Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Wygląd
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
Tom3K
Czy podoba sie wam nowy wygląd forum. Ja myśle że tak. Jest Jaśniejsze i łatwie dostrzec nowy temat lub Post. Wypowiadajcie sie na temat nowego skina forum tongue.gif biggrin.gif
Dud
Moze byc zobaczymy jak wyjdzie w praniu...
Maczo
IMO bez urazy, ale layout z dupy, stanowczo za jasno. dry.gif
gatess
Duzo sie w nim jeszcze zmieni, napewno logo doda klasy, niewątpliwie ikonki i inne dodatki tez beda dostosowane do klimatu gry. Musialem dac taki niedokonczony co by forum funkcjonowalo :]
AdI-O
No narazie to jest rzeźnia. Troche potrwa zanim przyzwyczaje sie do nowego widoku, ala psychodeliczny świat pedanta ohmy.gif Pożyjemy, zobaczymy...
blacktyger
nowy lajołt forum - bzzyyydal ;C
keNOOBie|PL
Bry

Ech o gustach sie nie rozmawia, a ja mam swoje zdanie... teraz forum wiele traci.... jest podobne do tysiecy innych przecietnych forow... az mi sie nie chce patrzec.. sad.gif szkoda, ze stara skorka odpadla... miala swoj klimat i naprawde pasowala do tematu.... jednak mam nadzieje, ze stara skora bedzie dostepna w panelu uzytkownika, do wybrania.... sentyment ?! smile.gif
Mozliwe.... takie jest moje zdanie (stara skora mile widziana, do ponownego wyboru = wilk syty i owca cala smile.gif)

Pozdrawiam
gatess
Stara skorka odpadla bo nie byla kompatybilna z nowa wersja skryptu, wyslucham wszystkich opinii i ew. napewno cos sie zmieni
Jesli macie jakies ciekawe skiny do invision Board 1.3final dawajcie linki.

Ogolnie board jest dla graczy i oni powinni wybrac najciekawsza grafike. ;]
ChoX
QUOTE (keNOOBie|PL @ 11:40, 10 08 2004)
jednak mam nadzieje, ze stara skora bedzie dostepna w panelu uzytkownika, do wybrania

Też mam taką nadzieję...

IMO tamta była lepsza a ta jakaś zbyt jasna i za kolorowa wink.gif
Bardzo fajnie by było gdyby jednak tamta była dostępna do wybrania rolleyes.gif

Wg. mnie ta jest (no offence) do d.upy za przeproszeniem dry.gif
blacktyger
przeca gatess mówi że jest niekompatybilna z tą wersją boardu, a szkoda ;< tamto miało klimat gry i pasowało do stronki, teraz jak klikam na forum to mam wrażenie że to już nie ta strefa klimatyczna. gra wojenna kojażona jest z ciemnymi barvami i takie też by się przydały
z0rika
przydałoby się trochę ciemniej ale poczekajmy na efekt końcowy tongue.gif
nephit
nowa wersja zdecydowanie gorsza - zrobilo sie z tego standardowe forum. rozumiem ze jest jeszcze niedopracowane ale jezeli ma byc w tej kolorystyce to nie bedze tak fajne jak poprzednie.

ps. jakos przezyje tongue.gif
R4dko
c@#!nie :P trza all dopasowac, pozatym trza przywyknac do szablonu :<
beda z tego ludzie gl & hf ;/
ymma
Nie podoba mi sie, jak niemal wszyscy uważam że za jasna i Windą xp za bardzo śmierdzi. Kolorki powinny być bardziej stonowane i mniej oczo!@#ne. Jakieś ugry i piaskowe kolorki już by lepsze były.
blinkkin
wyglad nie ma wiekszego znaczenia, bardziej liczy sie funkcjonalnosc (przykladowo grupy usenet). zreszta za bardzo nie trawie Invision Power Board szczegolnie w wersjach rozwojowych (darmowych). preferuje vBulletin, ktory mimo pewnych wad jest zdecydowanie szybszy i posiada wiele zaawansowanych funkcji. przykladem niech bedzie polskie shamo, ktore jednak korzysta z wadliwego tlumaczenia i kodowania.
Shynshylla
Wolałem jednak stary wygląd forum sad.gif
Niby podobnie wygląda ale jakoś tak mi się nie widzi , do forum o quakeu to by te kolory pasowały , ale do wolfa oO??
no i ta jasność strasznie po oczach wali
doceniam prace moderatorów i adminów i rozumiem że to jeszcze nie koniec zmian , ale na razie jestm stanowczo na nie sad.gif
Swiety
Każdy w opcjach swojego profilu może wybrać sobie skórkę. Narazie są dostępne tylko dwie ale myśle że Kid szybko znajdzie jakieś ciekawe skórki.
Imo i tak są lepsze niż poprzednia a ta jasna osobiście mi się podoba
gatess
Własnie z Blikkinem pracujemy nad 2 skinem ciemnym przyominającym stary. Obydwa są w wersjach beta i ich finalny wygląd bedzie znacznie lepszy dry.gif
Jaw0hl
nooo:) teraz zmienilem sobie na ten (chyba) brazowy - on jest wypasiony xDD
ballack13
stary mi sie bardziej podobal mial fajny klimat ale zobaczymy co bedzie dalej z tym jakei zajda zmiany
blinkkin
wlasnie modyfikuje theme, pozostalo jeszcze sporo do zrobienia.
outsider!
tya....to ja bede nastepny...

Zgodze sie z kolega, ze ostro zajezdza winda xp i ten board jest teraz podobny do 10000 innych boardow ;/ Nie ma juz tego klimatu...
gatess
Spoko, dzis szykujemy niespodzianke dla fanów szarzyzny :] .

Szukam grafika do zrobienia loga boarda wym. 875X122 .

Chetni do pomocy : /msg #4fun lub GG:4399407 "tylko powazne propozycje" tongue.gif
nephit
musze powiedziec ze drugi skin jest nawet fajny - tylko nie moge sie jeszcze przyzwyczaic ze info o piszacym jest po prawej stronie <=-D
ronin
QUOTE (nephit @ 10:10, 11 08 2004)
musze powiedziec ze drugi skin jest nawet fajny - tylko nie moge sie jeszcze przyzwyczaic ze info o piszacym jest po prawej stronie <=-D

podpisuje sie obiema nogami pod tym co napisal kolega ;D

2 skorka jest ok, tylko imo to info o piszacym mogloby byc w tradycyjnym miejscu
nephit
ale nagle pr0 skorka zniknela !:C moze to ma zwiazek z niespodzianka "dla fanów szarzyzny :]" >:{D
blacktyger
jak 2 skórka blink.gif where ;o? do wyboru jest tylko jedna imo ... tzn ja tam widze jedną \o/
Aaron
IMO poprzedni lay był ładniejszy... zgodzę się z innymi- forum sporo straciło. No ale skoro mówicie, że będą poprawki to tylko i wyłącznie na nie czekać cool.gif
blinkkin
prace nad nowym themem sa praktycznie ukonczone, przynajmniej z graficznego punktu widzenia. obecnie gatess meczy sie z malym buraczkiem w kodzie, ktory jest cholernie ciezki do znalezienia. jesli wszystko dobrze pojdzie to dzis odbedzie sie premiera nowego schematu boarda. jeszcze tylko odrobina cierpliwosci.
blacktyger
nowa skórka > all

jakaś nowośc z tym "menu" po right side GJ
Shynshylla
Noo teraz mi się bardzo podoba biggrin.gif i przypomina trochę stare forum he he
to jest to co miało być!!! już nie wali po oczach i ma klimat
good work Gates
ballack13
nie no teraz to powinna byc ankieta od nowa
ajk by to powiedziec nowy board wyglada za!@#iscie
full wypas
blinkkin
skorka jest praktycznie ukonczona, chociaz mozna napotkac jeszcze roznce dziwne rzeczy. dlatego prosilbym o wpisywanie wszystkich zauwazonych usterek i opinni. obecnie sami dostrzeglismy kilka m.in. znak t' w nieodpowiednim miejscu i kilka pomniejszych.

wszystkich zawiedzionych moge pocieszyc wiadomoscia, ze prawdopodobnie poprzedni jasny schemat po odpowiednich przerobkach bedzie mozna wybrac w ustawieniach. jednak nie wiem w jakim terminie zostanie ukonczony. prawdopodobnie bedzie to okres dluzszy niz w przypadku obecnego themu, ktory zostal stworzony w pospiechu, jednak nie kosztem jakosci.
keNOOBie|PL
No ba teraz o niebo lepiej smile.gif

Nie chcemy Billa GAYtsa... chcemy tylko Gatessa smile.gif

fajnie teraz wyglada... smile.gif

Pozdrawiam
AdI-O
No to rządzicie. Irackie klimaty, jeszcze brakuje podobizny saddama. wink.gif
Forum uber alles...
ChoX
CYTAT (Shynshylla @ 21:53, 11 08 2004)
good work Gates

a nie zapomniałeś o blinkkinie ? biggrin.gif On też ma dość duży wkład pracy w nową skórke więc "Good Work Gatess & Blinkkin" smile.gif

B.Tyger ma rację - nowa skórka > all cool.gif

Imo nawet lepsza od tamtej szarej smile.gif

hiwer
Dużo lepiej, oj dużo, co prawda nie jest to jeszcze to co było dawniej, ale w porównaniu z ostatnim lepiej biggrin.gif .

Zobaczymy jak wszystko będzie wyglądało po poprawkach, może to forum jeszcze stanie na nogi.
outsider!
Taaa to logo i motyw z info o piszacym po prawej stronie konkretnie > ALL

GJ GUYZ!
falubaz
a ja powiem ze jest za!@#ista ale i tak praktyczniejsze imo bylo to pr0 jasne ;]
zobaczymy jak w praniu wyjdzie

gg blink i gates
ymma
No i tak trzymać! Ze starego pozostał klimat a zmiany tylko na lepsze. Przejrzyście, elegancko, z klimatem.
falubaz
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory ťForum Serwisu www.enemyterritory.pl ťForum Techniczne Boardu

macie tutaj te `t

a jeszcze w profilach sa

edit: aaa myslalem ze poprostu zlales posta :]

blinkkin
CYTAT (falubaz @ 0:21, 14 08 2004)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory  ťForum Serwisu www.enemyterritory.pl ťForum Techniczne Boardu

macie tutaj te `t

a jeszcze w profilach sa

CYTAT (blinkkin)
obecnie sami dostrzeglismy kilka m.in. znak t' w nieodpowiednim miejscu i kilka pomniejszych.

kilka postow wczesniej o tym pisalem. wysylales mi takze prywatna wiadomosc. jak wyglada sytuacja z poprawa powyzszej usterki? otoz nie moge korzystac z panelu administracyjnego przez blad calego systemu, a dokladniej komunikatu 'twoje ip nie jest zgodne z tym w bazie'. po 5 sekundach zostaje wyrzucony do punktu, gdzie jestem proszony o zalogowanie. gatess szukal usterki w kilkunastu modulach z kodem strony... na marne jednak. poczatkowo uwazalismy, ze blad pochodzi ze zlego zapisu jednego znaku ascii, jednak i po jego usunieciu sytuacja sie nie zmienila. shit happends jak mawiaja amerykanie, jednak postaramy sie to jakos naprawic.
eXtreme
Piękne.
Jednak gadanie i narzekanie czasami coś daje.
Wreście widać wszystko jak na dłoni.
Gratulacje.
Maciex
Ogólnie to nowy wygląd forum podoba mi się . Tylko że muszę się przyzwyczaić do tych informacji o użytkowniku po prawej stronie , pierwszy raz spotykam się z takim zestawieniem na forum. Myślę że i jak forum przypadnie mi to do gustu smile.gif Ta jasna skórka nie pasowała do tematyki tego forum i dobrze że została zamieniona na obecną . Oczywiście tym którym się podobała niech się podoba , ja pozostanę przy obecnej . Ta literka 't jednak jeszcze się pojawia , mam nadzieję że jakoś uda Wam się tą usterkę zlikwidować , chociaż nie rzuca się zbytnio w oczy .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.