Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z dodawaniem serverow do favorites.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Pingi i lagi, Internet, przeglądarki serwerów
SoH|Apollo13
Od pewnego czasu mam pewnien maly problem w ET. Otoz po znalezieniu odpowiedniego servera, dodaje go do ulubionych. Po wyjsciu z ow servera, zagladajcac do favourite - widnieje na liscie. Po wyjsciu z gry i ponownym jej uruchomieniu, server znika z listy. Moje pytanie brzmi: "czy mial ktos z was taki problem, jesli tak, jak sobie z nim poradzic???" Pozdrawiam
KreciK
Nie napisałeś gdzie masz te problemy. W jakiej wyszukiwarce ASE, Gamespy, w grze wolfa? Jak napiszesz wtedy będzie nam łatwiej odpowiedzieć na pytanie.
SoH|Apollo13
Problem dotyczy wolfa.
Ziele
Heh, mam identyczny problem. Zawsze jak dodam jakiś serwer to po resecie mi znika. Jednak zauwazyelm dziwna rzecz, niektore sery nie znikaja mi jesli najpierw je dodam, a potem na nich zagram.
Tez jestem ciekaw czy ten problem da sie rozwiazac.
PS dotyczy to defaultowej wyszukiwarki wolfika
kaczor
Tez mam taki problem, ale nie zawsze :| Czasami sie dodaja serki do Favourites na stale a czasami tylko na to jedno konkretne wlaczenie wolfa dry.gif Nie mam pojecia od czego to zalezy ph34r.gif Wiec po prostu zaczalem uzywac ASE i jest wszystko w porzadku cool.gif
dNkN!
dlaczego nie zainstalujecie all seeing eye?
zuker
Jak juz dodacie w wolfie jakis serwer do favorities to wylaczcie wolfa i ustawice swoj config na "tylko do odczytu". Powinno pomoc wink.gif
tranx-san
albo zrobcie sobie nowy plik tekstowy w notatniku i tam wrzucajcie ip serkow biggrin.gif pozniej tylko ctrl+c i ctrl+v w wolfie i po sprawie blink.gif
shinigami
The All seeing eye jest przydatne .Ale płatne mad.gif
okular
Skąd można ściągnąć instalkę ASE???
Swiety
QUOTE (okular @ 12:03, 28 07 2004)
Skąd można ściągnąć instalkę ASE???

Najlepiej z internetu
SzAq
QUOTE (dankan @ 14:09, 7 05 2004)
dlaczego nie zainstalujecie all seeing eye?

bo moze nie maja windowsa tak jak ja wink.gif ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.