blinkkin
15:19, 22 07 2004
mam pytanie czy bylyby osoby chetne do grania na serverze rtcw. narazie nie moge podac wiecej szczegolow, nie wiem czy caly pomysl wypali. jesli jednak dojdzie to skutku to na bank bedzie scrakowany.
p.s. krotki topic na rozrzuszanie tego dzialu forum.
Ja bede chetny na bank jesli pingi dopisza bo ostatnio moja siec swiruje
Te ograniczenia na dialogu co do r_mapoverbrightbits i r_overbrightbits sa dobijajace bo na mapkach nic nie widac
FarSight
1:25, 23 07 2004
| QUOTE (Percy @ 16:30, 22 07 2004) |
Ja bede chetny na bank jesli pingi dopisza bo ostatnio moja siec swiruje Te ograniczenia na dialogu co do r_mapoverbrightbits i r_overbrightbits sa dobijajace bo na mapkach nic nie widac |
Nie sa dobijajace tylko zapewne zgodne z aktualnymi wymogami CB ....
PS. blinkkin przenosisz sie ze swoim marudzeniem do rtcw ??
| QUOTE (FarSight @ 0:25, 23 07 2004) |
Nie sa dobijajace tylko zapewne zgodne z aktualnymi wymogami CB .... |
Nieno, jesli sa zgodne z CB to spoko - juz nic nie mowie. Jednak nie zmienia to faktu ze malo widac
No ja tez bardzo chetnie
blinkkin
8:23, 25 07 2004
| QUOTE (FarSight @ 1:25, 23 07 2004) |
| PS. blinkkin przenosisz sie ze swoim marudzeniem do rtcw ?? |
osob grajacych w rtcw zostala garstka, wiec nie ma gdzie marudzic...
blacktyger
10:42, 25 07 2004
heh, no ja właśnie ide po oryginal RTCW ( zaleje was spamem, chyba że mnie wcześniej zbanujecie) więc server nie musi być scracowany, aczkolewiek jakiś by się przydał ..
ja mysle ze jak bedzie serwer to kazdy kto gra napewno czasami wpadnie takie wpisywanie na forum obecnosci jest z dupy :F
blinkkin
16:27, 25 07 2004
| QUOTE (BuzKa @ 14:19, 25 07 2004) |
| ja mysle ze jak bedzie serwer to kazdy kto gra napewno czasami wpadnie takie wpisywanie na forum obecnosci jest z dupy :F |
zgadza sie, jednak na forum rtcw obserwujemy mala aktywnosc, wiec taki topic nie zaszkodzi. jak narazie wszystko wyglada optymistycznie. z tego co sie dowiedzialem serwer bedzie stal na maszynie 2-procesorowej z 2 gb ramu, co do jakosci lacz natomiast mam watpliwosci. dodatkowo topic powstal w celu pozniejszych (to dopiero zamiary, zobaczymy jak z wykonaniem - przypadki blinkkina sa dosyc dobrze znane) ustal co do konfiguracji serwera. nie ukrywam, ze byc moze bede potrzebowal pomocy osob bardziej doswiadczonych. narazie przymierzam sie do postawienia rtcw w najnowszej spaczowanej wersji z osp.
Ja chetnie pogram. Aczkolwiek na cracku niezbyt mi zalezy bo ze 2 miesiace wstecz kupilem oryginala. Bardziej zalezy mi by serwer stal na osp bo na shrubie jest w 3 dupy serkow z dobrym pingiem. No i rotacja map by sie przydala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.