Nie przeraża mnie konkurs tylko to, że coś (przydatnego) umiem i nie mogę tego wykożystać, aby dostać dobrą ocenę
Wielokrotnie pokazywałem nauczycielowi moje progsy, a on tylko mówił, że bardzo ciekawe i fajne. Poprostu powinni wprowadzić jakieś inne możliwości zdobycia 6 na koniec. Kiedyś na polnecie założyłem kanał IRC dla szkoły też nic

Czy nie wkurzał byś się gdyby jedyną szansą było zrobienie (lub obrobienie

) jakiegoś badziewnego obrazka (i żeby nie było, że nie umiem jak będzie jakiś konkurs to wezmę w nim udział i na forum umieszcze ten obrazek

).
Kiedyś na lekcji pisaliśmy w mistrzu klawiatury 2 i wyszedł mi najlepszy wynik w klasie (160 znaków na minute, teraz mam 200

). Był on o 40-80 (moja koleżanka jest dość szybka

) wyższy od 2 w klasie

.
Mógł bym zrobić forum dla szkoły (może ktoś spojrzał na obecne

) ale i tak bym za przeproszeniem gówno dostał! Ludzie nawet nie wiecie jak bardzo ograniczony jest program informatyki w 5 klasie podstawówki.
PS. No racja dużo się przechwalałem, ale taka jest prawda, że nawet kiedy wychowawczyni czytała oceny na półrocze moji koledzy kiedy usłyszeli: Karol (TUTAJ NAZWISKO

) aż się zapytali czemu nie 6... nauczycielka spytała się dlaczego, a oni odpowiedzieli, że chociarz by za to co robi poza lekcjami informatyki (oczywiście chodzi o coś związane z nią

) i to, że wszystko (ostatnio nie zawsze

) kończy przed czasem...