Uszatek
16:59, 16 08 2004
Co na ten temat myślicie?!
evil_lord
17:02, 16 08 2004
O uszatek widzę nowy profil już bez pbm

. Co o tym myślicie...wiesz najłtawiej to dać jakąś inicjatywę jednozdaniową...powiedz mi teraz co masz na myśli vs reszta Polski? Najlepsza reszta? Czyli poison + kilku graczy z innych klubów ? Kto by to organizował? Jak, gdzie, kiedy, skąd serwer?
Uszatek
22:06, 16 08 2004
Proponował bym żeby na ten mecz nie był cały poison wystawiony, wystarczyłby 1 gracz z klanu, np.: 1 z poison, 1 z hunter itp...
Myśle że ten meczyk mógłby jeszcze wypalić na tych wakacjach.
By się zrobiło shoutcasta i score bota wstawiło na IRC.
Z serwem podejżewam żeby nie byloby problemu, wystarczy pogadac z adminami servów.
Każdy gracz by grał przed swoim monitorem, nie potrzebne byłoby zjeżdzanie w jedno miejsce (chodzi mi o cGc)
Chodzi mi jak najbardziej żeby mecz byłby 4fun, chyba oglądacie mecze piłkarskie, gdzie najlepsza drużyna gra z resztą świata...
R383L!4N7
22:29, 16 08 2004
i jeszcze dać to w ETTV to by było dobre - pomysł dobry wykonanie przejdzie ale nie wiem co z inicjawtywą ale takie coś raczej wypali
FarSight
23:42, 16 08 2004
Zaden gather/mix nie ma szansy z klanem (przy rownym skillu) a nie zbierzecie w PL teamu ktory by ownowal skillowo IC ... so ... wynik z gory wiadomy .... ale fun moze byc, choc nie wiem czy ickom bedzie sie kcialo
| CYTAT (Uszatek @ 20:06, 16 08 2004) |
By się zrobiło shoutcasta i score bota wstawiło na IRC.
|
przykro mi ale obawiam sie moga byc male problemy;
1. samo by sie nie zrobilo... na tym forum bylo juz wiele pomyslow roznego rodzaju turniejow, lanow itp, a ile z nich doszlo do skutku odpowedzcie sobie sami...
2. nie ma sensu robic rowniez mieszanych skladow, poniewaz przeciwnicy IC nie mieliby zadnych szans (brak zgrania, ktore jak wiadomo nabywa sie z czasem)
Piliniak
1:22, 17 08 2004
a czemu akurat ic? oni sa tacy dobrzi? gram w to w tydzien to jeszcze sceny nie znam
blacktyger
6:50, 17 08 2004
wygrali cGc (cyber games cup) więc są oficjalnie najlepsi ...
oczywiście za!@#iście by było, ale chyba każdy wie że nie bedzie
kkthxbye
FarSight napisał to co ja chciałem napisać.
Słuchajcie sie starszych a wyjdziecie na ludzi.
I jeszcze jedno:
| CYTAT |
Uszatek napisano 22:06, 16 08 2004 ...Chodzi mi jak najbardziej żeby mecz byłby 4fun, chyba oglądacie mecze piłkarskie, gdzie najlepsza drużyna gra z resztą świata...
|
tylko jak te mecze wygladają ?
Żałośnie takie kopaniny i wyniki 8:6 lol
Jak chcesz zobaczyć fajny mecz to wejdz na jakiś dobry serwer lub obejżyj demo.
bez sensu.. bo przeciez poison jest lepsze od takiego mixa :S. wiec lepiej zrobic mecz POISON vs IC w cbpl..o pierwsze miejsce
Jak Poison i IC beda chciec to zagraja sobie nie musi to byc cb.pl czy wogole cb nas nie beda o to pytac bo to ich sprawy czy graja czy nie wiec nie wiem po co pisac o poison vs ic
blacktyger
14:47, 19 08 2004
hmm a zauważyliście, że wypowiadają się tu wszyscy, tylko nie IC i domniemana "Reszta Polski" ??
Phantom
17:04, 19 08 2004
lol wlasnie o tym pisze bo ich nie obchodzi co chca ludzie z 4um (i maja racje) przeciez nikt nie bedzie ich zmuszal do takiego meczu :|
R383L!4N7
0:00, 20 08 2004
IC rządzi ma 1 miejsce w polskim ladderze w CB

Poison musi pograć ze słabszymi jak chce odzyskać 1 miejsce

no to może będzie przynajmniej IC vs 00R
tranx-san
4:42, 22 08 2004
| CYTAT (blacktyger @ 12:47, 19 08 2004) |
| hmm a zauważyliście, że wypowiadają się tu wszyscy, tylko nie IC i domniemana "Reszta Polski" ?? |
a ci wszyscy to ktoz inny jak nie reszta tej Polski ? Kto powiedział że reszta Polski to samo 00R?
takie pomysly sa ciekawe, tylko szkoda ze ludziom brakuje zapalu do wykonczenia ich...
zamiast robic ic vs reszta zrobic mecz
polnoc vs poludnie albo
wschod vs zachod
ale znowu kto sie wezmie za organizacje, za shouta, kto wybierze kapitanow druzyn i sklad ?
tak to jest u nas na scenie... pomyslow w c@#! ale ludzi do wykonania ich... zero
| CYTAT (Anubis @ 3:42, 22 08 2004) |
takie pomysly sa ciekawe, tylko szkoda ze ludziom brakuje zapalu do wykonczenia ich... zamiast robic ic vs reszta zrobic mecz polnoc vs poludnie albo wschod vs zachod |
mialo byc miasto vs miasto....:] chodzi mi tu o jak zapewne wszyscy wiedza lige miast ktora nie wypalilo nie dlatego ze organizatorom brakowalo zapalu tylko dlatego ze....nikt tam nie chcial grac, wiec podejzewam, ze z tym wschodz vs zachod bylo by podobnie
a jesli chodzi o ic vs reszta to moje zdanie jest takie jak juz ktos wczesniej napisal, tzn. wiadomo ze wygra IC bo wg. mnie nawet najlepsza skillowo polska szostka bez zgrana nie da rady graczom ic ktozy graja ze soba ponad rok w et a w rtcw 2(?) lata
blacktyger
17:36, 25 08 2004
| CYTAT (Anubis @ 4:42, 22 08 2004) |
a ci wszyscy to ktoz inny jak nie reszta tej Polski ? Kto powiedział że reszta Polski to samo 00R?
|
a czy ja tak powiedziałem ;o? ale przyznasz że raczej ani ja ani Ty nie będziemy resztą polski, chodzi mi o to że ktoś cos rzuca za plecami tych "zainteresowanych" (bo tak na parwde oni o tym nawet nie wiedza ;o), a to ze byłoby fajne - pozostawie bez komentarza bo gdybanie im0 nie ma sensu a z takim zainteresowaniem tej "sceny" to raczej tylko to pozostaje ...
pzdr
tranx-san
5:16, 26 08 2004
no offence gdzie nie spojrze widze posty blacktigera XDD stary wyjdz troche na dwor na jakies piwo daj innym popisac

a dlaczego ani ja ani ty (black) mamy nie byc ta reszta Polski ? bo co bo za slabi w uszach ? pewno tak XDD
no coz.. szkoda ze takie pomysly:
liga miast
ic vs reszta polski a nawet reszta swiata
wschod vs zachod
polnoc vs poludnie
sie marnuja i nikt nie przeprowadzi ich do konca...
wszyscy pamietaja shouty z cgc, z meczy c4 vs poison ile bylo szumu na scenie, cos sie dzialo.. a teraz ? bida, panowie bida...
blacktyger
11:27, 26 08 2004
| CYTAT |
| no offence gdzie nie spojrze widze posty blacktigera XDD stary wyjdz troche na dwor na jakies piwo daj innym popisac |
hrhr nie jesteś pierwszy który to zauważył, a na dwór wychodze tylko mam bezsenne noce ;[
| CYTAT |
a dlaczego ani ja ani ty (black) mamy nie byc ta reszta Polski ? bo co bo za slabi w uszach ? pewno tak XDD
|
może dlatego że shoutcast z 4 minutowego meczu bylby nie warty zachodu xDD (jak by dobrze poszlo )
o to chodzi że po pierwsze najczęsciej są to słomiane zapały, a nawet jeśli ktoś ma już twrade postanowienie i brnie, to niestety reszta ma to w dupie no i samemu nic się nie zrobi, ja na tej scenie władzy zadnej nie mam, nie moge w jakiś znaczący (o ile w ogole w jakiś) pomóc organizatorą takich przedsięwzięć, niestety nie znam nikogo ważnego (na tyle aby postawić piwo i mieć coś zrobione xC) więc jestem tylko pionkiem ...
FarSight
14:40, 26 08 2004
| CYTAT (Anubis @ 3:16, 26 08 2004) |
no coz.. szkoda ze takie pomysly:
liga miast ic vs reszta polski a nawet reszta swiata wschod vs zachod polnoc vs poludnie
sie marnuja i nikt nie przeprowadzi ich do konca...
|
Omg .... zrozumcie wkoncu ze dla graczy z tzw czolowki (nie wiem moze nie dla wszystkich, a moze tylko dla mnie ??) gra powazna (na obj) w mix teamach (a takie by byly w all wymienionych przez was "wspanialych" pomyslach) nie jest funem .... kazdy ma inne nawyki, inne takty, inne nazwy na dane czesci map etc etc ... jak sie gra zeby se pofragowac to spox ale gra w mixach sw z zacieciem na obj jest tylko powodem do wqrwienia ...
PS. z TS'a w mixie ... mapa oasis .. mix gra jako axis ... mur jush wysadzony:
.... mr.A killed by Allies...........
mr.A: "k#!@a 3 medow i eng wbiajaja na placyk"
mr.D: "jaki k#!@a placyk ??"
.... mr.D killed by Allies.........
mr.D: "taa 3 medow i eng na szafie, pocharatani, paczkuja sie"
mr.B: "jaka k#!@a szafa ?????"
mr.D: "uwazajcie moga isc na 1"
mr.B: "JEDYNKE ???? jaka jedynke"
..... Allies killed by mr.E ..........
.... mr.E killed by Allies ........
mr.E: "jednego meda zabilem i dobilem, 2 medow i eng na drabince zaraz beda szli na N"
mr.B: "jakie k#!@a drabinka, jakie k#!@a N ????"
.... mija 5 sekund
.... mr.B killed by Allies ........
mr.B: "no ja (słowo na p)e czemu nikt nie mowil ze 2 medow i eng zaatakuje północne działo od commanda ?????"
.... "dajnamajt planted" ..........
mr.F: "MOZE k#!@A JAKIES INFO CO ?????"
i tak to wyglada (moze z deka przejaskrawione ale niewiele ... bylem wtedy mr.D)
PSS.Dla niekumatych 1=N=North=pólnocne (działo of coz) a palcyk=szafa=drabinka=command czyli miejsce przy respie axis do ktorgo mozna sie dostac po drabince i z ktorego mozna pojsc na dzialo North albo w strone MG albo nad respa ..... GG
RobertG
11:24, 27 08 2004
Far to brzmi jak pewna znana mi relacja z treningu reprezentacji Polski
A taki mecz IC - "reszta" to IMHO bezsens chyba ze reszta by miesiac wspolnie trenowala. A mysle ze nikomu sie nie chcialoby z powodu jednego meczyku.
Ew. moznaby wykorzystac reprezentacje Polski uszczuplana przez IC (a gral tam chyba tylko Mr X z IC). Wtedy mozna przyjac ze "reszta" jest jako tako zgrana.
Tylko .... po co taki mecz?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.