Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co nieco o celności
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
MIHI
Czy zdarzyło wam się mieć kiedyś celność powyżej 100% ?? Ja o tej technice dowiedziałem się od kumpla, który mi ją zaprezentował u siebie. Polega ona na tym, że z ft naciskasz tylko raz lpm co daje ci jeden strzał, ale jeżeli tym strzałem trafisz w przeciwnika to da ci to ponad 10 hitsów!!!! Ja tym sposobem uzyskałem około 350%acc, a mój kumpel ponad 400%!!!! Jeżeli jakiś klan wymaga w regulaminie około 35% celności wyślijcie im screena z waszym ponad 100% to was przyjmą cool.gif
keNOOBie|PL
hmm...

imo te cyferki ktore opisujesz... dotyczace celnosci... tak naprawde nie sa wazne do konca.... to, ze bedziesz miec 100/200/300 celnosci swiadczy o kilku rzeczach. m.in

1) strzelasz z broni zadajacej/zabijajacej pociskiem wiecej niz 1 przeciwnika
- pf
- mortar
- art
- puszka
- mat. wybuchowe

2) dobijasz przeciwnikow, tylko nozem/ albo nie robisz tego ( zle )

3) twoj kazdy strzal jest celny ( imo czit tongue.gif )

Klany nie patrzal tylko na te cyferki i ich wartosc, ale na:
- ilosc HS
- sposob myslenia
- itd.

Skoro potrafisz za kazdym razem uzyskac ponad 100% ( i to grubo ponad ) to biedny Poison/D-Sky

Hmm... powiedz mi, ktore klany przyjmujal rekrutow na zasadzie wysylki screena O_0 HaHaHa

Pozdrawiam
tranx-san
imo troche tego nie rozumiem ? :E

po co komu celnosc ponad 300% ? zeby mogl sie jarac przed kumplami ?
wogole takie (słowo na p)enie ze jakis klan kogos przyjmie bo jakis ziomek ma acc wieksze od 100 wzbudza we mnie odruchy rzygolotne...

nie wiem moze ja sie nie znam, ale najbardziej warzywne klany przyjmuja ludzi po jakims krotkim tescie...
z ffa wylapuja, ale zeby na screenshota ? XDDD

a co do samego acc to ja kiedys mialem 600% :E
na battery zdarzylem oddac pfem ejden strzal zabijajac 6ciu... to znaczy ze mnie wezmnie poison czy jakis inny top pl klan ? moze im wysle screenshota ?

Swiety
QUOTE (MIHI @ 8:43, 26 07 2004)
Jeżeli jakiś klan wymaga w regulaminie około 35% celności

k#!@a mać - czego to warzywa nie wymyślą. Regulaminowa celność - LOL.
MIHI
QUOTE (Swiety @ 14:12, 26 07 2004)
k#!@a mać - czego to warzywa nie wymyślą. Regulaminowa celność - LOL.

Z tym 35% celności przeczytałem na stronie jednego polskiego klanu i to jest autentyk!!

Z tym 300% to chodzi o to, że jak wystrzelisz jeden pocisk (czyt. "tapniesz" lpm) i trafisz kolesia to on sie zajara i nabije ci się odrazu kilkaset procent acc. Ja widziałem kolesia co ciągle miał medale za celność, aż go wykopali biggrin.gif
falubaz
Jeżeli jakiś klan wymaga w regulaminie około 35% celności wyślijcie im screena z waszym ponad 100% to was przyjmą 

wieksza celnosc wcale nie oznacza lepszego aima, a moze oznaczac ze tylko zabijasz troli i nie ich nie dobijasz, wiec c@#! z zaibcia jak przyjdzie med i dobije> imo lepiej miec 20 acc i 100000 gibow a nie 40 acc i 0 gibow bo to jak walczyc z chwastami, po kiego wyrywac jak sie nie wypleni.

na potwierdzenia zobaczcie sobie staty z tego meczu i sami to ocencie (nie miejcie pytan bo i tak nie bedzie mi sie chcialo tlumaczyc z ang na pol) :
http://www.apla.et.prv.pl/UKF.html

Z tym 35% celności przeczytałem na stronie jednego polskiego klanu i to jest autentyk!!

to nie byl jakis KLON?
Laiszt
Po raz pierwszy słysze że klany biorą ludzi po celności wink.gif Mnie sie wydaje raczej że biorą po skillu technice no i oczywiście jak ich nie trafie to se nadal moge klanu poszukać biggrin.gif raczej nie zajmuj sie takimi pierdołami bo nie ma sie na to czasu podczas walki staraj sie mieć dużo ZASŁÓRZONEGO XP i fragów to cie jakiś dobry klan weźmie tongue.gif
Swiety
Ta miałem kiedyś celność powyżej 100% - Wszedłem na serwer wziełem pf-a, (słowo na p)nełem w respa, wybiłem i wyszedłem /quit.
K@F@R3K
bo wiecie niektóre klany mają takie reguły ze własnie jednym z czynników przyjęcia do klanu jest celność ja np. nie rozumiem jak mozna miec tak nawalone w glowie zeby dac taki wymog ja chociaz gram w et od ok 7 miechów tylko ok 8 no moze 10 razy mialem celnosc ponad 100 bo jezu poto mam nabijac sobie celnosc zeby innym zaszpanowac? JEDYNY RAZ mialem celnosc 260% z panczerzownicy no i co z tego wazne jest zeby byc nie tylko dobrym graczem ale takze miec przyjaciół w grze
Kiler
Bardzo ciężko na przestrzeni całej mapy (30 minut) jest uzyskać więcej niż 100% Acc. Raz przez 15 minut miałem celność artów 400% a Supotów 325% ale nie każdy suport się udaje więc to nie ma tak łatwo.

Celność swoją sprawą ale TeamWork praebija nawet te 100% ACC.
VeR
CYTAT
po co komu celnosc ponad 300% ? zeby mogl sie jarac przed kumplami ?
wogole takie (słowo na p)enie ze jakis klan kogos przyjmie bo jakis ziomek ma acc wieksze od 100 wzbudza we mnie odruchy rzygolotne...

WOORD! smile.gif - zgadzam sie smile.gif

imho niektorzy ludzie na tym forum pisza takie bzdety ze asz szkoda czytac... xO

ja tylko kiedys mialem ponad 300% ale bylo to tak ze wyszedlem z serva na chwilke,wszedlem znow i jakos mialem XP save tongue.gif koles biegl do dziala, rzucilem granatem,zabilem kolesia i koniec mapy tongue.gif ACC-ponad 300% hehe biggrin.gif

ROGhAL
Ja pamietam chyba na cbw.de gralem stopwatcha, pfem uderzylem w alliesow i chyba caly team po tym strzale lezal (amerykancki ofkorz), a ja mialem w limbo acc cos okolo 300 iles %. Caly ten banner z fragami byl "xxx blasted by Rogal_PL's Panzerfaust" biggrin.gif. Az mi wtedy prawie stanal tongue.gif. Szkoda ze nie bylo przy tym mojego Darkheada najukochanszego, ona wie co z takim fantem zrobic laugh.gif.
PRYSZCZOJAD [PL]
Tak mój klan przyjmuje graczy w zależności od ich acc na serwerze , dlatego klan BU "bandy upa" jest szybko rozwijającym się klanem tworzącym juz 3 dywizje , acc jest oznaka myślenia a każdy dobry gracz na pozimie wie że dobijanie przeciwnika z karabinu jest marnotrawieniem amunicji a grając w obronie na klanówkach 6 medami należy liczyć się z każdą kulą smile.gif
cziken
hehe xDDDD to widze ze wy jacys prO jestescie tongue.gif Gracie 6 medami w obronie ? Zycze powodzenia .
PRYSZCZOJAD [PL]
hehe xDDDD to widze ze wy jacys prO jestescie Gracie 6 medami w obronie ? Zycze powodzenia .

uważamy sie za wpełni profesjonalny klan, prowadzimy negocjacje z poważną Polską firmą na temat sponsoringu , niektórzy już zarabiają grając w naszym klanie w ET , ZYGFRYD zarobił p.i.z.d.e z matematyki a NARWANY KRET zarobił limo pod okiem wracając z kafejki nocą
rudy^
acc jest oznaka myślenia a każdy dobry gracz na pozimie wie że dobijanie przeciwnika z karabinu jest marnotrawieniem amunicji a grając w obronie na klanówkach 6 medami należy liczyć się z każdą kulą smile.gif

o k#!@a lol xDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!1
TgcRap4
QUOTE(rudy^ @ 16:28, 6 01 2006) [snapback]56420[/snapback]

o k#!@a lol xDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!1

Co lol ? Tracac kule bedziesz mial gorsze staty :C i nie bedziesz mial czym zakozaczyc pod koniec klanowki. Taki nie dobity przeciwnik moze zostac podniesiony i wtedy mozna go znowu zaszczelic znowu podwyzszajac sobie staty, nie oplaca sie dobijac, ani troche...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.