Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prozba
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Kosz
Ilu
Jak wiemy niedawno zakonczyl sie cGc w ET na dzien dzisiejszy ruszyla ankieta na stronie http://cgc.netfriend.org/ apropo nastepnej edycji cGc. I tu moja prozba jesli macie sekunde czasu zaglosujcie na CoD-a (ET nie jest przewidziane na ta edycje). THX
Swiety
lol ?
AdI-O
A ile płacisz?? rolleyes.gif
qBa3oo3
o_O

[nabijanie postow rox]
Sir_Ace[PL]
Jeśli wyłożysz teraz jakieś rozsądne i przekonujące argumenty to nietylko ja zagłosuje, ale to zależy od argumentów, których nie umieściłeś na forum.
Estaloth
Imo zwykle (słowo na p)enie. Jezeli naprawde chcesz CoD na nast. cgc to musisz sie postarac. Przede wszystkim napisac takie tematy na forach poswieconych CoD. Powinienes tez dobrze to uzasadnic. Mysle ze dobrze bylo by gdybys poprosil uczestnika i kibica (mysle ze RobertG Ci chetnie pomoze tongue.gif) z cgc ET, zeby przestawili turniej z 2 perspektyw. Trzeba wspomniec o sponsorach, dobrej zabawie, integracji graczy i kibicow, alkoholu itd. Nastepna edycja zapewne zwroci wieksza uwage sponsorow zarowno z powodu gry (jezeli to bedzie CoD) jak i tego ze bedzie to 2 edycja cgc. Reklamowanie tego na forach niezwiazanych z CoDem jest pomyslem beznadziejnym imo. Raz, ze zdecydowana wiekszosc woli te gre jakiej poswiecone jest forum, a dwa ze niektorzy to niezle sk#!@!#yny i zaglusuja na inna gre by zrobic na zlosc. Jeśli wykazesz troche determinacji i wysilku, byc moze to wlasnie CoD bedzie na 2 edycji cgc. GL.

Edit: PAN_STEFAN - o tego typu ludziach wspomnialem, zrobia wszsytko byle na złość. :<
D4ep
ja tam zaglosowalem..teraz chcem browara tongue.gif wink.gif
Aaron
Eeee... no tak jak mówią koledzy... sypnij mamoną to pogadamy... i zagłosujemy. Może z tą prośbą zgłoś się na jakieś forum o CoD ph34r.gif
PAN_STEFAN
specjalnie dla ciebie glos poszedl na fife
Rafal_Pila
To i ja dorzuciłem głos na Fifa, która do tej pory zgromadziła najwięcej głosów biggrin.gif
Swiety
!@#ać po kolei:
wszystkie no-skill strzelanki z pożal sie boże teamworkiem (Wolf) i piąte popłuczony po enginie Wolfa (COD), Mohaa nie będe oceniał bo przytoczony tutaj wyrazy i tak nie przepuściłby filtr na brzydkie słownictwo oraz gry dla paralityków w grubych podwójnych okularach (FIFA).

Głosujcie na prawdziwe FPS - na KWAKA !!!! biggrin.gif
tranx-san
lol? ph34r.gif
az sie czasami boje jak zagladam na to forum.. jak nie flame war, to jakis ziom, wystawia sie na publiczne zbesztanie takim topiciem... w ogole dziwie sie ze ten topic jeszze sie trzyma, ze swiety nie zbanowal autora topica i nie pojechal go bez mydla...

widocznie musial sie usmiac... zreszta nvm nie jestem psychoanalityk or smth..

co do tematu to zaglosowalem na quaka, w sumie nie po to gralo sie ponad dwa lata w to "badziewie" zeby teraz sie odwracac do niego plecami... nich chlopaki sobie pojada na jakis final gdziestam...

a co do cod.. omg w zyciu bym na ten bezwartosciowy badziew nie zaglosowal.. chyba ze jakas flaszka wchodzilaby w gre... ale to z wielkim bolem imo..

pozdr
Swiety
QUOTE (Anubis @ 1:04, 20 07 2004)
ze swiety nie zbanowal autora topica i nie pojechal go bez mydla...

kufa, Kid coś poprzestawiał w bazie i nie moge banować :CCCCCCCC.
Ale spoko, gdyby były bany to nie byłoby takich interesujących topików ostatnio biggrin.gif

A jeśli chodzi o jechanie bez mydła (i z mydłem też) w czym jestem bardzo pro, to mi sie nie chce bo jak czytam to forum i miałbym jechać (chodzi o jechanie bez mydła) to bym musiał cały pieprzony czas tutaj siedzieć i jeżdzić (bez mydła)
Sir_Ace[PL]
Czyli jednak pojedynek na bany Kid vs Swiety rozgrywa się nieuczciwie? laugh.gif
Swiety nie może banować?

Zbanować Kida tongue.gif

(Nie! Ja tylko takieko dżołka puściłem! Please! Nie banujcie mnie! Ja się poprawię) biggrin.gif
Papus
oj świety ale ty sie najezdzisz biggrin.gif W tym przypadku dopisuje sie do mojego troche wyzej przedmowcy i proponuje abys sie jednak po tym kolesiu z mydlem lub bez przejechal biggrin.gif biggrin.gif Ja 3mam kciuki tongue.gif jednym slowem zmienmy temat tongue.gif
ronin
QUOTE (Swiety @ 1:55, 20 07 2004)
kufa, Kid coś poprzestawiał w bazie i nie moge banować :CCCCCCCC.
Ale spoko, gdyby były bany to nie byłoby takich interesujących topików ostatnio biggrin.gif

A jeśli chodzi o jechanie bez mydła (i z mydłem też) w czym jestem bardzo pro, to mi sie nie chce bo jak czytam to forum i miałbym jechać (chodzi o jechanie bez mydła) to bym musiał cały pieprzony czas tutaj siedzieć i jeżdzić (bez mydła)

wiec wyszedles na tym jak Zabłocki na mydle biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.