Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komunikat błędu podczas wchodzenia na serwer
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komunikaty błędów z ET
Flejter
Siemka gdy wybieram PLAY ONLINES co nie sa tam serwery i wybieram WIRTUALNA POLSKA [ PUBLIC] no naciskam i tam pisze ze mam cos sciagnac wazy 3.72 MB no gdy juz sciagne wyskakuje mi blad ---> K L I K <--- i niewiem co zrobic sa wolne miejsca na serwerze do gry .
Aha i jeszcze moj drugi problem to ile jets ogolnie map do ET bo w standardzie jest 6 a jesli sciagne te dodatkowe mapy to gdzie je mam wstawic unsure.gif ??

PS
Za wszystko dzieki i trzymajcie sie biggrin.gif
WhitePL
Najprawdopadobniej serwer potrzebuje jakiś innych plików albo załadowany plik nie działa poprawnie.Ja też mam podobny problem. Kiedy chce wejść na et3.gry.wp.pl pokazuje mi komunikat że mam za starą wersią gry więc ściągnołem nową i nadal tak mam. A co do map ET wklejasz je w etmain albo etpro w pliku maps. rolleyes.gif
keNOOBie|PL
bry...

nie mozesz grac na serku, jezeli nie masz tych samych plikow co on...

aby miec te same mosisz je zassac... (mozna zrobic to automatycznie) ---> Wejdz do gry/kliknij OPTIONS/ nastepnie GAME/i w czesci DOWNLOADS zaznacz wszystko na YES.

Od tej pory brakujace pliki bedal pobierane automatycznie...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
WHITEPL

IMO nie masz za starej wersji gry... bo jest jedna z patchem i jedynie mody majal rozne wersje...PB tez

gdybys napisal co to za blad starej wersji.. na pewno rozwiazenie byloby latwe...

1) (mozliwe, ze PB nie jest uaktualniony) wejdz do katalogu PB ( poszukaj w glownym katalogu gry)
i uruchom plik pbweb.exe po dluzszej chwili pb zostanie uaktualnione...
sprawdz, czy rozwiazalo to twoj problem... jezeli nie pkt 2

2) sprawdz, czy masz ustawienia sciagania plikow na YES (opis jak, patrz poczatek postu-flejter)

jezeli nie pomoze.. napisz jaki to blad wyskakuje.. pomyslimy co dalej...

Pozdrawiam
Mengele
1) otworz konsole
2) wpisz /cl_allowdownload 0
3)wpisz /reconnect

powinno zadzialac

pozdrawiam
keNOOBie|PL
hmm imo czit...

wartosc 0 raczej nie pozwoli mu na zassanie...

Pozdrawiam
Mengele
No i o to chodzi...ja tez tego packa niemam , tez mi chce go sciagac ...daje tak jak wpsialem i bez problemu wchodze na serek, z polowy serkow chce mi jakies (słowo na p)y ssac.... :>
keNOOBie|PL
ale pliki przedstawione w skrinie sa wymagane i bez nich nie bedzie mogl grac 1) to mod shruba 2) to pak z kolejnoscial map...

wiec zlookaj nastepnym razem dokladnie..

btw.. w twoim przypadku.. mozliwe jest, ze nie bedziesz ssac, ale:
1) akurat trafiles i jakas mapa/py nie sa grane w danej skladance....
2) bedzie dosysac przed mapal, ktorej nie masz.. a ktora wlasnie bedzie grana..

tak wiec lepiej imo zassac wszystko juz na poczatku...

Pozdrawiam
Jarek
Musisz zaciągnąć pliki (te wymagane) co masz napisane the following paks end misyng( i tu masz nazwy tych plików) odpal wyszukiwarke najlepiej (jest lepsza od gogli i od netsprinta)www.googl.pl i naciśnij ok nie czytajac tych głupot. Ścią gnij te pliki i zapisz w etmain
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.