SuperMegaWarzywo
12:58, 9 05 2004
| QUOTE |
he used no clipping and godmod ...
|
Ach ten Fastnick, hehe sam bym sie tak pobawl, swoja drogą jego zachowanie jest rzeczywiscie naganne, nie poszostaje juz nic innego jak poczekac na bluzgi na niego pod spodem
. Bo tak naprawde to chyba jest to jedyny cel tego postu omg. Tzn. zamiast pisac o czyms sensownym to przedstawiacie nam jakiegos lolka i co to da? Przeciez oprocz wystawienia goscia na posmiewisko to nic mu nie zrobicie. Wogole to forum chyba tylko do bluzgania na innych imo jest... Puniya urzekla mnie twoja historia...
omg
pokozaczyl rconem no i co?
temat na forum otwierasz :C
fastnick
13:05, 9 05 2004
Omg po co ten post? Jak bys pogadal z adminem to bys wiedzial ze juz wszystko zalatwilem tzn przeprosilem admina i warzywa na forum !:/.
A co do zmiany passa na server to na serverze bylo 5 osob i zmienilem pass na 5 min bo i tak byly z dupy pingi. Co do od-(słowo na p)nia na serverze to zagralem z dwie mapy z devmapem

god noclip i takie bajery.
Koniec tematu imo .... !:/
fastnick łobuzie...

:D:D:D
aha i imo za donisicielstwo i frajerstwo powinno sie donosic !:o punya blame you !:O
Fast qrwa takie rzeczy nie sa wcale zabawne,nie mozna ich tez nazwac blachostkami.Znamy sie od jakiegos czasu,wszak gralismy razem w klanie kiedys i kazdy kto cie zna wie,iz masz tendcencje do robienia takich fazek,wiec qrwa nie rob z siebie megawyluzowanego owniciela imo

i nie bagatelizuj takich uwag pod swoim adresem
Takie sprawy trzeba piętnować, aby się nie powtarzały. Administrator zaufał mi (Bodziu|WW|) i dał hasła na swoje servery, z kolei ja dałem te hasła FastNickowi - nie wiedziałem, że zrobi coś takiego. Zajmowanie (nielegelne) serverów nie jest czymś co powinno być akceptowane przez graczy. Ten post to tylko nagana dla FastNick'a i AGD, a co do FastNicka to już wcześniej próbował przywłaszczyć sobie server WW, zmieniając hasło wejściowe i hasło na remote cotrol.
haha Fastnick XXDDDDDDDDDDDDD .
SuperMegaWarzywo
22:49, 11 05 2004
Haha juz wiem z czym mi sie kojarzyl ten topic. Ano mianowicie z topicem imo zdupy, niejakiego Elda " LSSAH, czyli kolejny przyklad debilizmu " , który jest juz zamkniety. Jak rozumiem to jak tylko ktos mnie zabardzo podskoczy to moge opisac problem na forum i wspolnie z wami sie z niego posmiac

. Albo ze mnie sie posmiejecie obojetne byle kogos zbrechtac hahhaa. No sorry ale o czyms trzeba pisac, bo jak na scenie sie nic nie dzieje to trzeba te scene jeszcze dobic... moze sie nieznam ale chyba takie sprawy nalezy zalatwiac na swoim podworku, a nie robic z tego ogólnopolski show i skandal, to i tak w gruncie rzeczy nikogo nie powstrzyma przed zrobieniem czegos "niedozwolonego".
A tak wogole to jeszcze raz wyrazy najszczerszego podziwu dla wyczynów Fastnicka, tak trzymac stary.
| QUOTE |
fastnick łobuzie... :D:D
aha i imo za donisicielstwo i frajerstwo powinno sie donosic !:o punya blame you !:O |
Prosty przykład - dostajesz w pysk za friko kilka razy i mówisz o tym np. pani w szkole (wychowawczyni). Jesteś donosicielem ?
Nie sądze... Okradają Ci samochód - dzwonisz na policje
Też raczej nie jesteś donosicilem, tylko dbasz o swoje...
fastnick
blacktyger
15:44, 14 05 2004
J e b a ć Konfidentów
| QUOTE |
| Prosty przykład - dostajesz w pysk za friko kilka razy i mówisz o tym np. pani w szkole (wychowawczyni). Jesteś donosicielem ? Nie sądze... |
to nie sądź, bo źle sądzisz, jeśli kgoś można nazwać konfidentem, to na pewno ludka z Twojego przykładu
Pzdr
Ahahahah - może i zle sprecyzowałem pytanie... Ktoś (STARSZY=>DUŻO SILNIEJSZY) daje Ci w m@!de, bo dajmy na to chce fajki albo forse (nie ważne- NIE miałem takich sytacji [naszczęście hehe]). Grozi, że po szkole oberwiesz jeszcze itp. itd. Nazajutrz też masz oberwać - co wtedy zrobisz? (zakładam, że nie znasz jakichś kolesi, którzy mogli by Ci pomoć)
no albo przyklad z samohodem ;o co? zglosisz przestepstwo - konfident? zam@!duja ci rodzine - zglosisz na policje czy posprzatasz i zjesz kolacje?

jest pewna granica - ten topic jest imo niepotrzebny - ale to co mowi Bobin to sw prawda (co do tych przykladow ;])

;O;O:O
omfg ale temat na poczatku ktos plakal ze fast zrobil jakis burdel a doszlo do tego ze porownujecie to z wymuszeniami etc. :X
Wezcie już zamknijcie ten temat bo tylko niepotrzebnie rzuca sie mięsem.

Topic na wuj.
Jeezu zachowal sie szczeniacko ,ale przeprosil i juz jest ok - imo dobrze ze ten koles to zrobil,bo to jest taka sytuacja.Powiedzialby ze zrobil to nieznany pan yyy z klanu xxx i od razu by wszyscy wrzucali "ale lamus" itd.Bynajmniej to nie jest zachowanie konfidenckie - po cos ten topic powstal.Z reszta co wy gadacie o dobijaniu sceny ?Jak jest kazdy widzi ,a pokazac innym osobom ze sceny chyba mozna.
Fastnick rulez

No i co kur.wa ? Fast poownował warzywa na FFA rconem i ktoś płacze ? Przecież to k#!@.a FFA a nie walka o wasze życie. Trzeba było przyłączyć się do zabawy z Fastem

[Quote]
he used no clipping and godmod ...
[\Quote]
To reszta lamerów zamiast płakać mogła tego samego użyć bo Fast pewnie uruchomił mapę w trybie czitów (devmap) :DDD No ale pewnie nei wiedziała jak

Swoją drogą gdzie był admin-lamer który nie zabrał fastowi rcona, chociaż już powinien zrobić to dawno, bo Fast już był w innym klanie ? Skoro nie zmienił rcona to jest wina admina a nie Fastnicka. Normalne że jak niepowołane osoby mają rcona to na serwerze mogą się dziać dziwne rzeczy

.
Najlepiej osadzcie Fasta za to na 25 lat w pierdlu
| QUOTE |
| no albo przyklad z samohodem ;o co? zglosisz przestepstwo - konfident? zam@!duja ci rodzine - zglosisz na policje czy posprzatasz i zjesz kolacje? |
OWNED!!!
btw. gdybym miał rcona na jakimś serwie to też bym sie tak pobawił ;]
a moim zdaniem takie akcje nie powinny miec miejsca - widze ze glupota sie sprzedaje skoro inni sa tak zadowoleni z poczynan kolegi.
nic dziwnego ze polacy maja fatalna reputacje na scenie rtcw/et
| QUOTE (LostGirl @ 22:51, 7 06 2004) |
a moim zdaniem takie akcje nie powinny miec miejsca - widze ze glupota sie sprzedaje skoro inni sa tak zadowoleni z poczynan kolegi.
nic dziwnego ze polacy maja fatalna reputacje na scenie rtcw/et |
LOL ? Fatalną reputacje ? W jaki sposób - możesz mi to wytłumaczyć w czym Polacy grający w RTCW lub ET mają gorszą reputację od Niemców, Włochów czy Belgów ? (nie licząć skilla ale to co innego)
| QUOTE (LostGirl @ 22:51, 7 06 2004) |
nic dziwnego ze polacy maja fatalna reputacje na scenie rtcw/et |
Oj tu sie z Toba nie zgodze slonko 
Tzn moge powiedziec tylko o przykladzie ex-poison, ktore patrzac na wypowiedzi ludzi z roznych klanow (xfire.be czy sweRTCW) jest cenione i szanowane. I wszyscy wiedza (my sami o tym mowimy) ze poison to polacy.
Aha gwoli scislosci. Mowie o klanach top30 bo tylko za takimi raczej gramy.
Generalnie tylko Niemcy sa nastastawieni bardzo negatywnie do Polakow, ale oni raczej z zalozenia i wynika to ze stereotypow- polak=zlodziej. I wlasnie Niemcy uchodza za burakow.
Zreszta znajac inne pl klany ktore prezentuja odpowiedni poziom np hunters nie wierze zeby po grtze z nimi ktos mial ochote bluzgac na nas (polakow). No chyba ze do akcji wchodza klany dla ktorych et.pl jest glownym zrodlem info o et jest ET.PL

To sie z Toba zgadzam 
Wracajac do akcji FastNicka. Dla mnie sprawa jest prosta- ma ktos rcona, ma prawo do korzystania z serwera w taki sposob jaki mu sie podoba. I krzych warzyw ze oooo, chity nie dadza pograc, jest dla mnie smieszny. Jest masa publicznych serwerow i defakto ludzi ktorzy na nich graja graja dzieki dobrej woli kogos.
Kurfa Swiety, daj no wujkowi z 5000 postow :C Bo zaraz jakies warzywo napisze ze oprocz tego ze jestem pedalem to mam jeszcze mniej postow od niego 
sparrow88
16:30, 12 06 2004
hm i tak właściwie ten post do niczego nie doprowadził, FastNick ma sie dobrze, i dalej będzie sie miał dobrze, bo trudno się przejmować się ludźmi, którzy mają tak właściwie gówno do gadania. Jest teraz trochę bardziej znaną postacią na scenie ET. Swoją drogą brawo, że raczył się odezwać i wyjaśnić sprawę , bo większość graczy po przeczytaniu bała by się pisnąć jakiekolwiek słówko
blacktyger
20:59, 12 06 2004
imo Fast jest od dawna znaną osobą na scenie ET.pl i nie trzeba mu afery z powodu zabawą rcon'em aby go ktoś znał, a jeśli go nie znał to tak jak mowi Prosper
| QUOTE |
et.pl jest glownym zrodlem info o et jest ET.PL
|
sparrow88
20:36, 15 06 2004
więc jestem lamką, która nie zna sceny
może to i prawda, bo scene et znam tylko z et.pl oraz z osobistych znajomości, ale zapewne takich jak ja jest więcej , więc moge powiedzieć że wg mnie FastNick jest teraz bardziej znany
evil_lord
20:50, 15 06 2004
Tak, podobno był w "Pod napięciem", i miał wywiad z Marcinem Wroną.....sławny ten Fastnick, a wszystko to przez jeden wybryk.......eh.....
blacktyger
22:28, 15 06 2004
w sumie gdyby moim jedynym zródłem wiedzy o ET bylo et.pl tesh bym go nie znał ;C ale ma się te wtyki =]
fastnick
5:51, 27 06 2004
:/ rcon >all
fastnick
5:57, 27 06 2004
xD
fastnick :*
blactyger jest jakis topic w którym sie nie odezwałeś?
Wszechmogacy
4:26, 20 07 2004
fastnick to z!@# i tyle... ale zeby go zaraz mieszac z blotem za zabawe z rconem.. ? :/
a mi to przypomina wydarzenie z przed dwoch lat (commar pl hunter),ale tam bylo w c@#! gorzej (glosniej)
fastnick
22:40, 20 07 2004
raczet :*
| QUOTE (Wszechmogacy @ 2:26, 20 07 2004) |
| fastnick to z!@# i tyle... ale zeby go zaraz mieszac z blotem za zabawe z rconem.. ? :/ |
Może i z!@# ale fastnick roxx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.