Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze Projekty
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
MoS*StiloMAN
Siemka!

Jeżeli czytasz to i pracujesz nad jakimś projektem to nie bój się! Opisz jakie są założenia, daj jakiś krótki opis, screenshoty lub coś podobnego.

Nie ma się czego wstydzić a przy okazji możemy sobie pomóc wymyślając pomysły na objectivy, sugerując coś itp...

Ja za kilka dni stworze nowy temat o mojej mapce, którą robie, narazie nie będe o tym wspominał dopóki nie wydam bety biggrin.gif

Pozdro smile.gif Licze na Was biggrin.gif
Bastard PL
Siemka StiloMAN. I jak obejrzałeś mapkę którą ci wysłałem?? jeśli tak to napisz reckę na forum, bo z tąd najszybciej się coś dowiem.
ps. sporo się zmienilo, nowe screeny za chwilkę w galerii na naszej stronie klanowej galeria
MoS*StiloMAN
QUOTE (Bastard PL @ 12:18, 22 07 2004)
Siemka StiloMAN. I jak obejrzałeś mapkę którą ci wysłałem?? jeśli tak to napisz reckę na forum, bo z tąd najszybciej się coś dowiem.
ps. sporo się zmienilo, nowe screeny za chwilkę w galerii na naszej stronie klanowej galeria

No mapka jest wporządku...

Ale to Ty opisz nam wszystko razem z tym co mapce będą musieli robic Alianci/Axisi biggrin.gif
prabab
Co do mojej pracy, to robię z nudów mapkę w scenerii pustynnej.
Axisi atakują przyczółek Alliesów i niszczą im te... ten tego... no to coś do wydobywania ropy... rafinerie? No co by nie było na mojej stronie (prabab.tk) dałem kilka screenów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.