imo myślę, że robił brzuszki- jest taki czit, bodajże "cg_brzooszkhy 1"
a tak na poważnie- jeśli leżał na plecach to jedynie mógł go med podnieść, a jeśli leżał na brzuchu to chyba wcisnął takiego czita co się w controlsach ustawia, ale to już wyższa szkołą jazdy
pozdro!
blacktyger
10:29, 1 07 2004
Boshe Jimmy Ty nUUbie nic się nie znasz .... nie wiesz że medyk na 5 lvl ma takiego kopa że może sam siebie podnosić ?? nie wciskaj tu początkującemu ciemnoty ...
MANGUSTA
17:11, 5 12 2004
Na co niektórych serwach jak wpiszesz w konsoli
/playdead
To sie tak dzieje, jak wpiszesz ponownie to wstaniesz na równe nogi

PS: Niema 5lv meda ani żadnej innej klasy!!!!!
MANGUSTA, cholera, to ja gralem dzisiaj 4h na xpsave, zeby napykac ten 5 lev a tu dupa :X
tylko na shrubet dostepne, tak jak napisal mangusta /playdead i juz.
a kaurz nie wiem czy beke sobie robi czy co :>
blacktyger
10:31, 11 12 2004
falub on mówi serio, gralem z nim :X
ale mi tez sie nie udalo, to czit imo nie ma rady
keNOOBie|PL
15:50, 11 12 2004
Potwierdzam med na 5 lvlu robiz brzuszki, a eng pompki O_0 ale to tylko dla pr0
a co do /playdead to:
1. tylko na shrubie
2. najlepiej zbindowac... np wpisujac w konsoli /bind <jakis klawisz> playdead
Tak tylko w shrubie jest taka opcja.
W shrub RtCW była tak opcja fajna, ale niweim czy ją przenieśli do ET.
Jak medyk z przeciwnego temu dźgnął cie strzykawką w oko to ... sprawdźcie
st4rf!sh
17:14, 4 08 2005
a jak dzgnal cie w 4 litery, to nie mozna bylo siedziec i kampic, bo sie tracilo hp ;s
Havoc_PL
15:37, 6 08 2005
Prawdę mówiąc widziałem na własne oczy (choć wcześniej też nie wierzyłem) jak na Gold Rush koleś leżał i wyglądał na martwego (nie ruszał się jak czekający na podniesienie), a jak przebiegłem to wstał i zaczął strzelać mi w plecy.
A raz widzłame jak koleś biegł, po chwili padł na plecy i nie minęło 5 sekund jak znów wstał i pobiegł. Szukam coś na ten temat na wszystkich forach. Na razie znalazłem tutaj.... ale odpowiedzi są dla kompletnych lam :// Ciekawym jest jak wykrywać takich kolesi.
st4rf!sh
10:25, 7 08 2005
jak wykrywac? trzeba dobijac wszystkich wrogow, wtedy zaden juz nie wstanie ;]
Havoc_PL
13:49, 7 08 2005
Problem w tym, że leżąc na plecach kolesie wyglądają jak juz dobici. Aż ciekawi mnie to co ludzie jeszcze wymyślą by sprawniej zabijać omijając zasady "dobrej i uczciwej" rozrywki.

))
Nie no brak słow.... "dobrej i uczciwej" rozrywki. Chłopie ty miej pretensje do tworcow shrubeta a nie do graczy ,skoro dali takią mozliwość to po to by z niej korzystać.To tak jak byś sie dopie.rdolił do graczy na etpro ze rzucają w ciebie granatami ,a ty nie wiesz jak to robić...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.