Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POL vc CZE
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Barbapapa
Chciałem serdecznie "w imieniu swoim oraz własnym:heh" laugh.gif
podziekowac reprezentacji za "obicie dupska" pepikom.
Życze powodzenia w dalszych bojach na polach bitewnych NC.
Las3r
No ja też bardzo dziękuje za taką gre, bo po obejzeniu demek zobaczyłem, że czesi nie dorastają naszym orłom do pięt tongue.gif. THX, GL w następnych meczach a na pewno się przyda bo jak sie nie myle to next mecz z Austrią, a Austria to nie Czechy imo laugh.gif
--> Pozdrówka <--
blinkkin
QUOTE (Las3r @ 18:36, 21 04 2004)
Austria to nie Czechy imo laugh.gif

wiekszosc temu to plan b, ktory zbytnio nie lubi polakow. wiec zakladam, ze doloza wszelkich staran, zeby pokonac teampoland.
z0rika
blinkkin ty pesymisto nie kracz!

imo dobra robota i tak dalej -> ja wierzę że wszystkie następne mecze zakończą się dla naszej reprezentacji pozytywnie!!!

buziaki dla całego teampoland
blinkkin
QUOTE (_easy.z0rika @ 19:53, 21 04 2004)
blinkkin ty pesymisto nie kracz!

raczej realista. bedzie to najciezszy mecz grupowy, ktory prawdopodobnie zadecyduje o kolejnosci wyjsc. w kazdym razie tradycyjnie GL & HF.
Prosper
No na Austrie na pewno sie przygotujemy tak tylko jak to bedzie mozliwe. Na szczescie tylko 3 osoby z plan-B moga grac a ze to bedzie wazny mecz przypilnuje zeby nei bylo przekretow wink.gif
KaeL
Moze to nie miejsce na to ale mam pytanie.
A co by bylo gdyby np na tydzien przed poczatkiem NC 3 ludzi z plan-B (to tylko przyklad) oficjalnie zmienilo klan (a po NC wrocilo do plan-B ) i do reprezentacji austrii zostali by powolani oni i jeszce 3 ktorzy w plan-B zostali? (znaczy chodzi mi o to czy to jest sprzeczne z regulaminem, a nie chce mi sie go czytac tongue.gif)

A teraz wazniejsza sprawa: gl & hf (imo zwlaszcza hf) dla calej reprezentacji.

Edit: Thx dla FarSighta za ta wyczerpujaca wypowiedz. A co do nieznajomosci rulesow to wazne zeby Prosper znal.
Nexilis
Z tego co wiem KaeL to na takie przekrety niestety nie wiele mozna poradzic. Z drugiej strony nie slyszalem zeby szanujace sie kraje-reprezentacje robily taki efekt. [;
FarSight
QUOTE (KaeL @ 6:05, 22 04 2004)
Moze to nie miejsce na to ale mam pytanie.
A co by bylo gdyby np na tydzien przed poczatkiem NC 3 ludzi z plan-B (to tylko przyklad) oficjalnie zmienilo klan (a po NC wrocilo do plan-B ) i do reprezentacji austrii zostali by powolani oni i jeszce 3 ktorzy w plan-B zostali? (znaczy chodzi mi o to czy to jest sprzeczne z regulaminem, a nie chce mi sie go czytac tongue.gif)

A teraz wazniejsza sprawa: gl & hf (imo zwlaszcza hf) dla calej reprezentacji.

Cytaty z rules NC:
Players are considered to still be members of any clan they've been a member of (no matter how briefly) after 31 January 2004, and any clan that was active after that date is still considered to be an active clan.

W wolnym tłumaczeniu ..... każdy ze zgloszonych graczy jest uznawany za członka każdego klanu w jakim byl po 31 stycznia 2004 nie wazne jak krótko (dotyczy oficjalnego członkostwa w klanie zarejestrowanym w CB co mozna sprawdzic w Log'ach klanu - najprawdopodobniej nie dotyczy gdy gracz gral w jakims klanie ale nie byl zarejestrowany w roosterze tego klanu w CB [inne ligi rtcw.no np] bądz nie zostal usunięty ze składu poprzedniego klanu w CB a gral w nowym klanie w innych ligach [rtcw.no np]). Czyli na przykladzie Plan-B wyciąg z loga na CB:

April 3 14:55  Removed member(s) rapture.
February 18 23:46  Removed member(s) Darky.

oznacza to ze panowie Rapture i Darky pomimo tego ze nie sa w Plan-B a są w składzie AUT są cały czas liczeni jako gracze plan-B (odeszli z plan-B po 31 stycznia)

National captains are expected to know the full clan history of any player they wish to field; not knowing it will not be an excuse to break this rule. If any doubt is possible about the membership of a certain player in a certain clan (e.g. because of a try-out) then the captain must always get permission from the supervisor before using that player.

W wolnym tłumaczeniu: Kapitanowie reprezentacji są zobowiązani do znania przeszłości klanowej swoich graczy a nieznajomość tej przeszłości nie bedzie wytłumaczeniem. W przypadku wątpliwości co do jakiegoś gracza (np byl tylko na próbe etc) kapitan powinien zasięgnąć opini (dostac zgodę) supervisora NC

There is no limit on how many members of the same clan can be registered with a national team.

W wolnym tłumaczeniu: Nie ma limitu ilosci graczy z jednego klanu w składzie reprezentacji

A national team may never have more than 3 members of the same active RTCW:ET clan playing at the same time.

W wolnym tłumaczeniu: Co prawda nie ma limitu graczy w skladzie (patrz wyzej) ale w meczu reprezentacji nie moze grac naraz więcej niz 3 graczy z jednego klanu.

Reasumując: W składzie AUT jest kilka osób aktualnie grających w plan-B oraz kliku ex-graczy plan-b którzy według przepisów sa liczeni jako gracze plan-B, ale w meczu nie może naraz wystąpic więcej niż 3 z nich (of coz mogą np wejsc na zmiane ale na raz nie mogą). W związku z tym przekręt jaki opisałeś nie jest możliwy bez użycia fejkow (czyli grania pod nickiem innej osoby zarejestrowanej w teamie) a na to nie ma 100% sposobu.

Btw Nexilis grasz w POL a nie znasz rulsow ?? ohmy.gif
Prosper
Dzieki wnikliwosc Fara bedzie dym przed meczem a Aut tongue.gif Nie bede narazie pisac wiecej, tylko Aut grali z Szwajcarami lamiac regulamin wink.gif
KaeL
Ha! Polak zawsze cos wykombinuje (pozytywne znaczenie). A btw to forum na ktore wszyscy narzekaja wlasnie stalo sie przydatne smile.gif

Btw Nexilis grasz w POL a nie znasz rulsow ??

Nexilis niech bedzie, ale Prosper. Wstyd tongue.gif (joke)

A wszystko dzieki temu, ze glupie pytania zadaje smile.gif (super elektrolux joke)
blacktyger
imo pasjonujący mecz biggrin.gif no tak ale jak to na teampoison.net pisze "nikarmo aimbot " ohmy.gif
czeski jest zajesbisty biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.