Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukiwany, poszukiwana
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Return to Castle Wolfenstein > RtCW Ogólne
kubE
Niedawno reaktywowany klan Polish Legion rozrasta się coraz bardziej. Mamy już więcej niż pełen skład. Mamy serwer klanowy. Ale nie mamy www. Od naszego sponsora - FPP.pl dostaliśmy konto ftp oraz nazwę (http://PolishLegion.rtcw.pl) i szukamy osoby, która (za darmo) zechciała by zrobić stronkę dla klanu:>

Kontakt:
GG: 2196647

#pl.rtcw @ quakenet
forgoot
Hmmm, ja moglbym pomoc smile.gif)
Postawil bym wam stronke na systemie portalowym JPortal smile.gif oczywiscie wykonalbym design itp
co wy na to ??biggrin.gif
kubE
A nie lepszy Mambo (MOS) ?
shela
z rtcw mam tyle wspolnego co kij z tylnia czescia ciala...jednak na temat stron cos moge powiedziec..od razy zaznaczamm grafik ze mnie z D*** ...ale mialem okazje sie zapoznac z systemami portalowymi....sposrod wszystkich wybralbym XOOPS ... w sumie prosty w obsludze, elastyczny, posiada wiele gotowych modulow ktore jednym kliknieciem mozna instalowac... ma wbudowane forum itp...

przykladem strony stojacej na xoops jest nowe.pl bardzo ladnie i elastycznie sie zachowuje...po testowaniu phpnuke, postnuka, xoopsa drupala i kilku innych jestem zdecydowanie za xoopsem....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.