Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wakacje a klan...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
tofik
Nie da sie ukryc ze wakacje zblizaja sie wielkimi krokami. Juz niedlugo takze Wolfowi gracze spakuja walizki, zostawia za soba kochanego kompa i pojada w cieple kraje. I tu rodzi sie pytanie do tych ktorzy graja w klanie, a szczegolnie do CLow - co sie bedzie dzialo z waszym klanem podczas tych dwoch miesiecy? Zamierzacie trzymac wszystkich graczy na sile w domu i ciezko trenowac przez caly ten okres zeby w koncu wyprzedzic inne druzyny blink.gif ? Czy moze robicie sobie odpoczynek od wszelkich spraw klanowych, treningow itd, postanawiacie sie spotkac ponownie dopiero 1 wrzesnia biggrin.gif ? (co imo moze sie skonczyc rozpadem klanu ph34r.gif )

Czekam na posty przede wszystkim tych ktorych klan przetrwal juz jakies wakacje - niech powiedza jak bylo, cos poradza tym ktorych dopiero czeka potencjalna dwumiesieczna przerwa od clan wars. smile.gif
j!mmy
imo, większość klanów ma więcej niż 6 osób na krzyż i wydaje mi się, że raczej cały klan nie wyjedzie jednocześnie na całe wakacje.
Myślę, że w wakacje będzie nawet więcej meczy i trenów niż jest teraz, ponieważ większosć graczy nie będzie chodziła do szkoły( chodzi mi tu o uczniów wink.gif ), nie będzie się musiała uczyć i przygotowywać do zajęć, a co za tym idzie będzie miała o wiele więcej wolnego czasu niż ma dotychczas.
Kuki
Bozhe nie wspominajcie mi o wakacjach, bo jak narazie wakacje kojarzą mi się z nie zaliczeniem roku. mad.gif
w/g mnie wakacje nie są czasem w którym klany maja się rozpaść. Jedynym problemem może być jak CL gdzieś wyjedzie dry.gif . Ale ja się oto nie martwię gdyż mój CL i tak się obija i … robi (pzdr. dla Cyb tongue.gif ) i jakoś sobie radzimy ponad 6 mies. w klanie. biggrin.gif
eXtreme
Moje wakacje to 2 tygodnie urlopu.
Tak to jest jak sie skończy szkołę i zacznie pracować. blink.gif
ChoX
Ja na szczęście nie jadę na wakacje smile.gif
Nie jestem też w żadnym klanie bo pingi mi nie pozwalają sad.gif. Ale chciałbym być...
Sądze, że będzie tak, że klany przez wakacje będą więcej ćwiczyły, nawet, kiedy CL pojedzie na wakacje rolleyes.gif. - takie jest moje zdanie. Może być oczywiście inaczej. W każdym razie możliwości jest dużo... smile.gif
logres
Wakacje to pora odpoczynku od kompa wolfa itp. Osobiscie planuje pojechac nad morze z rodzicami , grac w kosza i co najwazniejsze powyrywac kilka lasek w bikini (no moze popatrzec:p) . Co do innych to nie wiem . Ale wakacje sa poto zeby sie nimi cieszyc wiec kazdy bedzie spedzał czas jak chce i gdzie chce :]
ramp
wakacje :| yokohama czeka ;}

hmm a co do klanu :} heh zapewne pare klanow wyjedzie na wspulne wakacje :} by pograc w cafe na lanie :}
AdI-O
Dla większości playerów, wakacje to okres leczenia od uzależnienia ph34r.gif
Cały pobyt możesz przetrwać na 2 sposoby:

1.Leżysz ciągle w łóżku z wysoką gorączką, i rozmyślasz ciągle ile to mogłeś natrzaskać HS'ów.
Martwisz sie ciągle czy może ktoś nie popsuł twojego dziecka(czytaj komputera).

2.Rozkoszujesz sie pobytem na upragnionych wakacjach, popijając browarka i podrywając wszystkie laski po kolei. A po powrocie opowiadasz jak to w miłej atmosferze spędziłeś wakacje.

Moje rozwiązanie: odp.2 cool.gif Wszystkim klanowiczom też to radze. Wasz klan chyba nie rozpadnie sie przez tak krótki okres czasu. Zajmijcie sie wreszcie własnymi sprawami i odpocznijcie od natłoku "pracy"( tongue.gif )
astr0ex
Jestem CL'em klanu ktory sie dopiero co rozwija [idzie to preznie] co do [upragnionych] WAKACJI to sie doczekac niemoge ... klan w wakcaje popadnie w hibernacje bo poco grac jak mozna lezec gdzies na plazy [mieszkam w gdansku wiec mam tylko 20min. jazdy na plaze] albo bawic sie na jakiejs imprezie biggrin.gif
Yogi
Heh jesli w ogole sie wybiore na wakacje to na gora tydzien i ew. jakies jednodniowe wypady. Reszte czasu bede spedzal ze znajomymi i calymi dniami gral w ET, bo po co xxx* jesli jest ET ew. RTCW biggrin.gif

xxx*- kazda czynnosc jaka przychodzi Ci do glowy:D
sparrow88
Nawet przez wakacje klan może istnieć i działać, bo wątpliwe jest, żeby w pewnym momencie wyjechali wszscy klanowicze, a nawet jeśli, to trochę odpoczynku dla oczu się przyda. Wakacjęto może być również czasem przemyśleń na temat przyszłości w klanie, więc nie ma się czego bać
Phantom
IMO odpoczynak od ET dobrze zrobi kazdemu. Wkoncu nie mozna grac caly czas biggrin.gif a ze forma moze troche sie pogorszyc to szczegol on i tak wroci wink.gif nawet gdyby nie bylo 6 osob w klanie to przeciez sa laddery 3 vs 3 no i mozna zagrac spar mieszanym skladem laugh.gif (gralem 1 taki i swietna zabawa)
ChoX
Wakacje to nie tylko pora odpoczynku od wolfa ale także od zajęć codziennych takich jak odrabianie lekcji.
(phy??) Chodzi mi o uczniów bo rzadko kiedy rodzice muszą coś zrobić do pracy. No, chyba że grafik biggrin.gif
Kiedy wyjeżdżam nad morze to zawsze myśle o kompie czy mi sie kto nie włamie - joke! biggrin.gif Ale tak na serio to przez te wakacje to np mój admin mi może pingi poprawić bo transfery to mam dobre wink.gif Nigdy nie wiadomo czy sie coś w klanie nie zmieni po przyjeździe z wakacji. Może być tak, że jesteś CL'em klanu, przyjeżdżasz opalony z nad morza a tu na twojej klanowej stronce news od klanowicza - "Niestety chłopaki mam dla was przykrą wiadomość - odchodzę z klanu - powód: w klanie są obowiązki a ja nie jestem w stanie ich przestrzegać (oczywiście powód jest przykładowy). Miło się z wami grało! Dzięki!"
Może tak być prawda ?
evil_lord
Panikujecie....... tongue.gif Wakacje to będą wakacje.....treningi dla chętnych....miłe spary z miłymi klanami...mecze w CB dla rozluźnienia po upalnym dniu....zyć nie umierać. biggrin.gif
Konik
Ja nie mam zadnych planow na wakacje (przynajmniej teraz) wiec nie planuje przestac grac w ET, ale tez nie chce calymi dniami siedziec przed kompem i fragowac. Mam zamiar skozystac z wolnego czasu, tym bardziej jak zalicze 1 rok studiow, wiadomo imprezy, plaza, kobiety! hehe troche odpoczne zeby we wrzesniu wrocic do sezonu klanowego i byc gotowym na gre w 13th!
D!z3l
Heh jakie wakacje ja to się zaszywam w domu i będe kosił axisów jak żniwiarz kosi na polu zboże biggrin.gif biggrin.gif .Hehe w wakacje to napewno pobije mój nędzny rekord siedzenia przy kompie i moge powiedzieć że wakacje umożliwią mi " całkowite rozłożenie moich skrzydeł tongue.gif " i będe tak cioł w ET że bania bedzie mi dymić biggrin.gif laugh.gif .
Patrol
17 robi przerwę na czas wakacji, w czasie których będzie coroczny zlot klanowy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Rafal_Pila
Jakie wakacje sad.gif Ja może tydzień urlopu będę miał mad.gif
Chociaż ładna pogoda z pewnością będzie mocno odciągać od PC.
Valkir
Imo zazdroszcze spotkan wakacyjnych wink.gif
Ja na cale wakacje wyjezdzam i nie chce miec nawet stycznosci z kompem. Trzeba odpoczac. Jakby co to szukajcie mnie na Polwyspie Helskim. Btw jest ktos kto uprawia windsurfing? biggrin.gif
Stick
Klan SoW powstał w połowie wakacji: 05.08.2003
I do dzisiaj jeszcze istenieje!
Jak CL gdzies wyjeżdża to vCL obejmuje obowiązki CL biggrin.gif
blacktyger
OMG

ja na wakcje dopiero zaczne grac =] jak !@#ane kazowicze wyjada smile.gif
pingi 15-25 mmm

pzdr
tranx-san
wg mnie wiekszosc ludzi grajacych w wolfa na wakacje raczej nie wyjedzie, nie bedzie szkoly to i dluzej beda grac, a ci co wyjada, hmmm beda plakac ze wyjechali i ze nie moga grac smile.gif
Ja raczej nigdzie nie wyjade, a wakacje jak zwykle beda trwaly do pazdziernika
plazy nie lubie, po gorach chodzic tez nie, piwo mam na miejscu, panienki tez, wiec po co wyjezdzac ? :S
a noi oczywiscie jakis zlocik klanowy sie zrobi, wynajmnie kafejke na nocke i bedzie sie ciukac w wolfika cala noc przy piwie po lanie smile.gif
Cyr4x
Ja na wakacje raczej się nigdzie nie wybieram. Jeżeli gdzie kolwiek, to do brata, ale tam raczej też będę cuipał. Tak więc klan nie pójdzie w odstawkę.
EmbeZZlemEnt
No co ty na czas wakacji wiekszosc ludzi oleje gre. Nie sadze aby poisony,c4 i inni ludzie dodatkowo wolny czas beda spedzac przed kompem pierdzac w stolek. No trzeba byc pogietym lub jakims trolem jaskiniowym zeby siedziec 24h na kompie.
My pewnie jak rok temu bedziemy pic pod namiotami w towarzystwie graczy z riddle [rtcw] oraz innych swirow komputerowych.
Swiety
QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 11:53, 25 05 2004)
No trzeba byc pogietym lub jakims trolem jaskiniowym zeby siedziec 24h na kompie.
My pewnie jak rok temu bedziemy pic pod namiotami w towarzystwie graczy z riddle [rtcw] oraz innych swirow komputerowych.

No trzeba być pogiętym lub jakimś trolem jaskiniowym, żeby spędzać wakacje wśród graczy i innych świrów komputerowych biggrin.gif
majcok
Heh, wakacje :DDDD!! Pod koniec czerwca kupuje nowego kompa, wiec bede miec co robic na poczatek lipca. A pozniej to sie zobaczy, napewno nie bede ciagle grac, ale bedzie wolne wiec od popoludnia do wieczora pograc bedzie mozna, a rano wypady na tenisa, poplywac lub cos innego :DDDD. No i oczywiscie nie moge zapomniec o porzadnych jumpach na dzialce.

PZdr
tanaka
hehe wakacje to dla prawdziwych Et maniaków raj na ziemi strasza nie meczy ze trza isc spac bo jutro do szkoly .... straszy lazi na browca i nie truje dupy ze trza cos posprzatac ... loooz totoalnyyy nic ino szpilac tongue.gif
Mustafer
Stary temat do zlikfidowania
Swiety
QUOTE (Mustafer @ 17:57, 30 07 2004)
Stary temat do zlikfidowania

Twoje konto szybciej nadaje się do zlikFidowania niż ten temat
[mageta]
Tu jest własnie problem. Trzeba wybrać czy jechać naprzykład do słonecznej Californi, gdzie słońce oświetla piękne, ubrane w bikini kobiety i stracić skilla czy zostać w zaciszu domowym i trenować. Oto jest pytanie laugh.gif . Ja wróciłem wcześniej z wakacji bo tęskniłem za wolfem rolleyes.gif
raChet
ja ostatnio klanowke gralem jakos troche po meczu z dot w cgc, do meczu z hunt3rami nie doczekalem, wakacje pełną parąbiggrin.gif
no cóż ale easy chyba sie juz nie odrodzi sad.gif
Qbass
Ja nie mam problemu po prostu ktos zastapi mnie na klanowce a jak nie bedzie odpowiedzniej ilosci graczy to po prostu klanowke mozna przelozyc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.