.gif
Apropo surge0, na tym twoim avatarze ty jesteś ten po prawej czy po lewej ? biggrin.gif
KreciK
imo ten tłuścioszek tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.