PivooLama
23:11, 21 05 2004
dobra piszcie ludzie bez klanu, bezklanowcy zobaczymy ilu nas gra :]
No, ja pogrywam ffa

Ale noob ze mnie straszny pewnie
Sagitarius
10:18, 22 05 2004
ja tesz pogrywam..ale tylko na demku multiplayer test 2...moze ktoś chętny jest zagrać zemną?Może niedługo sprawię sobie pełną wersję rctw.
ja tez pogrywam ale tak jak Percy

chyba ze klan jakis noobie to mozna pomyslec ;]
Jako, ze dopiero niedawno sprawilem sobie rtcw to klanu nie mam wiec po ffa biegam
blinkkin
12:13, 22 05 2004
ffa only, narazie...
No troszke nas jest

Moze jeszcze ktos sie zglosi a puki co proponuje zeby spotykac sie na kanale #rtcw.pl i tam mozna by sie dogadac zeby gdzies razem wyskoczyc na ffa
ja gram juz ponad 2 lata i jak narazie nie znudzilo mi sie nawet bijacz po 8 godz non stop
blacktyger
15:46, 22 05 2004
ja ma tylko pirata, a usuneli ostatni polski skrakowany server PL, na europejskich jakos boje sie grac

zreszta za nim trafie na skrakowany ..
postawcie server skrakowany bede gral :}
blinkkin
20:28, 22 05 2004
| QUOTE (blacktyger @ 15:46, 22 05 2004) |
ja ma tylko pirata, a usuneli ostatni polski skrakowany server PL, na europejskich jakos boje sie grac zreszta za nim trafie na skrakowany ..
postawcie server skrakowany bede gral :} |
orginalne rtcw kosztuje jakies 50 zl, a z drugiej reki tzn. uzywane okolo 20-30 zaleznie od stanu.
Hmmm... chyba wrócę do gry FFA jak będę miał wiecej czasu. Przyjemnie będzie postrzelać na znajomych starych mapach
Nieco pogrywam (teraz to nawet w ET malo gram) i pirata mam i dobrego keya od kumpla ktorry neta nie ma mam

bo oryginala opylilem na allegro za 35 zł
Bah, w rtcw niekiedy pogrywam, ale ffa only :<
W to jak dobrze pamietam gralem jeszcze za czasow modemu ;/ Ale i tak wypady do gleiwitz zeby pograc w rtcw na jakims zajechanym stanowisku w zabitej dechami kawiarence > all
PivooLama
16:49, 26 05 2004
to odwiedzajcie moze czasami wieczorami rtcw.pl bo polski serwer stoi pusty, a chetnie bym sobie z kims duela zagral
edit
aha i zamierzacie klanow szukac czy non stop bedziecie ffa grac? ;]
Pozatym zamiast na et.pl lepiej wpadac na #rtcw.pl

Czy ktos wzial by do klanu takiego nooba jak ja?

Na lepsze to nawet nie mam co liczyc a nobowskich klanow to raczej niema
Imo powoli te przedsiewziecie idzie w dobra strone, wczoraj zagralismy sobie na dialogu beach, czego od dluzszego czasu nie uswiadczylem ;P imo gra byla przednia, widac ze w rtcw, mimo roznych tam przeslanek jeszcze sie gra, i tak ma byc
incognito
13:58, 27 05 2004
| QUOTE |
| widac ze w rtcw, mimo roznych tam przeslanek jeszcze sie gra, i tak ma byc |
do nowego sezonu rtcw.no zapisalo sie 87 druzyn rtcw, w tym takie gwiazdy jak SnapS, vse czy byla amnesia. Wiec raczej rtcw zmierza znow w dobrym kierunku. =)
blinkkin
15:08, 27 05 2004
| QUOTE (incognito @ 13:58, 27 05 2004) |
| do nowego sezonu rtcw.no zapisalo sie 87 druzyn rtcw, w tym takie gwiazdy jak SnapS, vse czy byla amnesia. Wiec raczej rtcw zmierza znow w dobrym kierunku. =) |
moze moja wypowiedz jest nie na miejscu, ale im gorzej ma sie scena et tym lepiej wychodzi na tym rtcw. oby tak dalej...
btw. to forum zaczyna zyc (board ogolny et umiera).
Ja tez czasem gram jakies FFA, ale trudno znalezc server, zebym sobie mogl pograc normalnie. Jak mi sie uda znalezc server i ludzmi to zwykle kopie mnie za 12381241731647 cavarow i odechciewa mi sie gry
ffa only, do tego rzadko :|
qBa3oo3
17:11, 10 06 2004
Ja sobie czasem ffa pogrywam, ale gwalcom strasznie ;[
Jeśli chodzi o RTCW to ostatnio jedynie poslinie sie troche nad pudelkiem i musi mi to wystarczyc od pierwszego do pierwszego :<
Jak Bozia da i Partia pozwoli to niedlugo znow bede smigal w wolfa, przynajmniej na ffa =]
RTCW 4 EV0R bracia
Ja gram rowniez FFA na jolt.co.uk gdzie czasami tez Ojca mozna spotkac i Gatessa z 4fun, na dialogu czasami szybki ctf, i serwerkach niemieckich. Mozna powiedziec ze tez noob ze mnie bo kiedys kiedy nie mialem netu pogrywalem doraznie po kafejkach a teraz odkrylem wolfa na nowo
Pozdrawiam Riociq
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.