Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MP Bridge
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Dajmos
Dobry !!
mam prośbe ma ktos moze jakieś wtyki do linków z MAPKą The BRIDGE do ET ???
bo przydała by sie ta mapka .
Byłem jzu na stronie Drakira ale chyab jej narazzie niema zamiaru konwertować , a mozę by ja tak ktos sam przekonwertował .
Ja niestety nei moge bo niemam do tego czasu
SCORPiON
jesli bys zalatwil plik (*.map) np.brodge.map to bym mogl przekonwertowac
Dajmos
No włąśnie jak bym miał *map to mozę bym se też poradził tongue.gif ale niestety niemam tego sad.gif((( Myślałem juz żeby napisac do Drakira żeby mi owy pliczek posłał ale to narazie myślenie
SCORPiON
to wyslij do niego list czy by udostepnil *.map THE BRIDGE (ja nie napisze bo nei znam ENG)
SAGA
Czy ta mapa nienazywa się przypadkiem Rhine Bridge? Bo jak tak to wiem gdzie ściągnąć!
sin
hm.. zaczelem w tamtym tygodniu ja konwertowac ale nic niewyszlo tongue.gif niechcialo mi sie... tongue.gif ale jak by duzo osob zachcialo to bym moze... tongue.gif ale ideal to by niebyl biggrin.gif
Dajmos
Heheh Nie Rhine Bridge to to nei jest ale jest Za...**** normalnieo.

To jak zaczołęś ją konfertowac to skonwertują ja a jakisbłędy to bedziem ozżna poprawić :]
sin
mam juz to, w .map ale gdy chce zrobic do BSP to wywala mi blad
Node with unbounded volume.
SCORPiON
razem z sinem tworzymy mape jest ukonczona na 99% byc moze jutro bedzie dostepna (jeszcze dzis HOT screeny)
sin
mapka 99,5 % smile.gif jeszcze obiektywy dodac i bedzie alpha wersja smile.gif ale bez command mapy, i chyba kamery w limbo :/
sin
w grze wyglada troche jasniej biggrin.gif zawsze mozna w konsoli wpisac r_gamma 3 biggrin.gif
cieniowanie wzielem na szybko wiec jest niedokladne.. :/
pare bledow w wodzie... troche z texturami...
jak ktos znajdzie inne niech tu napisze +)
http://www.generals.pl/upload/upload/bridge.pk3

ps. mowilem ze niebedzie dokladnie wygladalo jak w rtcw :/
ps2. za pare minut bedzie lezal tam plik smile.gif
DaBi
Projekt godny uwagi naprawdę tym bardziej że wybór mapy do konwersji jest bardzo dobry. Nie brakuje customów które są wielgachne i przez to cieżko jest w nie sobie pograć.
Bridge to była bardzo fajna grywalna mapa. A co do serwera to myślę ze zawsze się jakiś znajdzie gdzie zostanie wrzucona. ( trzeba pogadać z ludźmi)
Co do konwersji jak już jestem przy tym temacie to dla mnie dobrą mapą byłaby Ice oraz Villige i kto wie moze Assault ( tam można by sobie było postrzelać z Mortara biggrin.gif) . Moze kiedyś powstanie kampania do ET jakaś 3-4 mapowa zrobiona ze starych map do RTCW smile.gif
Dajmos
Oj tak tak przydała by sie taka piekna Kampania , była by chyba najbardziej grywalna tongue.gif
Co do Village - to słyszałem ze juz jest w Prdukcji
Assault też była by dobra oraz Snow Fun
sin
wlasnie ja zaczalem konwertowac jakis czas temu, ale zastopowalem :/ a jak ktos chce oryginalny plik .map z customow lub wogole z rtcw to niech sie zglosi biggrin.gif
ps. skad sciagnaac snow fun?
sin
yyy Gatess u mnie to tylko 10 kb smile.gif :|
CODE
cP CharterPhalanx

CODE
216.168.131.224:27961

Mozecie grac tu na Bridge smile.gif
Dajmos
Sin wracaja do tego tematu powiem tak md_Bridge jest lepsze od twojej konwersji ,w twojej konwersji brakowało mi kilka tekstur , mapa była za ciemna , i mało udoskonalona ( wwiem ze to był ideał ale ....)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.