Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Roczniak
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
falubaz
Zwiazku ze nic ciekawego sie nie dzieje ostatnio tutaj postanowilem napisac tego topa.

ET ma juz ponad rok.

eureka ;x

Wiec mam pytanie, co wam sie najbardziej utkwilo w pamieci z tego calego roku?

Jakas klotnia, wpadka, ownycz na jakis serku, a moze cos innego?

Wypiszcie swoje przemyslenia po roku ;/

really from ass
blacktyger
oczywiście początki, gra Coverem, gdyż zawsze miałem ppociąg do czajenia się (myślałem że to CS ..) i strzelania z odległości, niestety realia były inne i szybko mi to wybito z głowy :Dpozniej granatnik i zastanawianie się dlaczego nikogo nei zabijam luncherem ... w ogole poczatki r00x biggrin.gif 1rok ET jest niczym w porownaniu do MOHAA czy tego cholernego CS ale mijmy nadzieję że za rok ten sam falubaz zaloży takiego topa ... GL
Sagitarius
co najbardziej zapamiętałem???lagi biggrin.gif A tak powazniej to wkońcu przekonałem sie do fileda..przez dluższy czas go nie szanowałem.Ze snajperki nigdy sie nie naucze strzelac...Ale mimo wszytstko wole grać w rctw.Jak na moje realia jest on bardzij uzyteczny dla mnie ponieważ mam słabeogo sprzęta a o łączach nie mówiąc.Rok z et minął z kilkoma nieprzespanymi nocami... cool.gif A najważenijsze jest to że znalazłem haka na sąsiadke i tylko za bardzo szaleje odpinamy kabelek smile.gif miło być adminem tongue.gif
MPM
Mi najbardziej zapadło wpamięc jena akcja smile.gif gramy na oasis jestem axisem , allies przejmuja flage w old city ja biegne aby ja przejąć ponownie dla axis, wyjmuje granat odezpieczam wbiegam do spawna zabieram flage i nagla jeden z allies mnie zabija ja padam granat obok mnie i pojawia sie nowy spawn axis, granat wybucha po 2 sekundach i chyba skosilem 5 swoich tongue.gif

W sumie od momentu kiedy pojawilo sie Et nie gram w nic innego dla mnie ta gierka jest ponadczasowa i mam nadzieję że nigdy mi się nie znudzi smile.gif
sparrow88
tak...
wprawdzie grać w ET zacząłem dopiero w sierpniu, no ale wspomnień też sie nazbierało.
nadal pamiętam swojego pierwszego killa biggrin.gif, keidy kampiłem na oasis w spawnie axis.
potem keidy już skill mi podskoczył, nadszedł pierwszy klan, lamerski ale jednak klan . teraz w FBI gram od jakiegoś miesiąca i dobrze mi z tym
evil_lord
Jedyna gra, w którą gram rok, i w ogóle mi się nie nudzi. Naprawdę świetna gra. Co utkwiło mi najbardziej w pamięci? Niestety upadek klanu, który był dla wielu graczy wzorem do naśladowania czyli C4, przejście z klanu w którym byłem 8 miechów do innego, a także przyjecie do et.pl. Mam nadzieję, że spotkamy się na tym samym forum, w temacie: "Dwurocznik". Chociaż nie jestem przekonany czy będe za rok grał jeszcze w Et...... blink.gif
Las3r
Ja w ET gram od października/listopada wiec krotko i takich pieknych/zlych wspomnien nie mam, chociaz pamietam raz na jakims ffa napisali do mnie ze czituje bo zabilem 3 z mp40 i dali vota na kicka biggrin.gif
AdI-O
Czego nie zapomne?? Napewno zdobytych 800 XP na 3 planszach kampanii. Na samym oasis 30 kilsów z minek rolleyes.gif Pierwsze i jedyne 800 punktów, bo więcej tak długo już nie grałem.
Wiem że jestem noob ale co poradzić unsure.gif Może iść na jakieś "dodatkowe zajęcia"?? smile.gif

Miejmy nadzieje że ET będzie jeszcze długo na szczycie. Jeszcze dużo fgragów przed nami smile.gif
Yogi
Ja w ET gram od listopada wiec do roczku mi troche brakuje. To co najbardziej pamietam? W sumie wszystko smile.gif Jak aktywaowali mi neo i pierwsza rzecz jaka zrobilem to sciagnalem ET i... nie nauczylem sie na nastepny dzien do szkoly i bylo cienko biggrin.gif Swoj pierwszy klan... i kolejne. I przede wszsystkim ludzi, ktorzy maja specyficzne zachowania, bez ktorych juz zyc nie moge. W pamiec silnie zapadlo mi rowniez zakonczenie dzialalnosci C4, tak jak koledze wyzej. W zadne gre nie gralem tyle, ile w ta. Oby do przyszlego roku z ET i scena, bo scena ET>all i nie obchodzi mnie co inni mysla mad.gif
Pozdro! biggrin.gif
blacktyger
W sumie od momentu kiedy pojawilo sie Et nie gram w nic innego dla mnie ta gierka jest ponadczasowa i mam nadzieję że nigdy mi się nie znudzi

znudzi, znudzi smile.gif ale ja też odkąd gram to raz spróbowałem innej gry Władca Pierścieni (III) i grałem aż ... 2 godziny (przeszedłem połowe, dalej mnie nudziło)

w pamięć zapadły mi jescze posty Spajdy (pozdro) zawsze zaczynające się od

CODE
Witam !!!!!

biggrin.gif
Patrol
To co mi w pamięci zapadło to niestety fakt, że w rtcw grało mi się lepiej. ET jest bez porównania lepszą grą, bardziej dopracowaną itd. ale nie wiem czemu klimat już nie ten. Składają się na to długie rundy (ach te 2 minutowe partie na mp_sub biggrin.gif), fakt że ci co przeszli z rtcw do dziś są dużo lepsi niż "świeże" klany przez co nie ma tak naprawdę konkurencji no i ogólnie jakoś zapał mnie opuścił. Nadzieję pokładam w tegorocznym quakeconie - może jak zobaczę jak się gra na topie to znowu mi ochota na grę wróci biggrin.gif.
Melvin.FoX
Jesli o mnie chodzi to tak jak moj poprzednik... nie ten klimat, latwiej kogos zabic, coverty... mortary... i wogule. Z tego co pamietam to bylo duuuuuuuuuuuuuzo akcji, szczegolnie na nockach jak gralem z qmplami w cafe. Ale najlepsza jednak byla akcja na radarze. Sytuacja: jestem axis stoje przy przejsciu do main entrance przy bocznym wyjsciu od spawna axis. W dloni pf. Patrze z bramy wybiega 6 alliesow. 2 pobieglo w strone side ja wysilam sie strzelam i nie skosilem ani jednego. Wyciagnalem lugerka i zaczalem sie bawic i skosilem wszystkich 4. Jak zabilem wszystkich tym lugerem to wyciagnalem pfa przypieprzylem w brame od spawna allies skosilem 5. W pewnym momencie na czacie napisano "cheater" czy cus i dostalem kicka i temp bana biggrin.gif
outsider!
No ja gralem troche w rtcw (ok.2 miechow, potem scena, że tak powiem, zeszła na psy), potem jak wyszła full ET (w test nie grałem), założyli mi moje slawne neo z dupy na 3 osoby, ktore sie rozlacza i wlacza o 20:56:54 biggrin.gif!, sciagnalem je sobie z jakiejs stronki z muzyka (pamietam nawet text : JUST DOWNLOAD AND PLAY >:D). Najbardziej w pamieci utkwila mi akcja :

Oasis,Axis CvOps,spawn allies na fladze. Był to jakis serwer z dupy 20v20 na ktorym po respie nie było tarczy. Rzuciłem plecak i zruchalem 12 kolesi XDDDDD Domyslcie sie co bylo potem biggrin.gif kkthxbye timeban tongue.gif

No i też pamietam dobrze jak BoB3R z obecnego 4FuN werbował mnie do [ToD]ET (moj pierwszy klan:]) i tlumaczyl co to jest mp_sillyctf i skad to sciagac [=

Pozdrawiam wszystkich obecnych i bylych teamm8ow, przyjaciol i wrogów [=.

P.S - So !#!@ing Big Thx To Kr!sto For Help biggrin.gif
tranx-san
ja gram w et od poczatku i pamietam wsio :S
Najbardziej milo wspominam gre z top klanami z pl oraz ue i ta satysfakcje jak sie kogos z lepszych graczy pojechalo :/
Co do total ownage akcji, to kazdy mial ich dziesiatki, lepiej wymieniac najwieksze wtopy, i nie ffa tylko CW
Ja np podczas emczu z jakims zdupy klanem, 3 min przed koncem rundy na goldzie jako axis, rzuciem nalot, tak od niechcenia, a ze mialem juz 3ci poziom fielda to nalot byl podwojny.... oczywiscie konsekwencja zle rzuconego nalotu na most, bylo sprzatyniecie calej mojej druzyny wychodzacej z respa
ChoX
Mnie utkwiło w pamięci piękne pingi w przedziale 100 - 40 biggrin.gif I jak grałem medykiem bez opamiętania. Nie wiedziałem że ma strzykawki i nimi ulecza i jak stałem nad jakimś gostkiem który wołał "I need a medic!" i nad którym widniała czerwona ikonka strzykawki laugh.gif

A tak poza tym to myśle że ET będzie miało z 10 lat lub więcej zanim zaniknie o nim pamięć wink.gif

Happy birthday to ET!! tongue.gif
ronin
QUOTE (Purge @ 16:44, 1 06 2004)
A tak poza tym to myśle że ET będzie miało z 10 lat lub więcej zanim zaniknie o nim pamięć wink.gif

ojjj święty cie śmiechem zabije...
incognito
No ja gralem troche w rtcw (ok.2 miechow, potem scena, że tak powiem, zeszła na psy)...

Albo źle ubrałeś zdanie w słowa, albo nie masz pojęcia o czym piszesz. ohmy.gif
Swiety
Sory ale nie mogłem się powstrzymać ale czy część tutaj z piszących osób nie ma lepszych wspomnień z grania blisko rok w ET niż:
- Zabicie na FFA 30 osób minami ?
- Uzbieranie na FFA 800 xp ?
- 5 x TK na FFA ?
- Lagi ?
No coż każdy ma swój świat.
falubaz
A ja najbardziej wspominam dolaczenie do First clanu w moim life. Mianowicie do klanu o nazwie Tower _]|[_ i pierwsze mecze i spary z tym klanem ;] to bylo ok. sierpien, czyli 3 miesiac grania. Wogole et to moja pierwsza sieciowa fpp ;( I wspominam milo tez moj pierwszy spar klanowy, gdzie zostalem pojechany wraz z teamatami przez Woytasa z bylego klanu SoN wink.gif i nauki eFecta ;| to chyba najbardziej utkwilo mi w pamieci.
pozdro
tofik
hehe juz roczek... jak ten czas szybko leci...

Ja chyba nigdy nie zapomne mojego pierwszego powaznego klanu, jakim bylo pewnie niewielu osobom znane nk. (uzwajac slowa "powazny" mam na mysli to ze mielismy jakas organizacje klanowa i gralismy sporo trenow/sparingow, bo same rozmowy miedzy klanowiczami nie byly zbyt powazne smile.gif ) Zrekrutowal mnie tam Sylphir (pozdro cool.gif ). Dopiero tam, po dlugiej wegetacji na ffa, nauczylem sie naprawde grac, zaczely sie pierwsze duele, klanowki itd, zaczalem korzystac z mIRCA, TSa, no i poznalem wspanialych ludzi tongue.gif Niestety klan z roznych powodow rozpadl sie po ok. 2 miesiacach gry, ale nigdy nie zapomne niepowtarzalnej atmosfery jaka w nim panowala(pozdrowienia dla wszystkich ktorzy sie przewineli przez klan nk wink.gif )

Jesli chodzi o jakies wydarzenie scenowe, to mocno utkwil mi w pamieci mecz C4 vs poison o dostanie sie do Eurocupa, przy okazji ktorego odbyl sie chyba pierwszy polski shoutcast w ET(jesli sie myle to mnie poprawcie ph34r.gif ) Bite 3 godziny siedzialem przy kompie i sluchalem NoOne'a i Rovera, zywo komentujac mecz na ircu. Byl to bardzo ciekawy wieczor smile.gif

Milo wspominam tez ctf_multi cup, szkoda ze Blinkkinowi nie udalo sie go skonczyc.
TgcRap4
W et gram od bety gdzies tak od poczatku maja. Beta miala tylko jedna mape, fueldump i dzwieki z rtcw biggrin.gif to moje pierwsze wspomnienie. Pozniej nadszedl na pierwszy klan SoH, pierwsza cw przeciwko eurpejskiemu klanowi Red Dwards, udzial w jednoniowym Poison Cup. Pierwsze oc ( bylismy wtedy ostatni w swojej grupie :/ w drugiej edycji osiagnelismy nasz cel i wyszlismy z grupy), nabijanie pkt na drabinkach cb (12 miejsce w europie wink.gif ), pierwszy custom do et (bodajze trainyard) a pozniej z ciekawoscia czekanie na nowe mapy. Powstanie drabinki cb pl. Udzial w rtcw.no. Zawsze tez lubialem czytac wszelkie zadymy i klotnie tongue.gif bodajze pierwsza jaka pamietam to jeszcze na boardzie hive niejaki pinki wyzwal paru graczy poison...
Milo tez wspominam moj pierwszy kontakt z trick jumpami. O walljumpie pierwszy raz uslyszalem na boardzie hive (bodajze powiedzial o tym ktos z c4). Wtedy trenowalem kilka dni aby zrobic tego jumpa bezskutecznie, ash sam wyczailem o co w tym chodzi.
A napewno najlepszym wspomnieniem nie jest sama gra, ale klan i ludzie z ktorymi na-(słowo na p)m od roku w ta gre :* !
HawK_
Mam nadzieje ze ET zdobedzie w natchodzacym roku wiecej zwolennikow niez przeciwniku. No i oczywiscie mam nadzieje ze spotkamy sie na 5 urodzinach ET ciekawe ile latek i wersji Etpro ujzymy do tego czasu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.