Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stymoolacja :o
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
|Painkiller|
Ciekaw jestem, czy jest coś, dzieki czemu gracie w ET lepiej/brutalniej/szybciej (niepotrzebne skreślić;)).

Ja taką rzecz odkryłem niedawno, a nazywa się ona PAINKILLER. Dla niewtajemniczonych - brutalna i niczym nieskrępowana rzeźnia z rodzimej firmy People Can Fly. Ta gra, prócz tego, że stanowi jakość samą w sobie, jest wprost idealną rozgrzewką do ET! Wystarczy pograć godzinę jakąś wysmakowaną bronią (polecam tytułowego Painkillera:]), a następnie puścić sobie w Winampie bitewną muzykę z tej gry i uruchomić ET - biegacie i prujecie na oślep (oczywiście nie do swoich;)). Soldatom SS dawano amfę, by byli bardziej brutalni i bezlitośni, ja mam Painkilera:]. Pozdr.
LoLeQ
Ja mam to samo w kazdej grze - mp3 z metalem .
MPM
Ja żeby grać lepiej musze byc w miare wypoczęty i musze miec cisze i spokoj w pokoju. Probowałem grac z muza ale to mnie tylko dekoncentrowało. imo tylko cisza i spokoj w moim wypadku daja efekty smile.gif
Estaloth
Na ffa mi trzeba stymulacji i tak bede lamil, ale przed cw robie sobie 1-2 dni przerwy od ET, ew. gram w jakis mmorpg, ale nieduzo. Wtedy na cw jestem lepiej skoncetrowany i mam duzą chęć do grania.
Thoro
QUOTE (Estaloth @ 9:23, 28 06 2004)
ale przed cw robie sobie 1-2 dni przerwy od ET

2 dni przerwy od ET przed CW ohmy.gif. Dla mnie to by bylo raczej trudne, bo gramy CW codziennie smile.gif
buzka
ale przed cw robie sobie 1-2 dni przerwy od ET

:OoOoOoO
to jak czesto gracie CW raz na 2tygodnie?:C
ja nie robie nic i caly czas lamie tak samo poprostu nie umiem grac ^^
blacktyger
hehe nie wiem ile bym gral albo nie, poprostu nie mam talentu do takich gier :/ a co do painkiller to myślę, iż jest to niczym się od quake, UT etc. nie rozniaca gra - bezmyślna rabanka (imo) a do tego jescze brytalna i ciezko strawna dla PC - bleee

warzywa > all
LouCypher
Ja dobrze (jak na mnie tongue.gif ) gram w ET jak jestem najadły, mam 2 browary i paczke fajek laugh.gif
Czasami zdaży mi sie zgasić kipa na klawiaturze, metalowa muza - owszem, robi swoje jak mam cieciowaty dzień w ET
D!z3l
LouCypher 21:22, 28 06 2004

gram w ET jak jestem najadły, mam 2 browary i paczke fajek 

Tjaaaa, juz widze jakbym gral w ET po piwkach, czesto w zime z kolezka wpadamy do naszego wspolnego kumpla na "kwadrat", oczywiscie z browarkami i gramy sobie w SKI JUMP-- super giera!! Napoczatku zawsze idzie mi dobrze, udaje mi sie nawet bic wysrubowane rekordy skoczni ktore zostaly "zrobione" przy poprzednim spotaniu na grze i piciu piwka. Ale jak wypije z 2 brwoce to gra juz sie niekleii, kompletnie mi nie idzie biggrin.gif , a nadomiar zlego jeszcze oni kopca szlugi a ja nie wiec mam juz pocalosci przechlapane biggrin.gif .

Estaloth
QUOTE (BuzKa @ 14:48, 28 06 2004)
:OoOoOoO
to jak czesto gracie CW raz na 2tygodnie?:C
ja nie robie nic i caly czas lamie tak samo poprostu nie umiem grac ^^

wtf? źle napisalem, przed ważnym cw ofkoz robie 1-2 dni przerwy. Btw imho przy-(słowo na p)cie się niepotrzebnie, sry ale to nasza sprawa jak często pykamy. Gramy tyle, na ile czas pozwala, nie kazdy u nas w klanie, jest na tyle po!@#any co ja, że siedzi po 12 godz przy kompie a większosć czasu przy ET albo mmorpg. Gramy jak jest squad, przed końcem roku szkolnego bylo mniej czasu, teraz są wakacje i chyba zrozumiale, że nie bylo/nie ma squadu. blink.gif
Sagitarius
lolowaty topic biggrin.gif Aby dobrze sie przygotowac do gry muszą być spełnione poniższe warunki:
-Cisza,spokój tzn nikt nie wejdzie i nie powie wyłacz to głupkowate "szczelanie"
-gorące kapuczino[zeby sie nie nudzic podczas czekania na respawna wink.gif ]
-być w dobrym nastroju
-nie mieć lag blink.gif blink.gif [przedewszystkim dry.gif ]
-jeszcze jeden wariant sąsiadki nie moze być na kompie bo jak ją widze w otoczce sieciowej to mi sie grac odechciewa biggrin.gif Co do painkiler czy jakus tak to nie na mojego kompa takie myki smile.gif
j!mmy
cisza w pokoju, 2,5 litra Pepsi, bądź Mountain Dew biggrin.gif i wtedy cała gra jakoś lepiej i chodzi i przyjemniej się gra laugh.gif
ofcorz jeszcze dobre pingi, bo jak mam nawet 10 litrów pepsi i ciszę jak makiem zasiał, a mam lagi to mnie krew zalewa!
Las3r
dla mnie najwazniejsze jest zeby nie miec lagow tongue.gif, oprcz tego musze sie dobrze czuc zeby dobrze zagrac cw, ale ogolnie przed cw to normalnie siedze na irc'u i zadnych radykalnych srodkow nie podjemuje zeby lepiej zagrac ohmy.gif
Jaw0hl
ja musze miec czysto na biurku, zawsze przed meczem czyzscze myche,icemata i klawiaturke, usadawiam sie wygodnie, nalewam mountain dew oraz jem tortille tongue.gifP wtedy najlepiej sie gra tongue.gif
LETKAS
Tylko jedno - cudowna, najlepsza, najczystsza, niechrzczona koka z dupy murzyna który własnie wyladował na Okęciu przylatując z Panamy.
Hehe

To żart oczywiście - dla niemających poczucia h
flyier
Bardzo dobra rozgrzewka i przed ffa i przed cw moze byc gra crimsonland , gral ktos w nia ?
kaczor
Ja gralem, ale raczej watpie zeby sie nadawala do rozgrzewki przed ET tongue.gif A dla mnie rozgrzewka moze byc... nic nie robienie laugh.gif
Kiler
To gierka na poziomie Serious sam idziesz i szczelasz. sad.gif i to wszystko.A ja proponuje 10 powtórzeń po 10 serii na sztandzę dla poprawienia skilla.
[mageta]
Ja jak gram i dobrze mi idzie, fragi wchodzą to jest ok i jestem spokojny rolleyes.gif ALE JAK LAMIE TO SIE DRE I KRZYCZE "JA PIERD$#%LE TO! KU%#A!!! mad.gif " i wale pięscią w klawiature albo se czasem rzuce czymś tongue.gif To strasznie głupi nawyk i wiem o tym ale ja juz nic na to nie poradze sad.gif
tranx-san
CYTAT (blacktyger @ 19:48, 28 06 2004)
hehe nie wiem ile bym gral albo nie, poprostu nie mam talentu do takich gier :/ a co do painkiller to myślę, iż jest to niczym się od quake, UT etc. nie rozniaca gra - bezmyślna rabanka (imo) a do tego jescze brytalna i ciezko strawna dla PC - bleee

warzywa > all

i tu powinienes synku dostac kopa... bo obraziles mi quake'a, a sam jestes bezmyslna rabanka wink.gif

przed cw najlepiej sie rozgrzewam jakims zdupy ffa, tak zeby sobie pograc...
muzyka podczas gry (powaznej gry) odpada, bo tylko przeszkadza, tymbardziej podczas jakiegos cw, gdzie liczy sie gra na sluch
Piwko jest dobre ale do czasu, bo po wypiciu wiekszej ilosci refleks spada...
Najlepiej jak jest cisza, ja komp i sluchawki, pod reka cos do picia i ziomkowie na v krzyczacy coiraz ze nam klada dzialo Oo biggrin.gif
blacktyger
im0 quake to klasyka, ale poprostu chodzi o to ze praktycznie nie trzeba miec aima (im0 gdzie bys nie walnol tyle samo hp) walisz do jakis stworkow do niczego nie podonych ... nie lubie takich gier i juz ^^ (co prawda od takich zaczynalem przygode multi, ale od czegos trezba ... )
Ow!cZ
Regulamin mój :
1. Cisza
2. Musze być najedzony.
3. Dużo Picia ( Cola, Peps )
4. Spokój
5. Spokój
6. Spokój
7. Spokój
Punkt od 4-7 jest podobny więc niezwracaj na to uwagi !
Musze Przestrzegać Regulaminu ! Obojetnie czy FFa czy CW !
ziober
1.Chwila medytacji
2.DUZO PICIA POD REKA
3.Nagły atak spawacza

I jestem niepokonany biggrin.gif
blacktyger
widze all musi mieć picie ^^ ja jak się laduje mapka, to chodze lac (czasami jak mniej picia to co dwie mapki oczywiście z full holdem axis ^^)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.