Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
tanaka
Generalnie jako ze mnie i moim koomplom granie na mapkach od oazy do fuela i spowrotem daje ostatnio kopa nudy zastanawiam sie nad zorganizowanie turnieju ale tylko na mapkach niestandardowych tzn. Rihne Bridge 2, Airfield Asaalut FP test, Cathedral, Beach Invasion, 1944_beach, Caen, Navarone, V2base, Bugle beta, Eagles, Venice . Turniej ten odbywal by sie na serwerach ktore mialy by powgrywane te mapki , z czym do wyboru bedzie znacznie mniej mapek (do przetestowania na 18|net Custom map). Cały turniej bedzie rozgrywany standardowym systemem CB wraz z jego zasadmi.....w sumie to bylo by na tyle, przynajmniej narazie. Prosilbym o wpisywanie waszych opini na ten temat , sugesti i porad ofert pomocy....oraz prosilbym nie pociskac i niezasmiecać tego postu bzdurami....prosby te także kieruje do adminów tego forum biggrin.gif
Sir_Ace[PL]
IMO świetny pomysł, ale wruże taki sam koniec co inicjatywie Kaprala sad.gif Obym się mylił...
tanaka
Po dluzszym zastanowienu wybralem mapki ktore pojawia sie mam nadzieje podczas trunieju ktory wypali a to mianowice sa to mapki :Airassalut, Bugle beta, Caen, Cathedral, Eagles, Mp_beach, Rihne 2, Tc base, V2 base , oraz prawdopodobnie Venice.

Zgłaszam sie teraz z prosba do osob ktore dysponuja serwerem oraz maja mozliwosc dysponowania pozyczania na czas turnieju wgrania tych mapek na serek a chcieli by pomoc w zorganizowaniu takiego trunieju prosilbym o zgloszenie sie do mnie na gg 1621238

Generalnie chcialbym podkreslic iz ze swojej strony doloze wszelkich staran by ten cup wypalil ale bez jakiejkolwiek pomocy ze strony osbob "wplywowych" na Polskiej Scenie ET cieżko mi bedzie pociągnąc to dalej.... prosilbym takze te osoby o zgłoszenie chęci w pomocy do mnie (np. w zareklamowaniu turnieju ).

Chcialem sie zapytac odnosnie poprzedniego postu na czym polegala inicjatywa owego Kaprala ??tongue.gif
blinkkin
QUOTE (tanaka @ 14:15, 10 08 2004)
Generalnie hccialbym podkreslic iz ze swojej strony doloze wszelkich staran by ten cup wypalil ale bez jakiejkolwiek pomocy ze strony osbob "wplywowych" na Polskiej Scenie ET cieżko mi bedzie pociągnąc to dalej.... prosilbym takze te osoby o zgłoszenie chęci w pomocy do mnie  (np. w  zareklamowaniu turnieju ).

analizujac polska 'scene' et dochodze do wniosku, ze na pomoc z zewnatrz raczej nie mozesz liczyc. jedyny turniej, ktory odbil sie wiekszych echem i mial jakikolwiek sens bylo cgc. pierwsza rzecza jaka bym zrobil na twoim miejscu byloby zgloszenie sie do fryty z prosba o pomoc w hostingu cupa na stronach clanbase. pisanie wlasnych skryptow, a takze analizowanie zgloszen jest cholernie mozolne, a efekty nienajlepsze.
Sir_Ace[PL]
Tanaka. Może się mylę, ale wydaje mi się, że to właśnie w głowie Kaprala_Duda powstała liga miast. Jeśli tak to sorry
tanaka
heh dzieki a mozna jakis kontakt do tego frytu (ew. tej) ....jak narazie jest wszytsko oki mam udostepniony juz serek skad mozna sciagac owe mapki.....pomalu tez zglaszaja sie ludzie (narazie 2 ..ktorzy sa w stanie pomoc w postawieniu serka lub urzycza swoich na czas turnieju) biggrin.gif
blinkkin
CYTAT (tanaka @ 11:20, 17 08 2004)
heh dzieki a mozna jakis kontakt do tego frytu (ew. tej) ....jak narazie jest wszytsko oki mam udostepniony juz serek skad mozna sciagac owe mapki.....pomalu tez zglaszaja sie ludzie (narazie 2 ..ktorzy sa w stanie pomoc w postawieniu serka lub urzycza swoich na czas turnieju) biggrin.gif

fryta to \\-NoOne czesto siedzi na kanalach irc: #wolfpl lub #et.gather.pl. nie oczekuj wiele, a w szczegolnosci zalatwienia sprawy od reki. z tego co wiem, aby clanbase moglo hostowac turniej potrzebne jest poparcie petycji ogloszonej na tejze stronie. najlepiej kulturalnie porozmawiaj i wypytaj sie o wszystko.

mala rada co do turnieju. jesli chcesz organizowac turniej teraz to radze 3vs3, natomiast 6vs6 moim zdaniem mogloby byc organizowane najwczesniej w pazdzierniku, kiedy wszystko wroci do porzadku. pozostalo zyczyc szczescia i sporo cierpliwosci.
tanaka
heh dzieki za zyczenia...tak pozatym to sam planowalem go rozegrac dopiero tak gdzies kolo grudnia jak ludzie beda meic czas i oczywiscie pograja sobie w owe mapki tongue.gif jedno pytanko czemu tylko w rozgrywce 3v3 ?? na sam koniec zamieszczam linka z mapkami ktore sa lub beda potrzebne do turnieju : http://heksan.umcs.lublin.pl/etmain/ tu sie znjaduja wszytkie mapki takze sciagac i szpilac biggrin.gif jakby jakis brakowalo to postarm sie je dolozyc
tanaka
Chcialbym prosic aby ktos pomogl mi dac newsa na PCET w sprawie rozegrania tego turnieju.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.