Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: po wejsciu przez eye reset wszystkich ustawien
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Yomen
PO przeszukaniu forum niestety nie znalazlem odpowiedzi,mimo roznuch kombinacji z konfigiem nie udalo mi sie dojsc do tego zeby zalatwic ten problem,moze tkwi on w czym innym??po kolei,szukam sobie serwa na eye,wchodze,pomimo ze wczesniej mialem wlaczone PB to wyskakuje mi komunikat o tym ze trza go wlaczyc i reconect,nastepnie po zaladowaniu mapy,okazuje sie ze wczesniejsze ustawinia klawiszy,rozdzielczosci i wogole caly setup robi sie jako defalutowy sad.gif ,dzieje sie tak za kazdym wejsciem do gry,w czym tkwi problem??
z gory thx za pomoc i wyrozumialosc
Swiety
W EYE wchodzisz do menu File/Setup Wizard/ Dalej Dalej Dalej masz zakładkę Installed games. Kilkasz na Wolfenstein Enemy territory wchodzisz do okienka config files i wpisujesz nazwe swojego configu.
Od tej pory wchodząć przez EYE na serwer Wolf będzie ci się odpalał z podanym configiem.

Najlepiej po wejściu na serwer zrobić jeszcze raz /exec twojconfig.cfg dać vid_restart i nie powinno być żadnych problemów z nieodp@!@niem twojego configa.
no11
ja zrobilem wlasnie tak samo a do configu podstawowych configuf dodałem exec mojesmieci.cfg i wczytyuje mi kopie z dodatkami
Phantom_lord
Czytaj czesciej i uwazniej enemyterritory.pl biggrin.gif. Jest tam poradnik traktujacy o uzywaniu ASE (tudziez EYE). Na koncu owego poradnika jest wlasnie wzmianka o reseci cfg (glownie rozdzielczosci). Jako wyjscie z tej sytuacji, radza zaznaczenie pliku konfiguracyjnego jako "tylko do odczytu".

Ps. Pozdrowienia dla autora poradnika tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.