Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.telq.w.pl
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
ballack13

http://teleq.fm.interia.pl

aliasy:
www.telq.w.pl
www.telefoniqa.z.pl
www.tele2.14.pl
zapraszam na stronie m.in :
o ściąganiu simlock'a
darmowe loga , gry , programy
opisy telefonów
dzwonki
newsy ze świata telefonów
tanie telefony (jak kupic i gdzie)
bramka sms
doładowanie telefonu
i wiecej zapraszam goraco
ballack13
Zapraszam gorąco dodałem kilka nowych ciekawych rzecz

a zmienił sie adres :
http://teleq.fm.interia.pl

ale aliasy sa dalej takie same
www.telq.w.pl
www.telefoniqa.z.pl
www.tele2.14.pl
zapraszam biggrin.gif
ballack13
cool.gif Zapraszam na stronke i proszę o komentarze
ballack13
hmm sad.gif nikt jej nie obejzy i nie napisze co o niej sadzi
www.telq.w.pl
ballack13
sad.gif nikt z was nie oglada stron www ??????
MastaBlasta
a moze po prostu nie rajcuja niektórych telefony komórkowe ?? Ja nie posiadam bo uważam że jest mi zbędny
DaBi
oglada ... tylko nie każdego kręcą telefony komórkowe. A czasami nachalna reklama wręcz odstrasza od odwiedzin na takiej stronie.
Ja obejrzałem sobie i graficznie jest niezła bo przejrzysta. Co do treści to się nie znam swój telefon znalazłem w opisach ale co pozatym to niewiem ^^
blacktyger
mnie telefony nie interesuja ale bylem i nie moge ocenic ze strone technicznej - ale graficznej moze byc tongue.gif
ballack13
Dziekuje Tym co sie wypowiedzieli może ktoś jeszcze ??
VISTORANTE
ogólnie dobra strona acz nie znam sie na komórkach biggrin.gif oceniam forme techniczną stronki.
sparrow88
boshe
stronka faktycznie niezła, ale skończ spamować
jest coś takiego jak edit.
jak nie chcą sie wypowiadać to trudno
sorry, ale nie jest normalne, żeby dawać 3 posty , tylko dlatego, że nikt nie chce oglądać stronki.
ronin
QUOTE (sparrow88 @ 11:42, 19 04 2004)
sorry, ale nie jest normalne, żeby dawać 3 posty , tylko dlatego, że nikt nie chce oglądać stronki.

on dal 5 postow jeden po drugim huh.gif
nowy rekord? :C
Sagitarius
ballack13 kolo chyba nie z tej planety jesteś ! Nas racuje tylko plecaczek w et i radyjko do odp@!@nia tongue.gif a pozatym jak tak bardzo garniesz sie do pisania postow to masz gwarantowaną grupe pbm.. biggrin.gif wystarczy raz napisać ktos zobaczy wejdzie nie wejdzie jak mu sie spodoba to napsize etc.po prostu my z innej beki jesteśmy wink.gif
ballack13
spoko tez se gram w wolfa (Freon)
biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.