Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy w sterowaniu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Rider_
Mam mały problem...
Steruje graczem za pomoca klawiszy WASD (bieganie) Po pewnym czasie zauwazylem ze gdy naciskam na W to gracz mi chodzi zamiast biegac Probowalem zmieniac klawisze ale to nic nie dawalo. Ustawienia domyslne tez nic nie pomogły... Co robic ?
EFFECTIVE
moze pod klawiszem caps lock masz zbindowane przelaczenie miedzy bieganiem/chodzeniem?
MPM
Może poprostu podczas gry mylą Ci się klawisze tzn zamiast nacisnać shift Ty naciskasz capslock co moze spowodować zmianę trybu chodzenia/biegania.

No chyba ze się troche bawiłeś configiem to wtedy mogą dziać się przeróżne rzeczy tongue.gif , ale tak na serio to jeżeli spróboałeś grać na standardowych ustwieniach( czytaj. ustawienia początkowe ET ) to raczej wątpie aby była to wina configa, no ale cóż mogę się mylić wkońcu jestem n00bem w tych rzeczach tongue.gif
keNOOBie|PL
jezeli nie korzystasz z chodzenia podczas gry, a masz zbindowana zmiane trybu poruszania pod Capem. To usun tego binda z configa, albo z konsoli podczas gry /unbind capslock

cya
N4th
nie jestem pewien ale moze komenda cl_run "1" pomoze? ;|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.