Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: COUNTER STRIKE
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Wojtass
Witam wszytskich !!
Gram w CS od 5 miesiecy, nawet niezle mi juz idzie, ale chcialbym poznac takze inne tajemnice tej gry, czyli czity. bardzo bym prosil aby ktos mi przedstawail w prosty sposob jakies czity, Jak sie je wlacza, co trzeba zrobic aby je miec. Prosilbym o pomoc, moj nr GG to 4974878, dzieki biggrin.gif
Thoro
Pan Wojtassowi juz podziekujemy.

Moj pierwszy ban ohmy.gif
[mageta]
xDDDDDD
Imo pan Wojtass own3d i popychadło komputerowe. Thoro pierwszy i słuszny ban. Skoro dobrze grasz to powiedz mi jedno: NA CH.U.JA CI CZITY??
j!mmy
imo wciskasz tyldę "`" wpisujesz quit + tab i enter ^^
KurTT
LOL imo. Co się czepiacie. Dla mnie to idealny post na "warzywo" forum ^ ^.
TgcRap4
Oo www.jestem-leniem.tk
Cyr4x
Chyba koleś z tworek uciekł.
Smetny
wejdz do konsoli i wpisz bind "w" "kill"
MANGUSTA
A ja proponuje Thoro na przezydenta bo nie dość że pierwszy ban to jeszcze słuszny!!!
ronin
a ja natomiast proponuje zobaczyc kiedy zalozony zostal ten topic, oraz proponuje aby osoby odkopujace tematy z prawie roku zostaly poddane chirurgicznemu usunieciu genitalii blink.gif
MANGUSTA
a ja ja proponuje zablokowanie bądź usunięcie tematu....
Dante#
gg dla tego kolesia daje mu w porywach 13 lat ohmy.gif
ronin
kk z racji iz ostatnio calkiem sporo siedze w CS pomyslalem ze sie zlituje nad biedaczkiem (juz ponad rok czeka...) i dam mu linka do Multihacka niech sie chlopaczyna ucieszy

do reszty zainteresowanych - hack jest Vac proof wiec bany wam nie straszne

OGL hack 0.1
keNOOBie|PL
Lown3d biggrin.gif

Thoro ty brutalu ^^

Thoro>ban>czity biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.