Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: religia
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blinkkin
chyba wiecie o co chodzi, wiec nie bede pisal. w polsce to nadal temat tabu.
KaeL
Lol w momencie gdy oddalem glos ankieta wcale nie byla anonimowa.

A swoja droga: wiara rox, religia sux.

A btw. co to "muzlemanizm"? smile.gif
Evingolis
Nudzi ci się laugh.gif ? A gdzie umieścił być:

1. Ochrzczony jako katolik.

2. Z przekonania wojujący antyklerykał o własnej koncepcji boga (może i stworzył, ale później się nie mieszał tongue.gif ).

3. Wróg każdej zorganizowanej formy religii. Religie to główne zło tego świata.

Jeżeli na coś takiego zaproponowałeś kategorie inna to głęboki to worek wink.gif .
dNkN!
ohmy.gif <- to powinno wystarczyć za komentarz
Loco
Ateista. Religia nigdy nie była mi do niczego potrzebna.
Spl!nt3r
Ateista - tak jest wygodniej cool.gif
Phantom
A ja jestem katolik praktykujacy i mi to nie przeszkadza w graniu itd. a co do reszty smarzcie sie w piekle MUAHAHAHAH!!! (joke) smile.gif
xyvec
Trzeba było by stworzyć jakiś topic o Kościele. A może już gdzieś tu jest? Jeśli tak, to napiszcie gdzie.

Evingolis, mamy wiele wspólnego biggrin.gif

Religia - od zawsze ociemniała naród, zatrzymywała rozwój cywilizacji, uczyli sie tylko duchowni, reszta plebs ciemnota i w ogóle, kiedy oni mówili ze Bóg sie gniewa i bylo zaćmienie tak naprawde po prostu potrafili juz obliczyc fazy ksiezyca itd.

Ksieża - pedofile, zboczency zlodzieje

Swieta inkwizycja - dziala dla Boga i wedlug jego rozkazu -czyli zniszczyc 90% kobiet - taka byla wola Boga ? zabili wiecej ludzi niz kto kolwiek w histori Swiata (juz nie pamietam ile ale ponad 30% europy owczesnej)

religia = wiara ? nic bardziej mylnego, kazdy czlowiek w cos wierzy inaczej zwariowałby, za to bez religii lepiej niz z religia

pzdr

sparrow88
Ateista
mimo że byłem chrzczony, to poprostu niewierze w żadnego boga, ani nic innego, jednak nie mam nic przeciw religii , natomiast nie lubię większości księży ( czyt liberalnych) którzy nie próbująi iść z duchem czasu, i zrozumieć niektórych poglądów

----- edytowany przez moderatora -----
po prostu
nie wierze

edit. nie ma to jak znać ortografie, dzięki mod za poprawke rolleyes.gif
SoH|Apollo13
blink.gif czytam ten post z lekkim politowaniem smile.gif, nic wiecej nie mam do powiedzenia smile.gif
MastaBlasta
blinkkin naprawde nie masz pomysłów na ankiety :/ To tak jak bym pojachał do TelAwiwu i zapytał przechodnia czy jest Żydem :/
blinkkin
troche sie skulem i dalem taki topic. powinno byc jeszcze jedna opcja: teista - popularnie mowiac wierzacy niepraktykujacy.
blacktyger
jak widzisz masta wielu ludzi nie jest praktykujacych, lub nie wierzy wiec ankieta jak najbardziej na miejscu, moim zdaniem 50% jak nie więcej dzisiejszych "katolików" przestanie wierzyć jak Papież death. oczywiście do Papieża nic nie mam człowiek jak najbardziej do naśladowania
dNkN!
QUOTE (blacktyger @ 13:11, 13 04 2004)
Wierzacy nie praktykujacy - Wierze w Boga nie w kosciol
Religia - od zawsze ociemniała naród, zatrzymywała rozwój cywilizacji, uczyli sie tylko duchowni, reszta plebs ciemnota i w ogóle, kiedy oni mówili ze Bóg sie gniewa i bylo zaćmienie tak naprawde poprostu potrafili juz obliczyc fazy ksiezyca itd.

Ksieża - pedofile, zboczency zlodzieje

Swieta inkwizycja - dziala dla Boga i wedlog jego rozkazu -czyli zniszczyc 90% kobiet - taka byla wola Boga ? zabili wiecej ludzi niz kto kolwiek w histori Swiata (juz nie pamietam ile ale ponad 30% europy owczesnej)

religia = wiara ? nic bardziej mylnego, kazdy czlowiek w cos wierzy inaczej zwariowałby, za to bez religii lepiej niz z religia

pzdr

to jedna z najmąrdzejszych wypowiedzi jaką w ogole widziałem na tym forum dry.gif
blacktyger
hmm sarkazm ? bo nie łapie biggrin.gif
Chomik
hmm o cos mi sie przypomnialo ale nie powiem bo jeszcze sie black cat obrazi tongue.gif
blacktyger
wybacze Ci tą zniewage gdyż Tygrysy są z kotowatych, a o co chodziło rolleyes.gif
Chomik
o sorry balck tyger ;] a nic nic tka mi sie przypomnialo cos tongue.gif to bardziej dla kota tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.