blinkkin
13:44, 19 08 2004
male zamieszanie patrzac na to moim okiem. nie znam sceny rtcw, jednak ostatnio zaczely pojawiac sie, reaktywowac klany. postaram sie wypisac, te ktore znam. z gory przepraszam za bledy w skladach (niektore osoby graja w roznych klanach jak wynika np. z cb/rtcw.no, do tego sporo nieaktualnosci). kolejnosc calkowicie przypadkowa:
ip
irrational polacks
kober
termit
jabol
clown!
incognito
supercow
vince
caran
noname
enyy
prosper
shizo
100%
100% RtCW
Skee
C4|Bols
Caran
incognito
Jendel
lkts
mates
ray
sH1z0-
supercow
zygol
[=PL=]
Polish Legion
Boom
Cagi
Dark
Kitus
kuba
Mitch
p5ycho
Riociq
Toadie
WooF
SD
Steal & Destroy
DarthVader
v0nsky
Kano
BoB3R
FeniX
Kjs
Khain
ShuWehrmacht
Steal
Vk
FF
Fear Factory
Bols
Err0r
fr1sko
Jendel
MchZ
Mit0s
muztee
M|krus
Op-1
ray
Razman
Rooey
shrd
SuperCow
[NF]
NetFriend
Amfisia
bUzka
Buzz^
Gburek
Lemurek
na bank sa bledy, ale nie o to chodzi. wystarczy powiedziec:
RTCW > ALL EVER 4EVER
incognito
17:42, 19 08 2004
ip jest w stanie hibernacji lub nie istnieje niestety.
jeśli chodzi o [=PL=] to nie ma żadnych błędów:) GJ.
dawno tu nie zagladalem =]
a co do skladow:
moj klan - ip - jest w stanie hibernacji i w najblizszym czasie nie zanosi sie by sie to zmienilo =| poza tym osoby takie jak: caran, cowie, inco ( chlip, chlip - teraz nawet ze mna pogadac nie chce ) i shizo nie sa juz w tym klanie. co do pozostalych to sam nie wiem co u nich slychac =]
a co do skladu ff to afaik wyglada on atm tak:
[pl] mitos
[pl] mchz
[rus] sergej
[rus] mystx
[gb] rooey
[gb] muztee
[bel] frisko
[ee] evil purc
FarSight
2:47, 20 08 2004
omg
blinkkin
5:09, 20 08 2004
| CYTAT (FarSight @ 2:47, 20 08 2004) |
| omg |
;o
blacktyger
7:11, 20 08 2004
hhrrh ktoś kiedyś powiedział, że jetsem mistrzem teori, oddaje Ci ten tytuł im0, nie grasz w rtcw (z tego co piszesz) nie znasz tej sceny, nie grasz w et (z tego co piszesz) i z teg co pamiętam nigdy nie wymiatałeś (tak jak i ja) a k#!@a piszesz (nie mówie że źle piszesz - nooffence) jakieś
| CYTAT |
| RTCW > ALL EVER 4EVER |
więc nie kumam, co Ci z żyjącej sceny rtcw, skoro (z tego co piszesz) nie powinno Ci na niej zbytnio zależeć ...
btw. ip ile wy razy się już odradzaliście i ropadaliście ?? ;|
| CYTAT |
| btw. ip ile wy razy się już odradzaliście i ropadaliście ?? ;| |
A C@#! CIE TO k#!@A OBCHODZI !!!!!!!!!!!
| CYTAT (Termit @ 11:23, 20 08 2004) |
A C@#! CIE TO k#!@A OBCHODZI !!!!!!!!!!! |
Nie odbiegacie trochę za bardzo od tematu ?
blinkkin
15:29, 20 08 2004
| CYTAT (blacktyger @ 7:11, 20 08 2004) |
hhrrh ktoś kiedyś powiedział, że jetsem mistrzem teori, oddaje Ci ten tytuł im0, nie grasz w rtcw (z tego co piszesz) nie znasz tej sceny, nie grasz w et (z tego co piszesz) i z teg co pamiętam nigdy nie wymiatałeś (tak jak i ja) a k#!@a piszesz (nie mówie że źle piszesz - nooffence) jakieś
więc nie kumam, co Ci z żyjącej sceny rtcw, skoro (z tego co piszesz) nie powinno Ci na niej zbytnio zależeć ... |
w rtcw gram dosyc czest, ostatnio 4-6 h dziennie. w et gram raz, dwa w tygodniu - treningi w klanie. mialem 2 miesieczna przerwe w dostawie internetu, wiec mam spore braki w wiadomosciach dotyczacych sceny rtcw jak i et.
druga sprawa czemu mi zalezy na scenie rtcw? bo sa osoby, ktore maja podobne zdanie. natomiast w et ogranicza sie to do slow farsighta 'omg' i ludzie na wszystko klada przyslowiowego c@#!a. wymieniles tutaj ip, ktore non stop sie reaktywuje. w porownaniu do tego wiekszosc polskich klanow et rozpada sie tylko jeden raz i tworzy sie nowych 5.
btw. ide grac w cs'a na serwerach teamplay, to sie nazywa prawdziwa wiara.
| CYTAT (blinkkin @ 15:29, 20 08 2004) |
| wymieniles tutaj ip, ktore non stop sie reaktywuje. |
zeby uciac wszelakie pomowienia i pogloski wyjasniam, ze od momentu powstania ( XII'03 ) do dzisiaj ( VIII'04 ) klan ip nie rozpadal sie i takowoz nie reaktywowal =]
mielismy b. krotka przerwe na wiosne - nazwijmy ja "przerwa techniczna", po czym powrocilismy by rozegrac sezon 8 w rtcw.no.
a w zwiazku z wakacjami, i z tym, ze jedna - dwie osoby miala inna wizje ich spedzenia niz ja, klan przeszedl w stan hibernacji, po drodze tracac 4 najbardziej wartosciowych graczy, ktorzy to zasilili szeregi stuprocentowych pr0wolfgraczy =]
tak czy inaczej, na wiosne '04 bylismy jednynym, w pelni polskim klanem, ktory regularnie trenowal i rozgrywal oficjalne mecze ... o pokonaniu 4:0 gwg i pechowo zakonczonym finale OC.3 nie wspominajac =[
blacktyger
11:20, 23 08 2004
no to sry blink, bo ja gram praktycznie codziennie i w rtcw i w et i Cie nie widze (fejki, inny nick ;o?)
Coz,widzisz tyger nie wszyscy graja na servach 20< slotowych.
blinkkin
13:12, 23 08 2004
| CYTAT (blacktyger @ 11:20, 23 08 2004) |
| no to sry blink, bo ja gram praktycznie codziennie i w rtcw i w et i Cie nie widze (fejki, inny nick ;o?) |
raz, ze fake nick (najczesciej macintosh lub labla) do tego w godzinach 2:00-6:00 rano. w tych porach mam normalny pingi na poziomie 100, wiec da sie grac. czesto zagladam na serwer tgc, mozna tam spotkac wielu polakow. ostqatnio jedenak net calkowicie sie (słowo na p)i i siedzenie na ts z pingiem > 400 i pk na poziomie 10% nie jest zbyt przyjemne.
blacktyger
14:05, 23 08 2004
| CYTAT |
| Coz,widzisz tyger nie wszyscy graja na servach 20< slotowych. |
hmm jak mam to rozumieć ;o?
ja znów gram 7 - 11 (o ile ktoś jest) ale teraz mam wolną chate 2 tygodnie i będe gral w nocy, więc może prędziej się "spotkamy" :* bo w godzinach "normalnych" ping dochodzi do około 9999 i ciężko się gra ....
FarSight
10:49, 24 08 2004
| CYTAT (blinkkin @ 13:29, 20 08 2004) |
druga sprawa czemu mi zalezy na scenie rtcw? bo sa osoby, ktore maja podobne zdanie. natomiast w et ogranicza sie to do slow farsighta 'omg' i ludzie na wszystko klada przyslowiowego c@#!a. wymieniles tutaj ip, ktore non stop sie reaktywuje. w porownaniu do tego wiekszosc polskich klanow et rozpada sie tylko jeden raz i tworzy sie nowych 5. |
Heh ja mam inna teorie ... mr. blinkkin szuka tzw. sceny na ktorej bedzie powazany .... tzw. scena et go zdeka osrala, olala i nie za bardzo go powazala (z roznych czesto bezsensownych powodow) .... wiec zmienil miejsce na rtcw bo moze w mniejszym gronie bedzie latwiej zaistniec .... gdzies tam kiedys nasz mr. blinkkin napisal ze przedtem gral w innego mp ... dzialal na innej tzw.scenie ale zaznaczyl ze nie powie co to bylo i jakim nickiem sie poslugiwal i ze tamta tzw. scena byla super hiper i w ogóle cool (w domysle byl tam powazany etc) .. ale imo tamta gra istnieje tylko w umysle mr. blinkkin'a ....
PS. Z racji ze moj friend toadie wrocil do gry w rtcw tesh sobie w rtcw popykam i z przyjemnoscia popatrze na rozwoj wydarzen (czyt. mr. blinkkin'a droga do chwaly) na tzw. scenie rtcw.
PSS. Let's teh flame begin !
No z rtcw nie mozna juz nic raczej zrobic,nawet jak sa polskie servy to lepiej grac na zagranicznych bo tam chociaz wiedza gdzie doki zaniesc oO,a ze ludzie z et sa przyzzwyczajeni do polakow no to przestaja w to grac.
blinkkin
17:32, 24 08 2004
| CYTAT (FarSight @ 10:49, 24 08 2004) |
| Heh ja mam inna teorie ... mr. blinkkin szuka tzw. sceny na ktorej bedzie powazany .... tzw. scena et go zdeka osrala, olala i nie za bardzo go powazala (z roznych czesto bezsensownych powodow) .... wiec zmienil miejsce na rtcw bo moze w mniejszym gronie bedzie latwiej zaistniec .... gdzies tam kiedys nasz mr. blinkkin napisal ze przedtem gral w innego mp ... dzialal na innej tzw.scenie ale zaznaczyl ze nie powie co to bylo i jakim nickiem sie poslugiwal i ze tamta tzw. scena byla super hiper i w ogóle cool (w domysle byl tam powazany etc) .. ale imo tamta gra istnieje tylko w umysle mr. blinkkin'a .... |
widze, ze nabierasz ochoty do snucia teorii z dupy. ironiczne wzorowanie sie na mojej osobie, raczej nie wyszlo.
co do sceny nie chodzi o same gry. nadanie takiej nazwy spolecznosci graczy jest conajmniej nieodpowiednie. sa to raczej rozgrywki sporotowe, w ktorym bezposrednio nikt niczego nie daje innej osoby. scena to wymiana informacji, tworzenie czegos ogolnie dostepnego. te slowa wyjasniaja czym jest scena:
'tylko wolnosc dystrybucji jest motorem postepu. w przeciwnym razie internet upodobni sie do telewizji kablowej, gdzie wszystko jest za oplata.'
co to twojej osoby to prywatnie wypowiadales sie troche inaczej. powiedzialbym, ze szukasz osoby gorszej od siebie. powtarzales wielokrotnie, ze masz mnie w dupie. jednak nie mozesz pozostac obojetny? raczej ciezko mnie zniszczyc...
klamstwa powtarzane tysiace razy staja sie prawda...
Blinkkin nie zaistnieje na scenie RTCW.
Raczej nikt z FF.rtcw nie zagląda na to forum i serwis co logiczne gdyż mają swój portal. Podobnie jeśli chodzi o 100%.rtcw większość graczy tu nie zagląda (chyba).
A jak wiadomo to głównie portal et.pl jest jedynym miejscem w którym może zaistnieć Blinkkin - tak samo jak forum et.pl jest miejscem w którym istnieje Ja.
Scena RTCW w PL ogranicza się do kilku klanów które przede wszystkim grają na zachodzie a tzw scena FFA praktycznie nie istnieje. Czyli na scenie RTCW nie zaistnieje.
To że cześć sceny ET olała Blinkkina to jest normalne patrząć na to jak ta scena wygląda i Farsight słusznie dodał że scena olała go często z bezsensownych powodów. Z drugiej strony są ludzie którzy potrafią coś zrobić i zaistnieć na scenie chociażby nie grający nawet ET Mietek ze swoim cGc. No ale porównywanie Mietka do Blinkkina - to całkowicie inny kaliber człowieka na scenie.
Domyślam się że post Farsighta powstał pod wpływem ostatniego zdania w pierwszym poście Blinkkina czyli RTCW>ALL. No cóż tu mamy forum RTCW i takie zdania są jak najbardziej na miejscu. Pomijająć fakt że Blinkkin został olany być może rzeczywiście uważa że RTCW>ALL, tylko jak to pogodzić z jego aktywnością na portalu et.pl

Szkoda że dzięki Farsightowi ten topik zszedłna off-topik no ale przynajmniej coś tu się dzieje
blinkkin
20:19, 24 08 2004
| CYTAT (Swiety @ 17:44, 24 08 2004) |
Blinkkin nie zaistnieje na scenie RTCW. Raczej nikt z FF.rtcw nie zagląda na to forum i serwis co logiczne gdyż mają swój portal. Podobnie jeśli chodzi o 100%.rtcw większość graczy tu nie zagląda (chyba). A jak wiadomo to głównie portal et.pl jest jedynym miejscem w którym może zaistnieć Blinkkin - tak samo jak forum et.pl jest miejscem w którym istnieje Ja. Scena RTCW w PL ogranicza się do kilku klanów które przede wszystkim grają na zachodzie a tzw scena FFA praktycznie nie istnieje. Czyli na scenie RTCW nie zaistnieje. To że cześć sceny ET olała Blinkkina to jest normalne patrząć na to jak ta scena wygląda i Farsight słusznie dodał że scena olała go często z bezsensownych powodów. Z drugiej strony są ludzie którzy potrafią coś zrobić i zaistnieć na scenie chociażby nie grający nawet ET Mietek ze swoim cGc. No ale porównywanie Mietka do Blinkkina - to całkowicie inny kaliber człowieka na scenie.
Domyślam się że post Farsighta powstał pod wpływem ostatniego zdania w pierwszym poście Blinkkina czyli RTCW>ALL. No cóż tu mamy forum RTCW i takie zdania są jak najbardziej na miejscu. Pomijająć fakt że Blinkkin został olany być może rzeczywiście uważa że RTCW>ALL, tylko jak to pogodzić z jego aktywnością na portalu et.pl 
Szkoda że dzięki Farsightowi ten topik zszedłna off-topik no ale przynajmniej coś tu się dzieje |
swiety chyba wszystko wytlumaczyl. co do mojej aktywnosci na et.pl wspominalem juz, ze przerwa w kontakcie z et byla zbyt duza, aby ja szybko nadrobic. raczej nie wroce do pisania newsow, zamiast tego skoncentrowalem sie na odwalaniu czysto technicznej roboty jak robienie grafik do themu na forum.
co do tekstu rtcw > all nie wspomnialem o et i innych grach, wiec dosyc dziwne komentarze. wiele innych produkcji odroznia sie od wiekszosci jak chociazby tribes 2 czy counter strike (licze na tekst 'cs dla strategow' od ktoregos z uzytkownikow). zreszta nalezy odroznic sama gre od spolecznosci tworzonej przez ludzi w nia grajacych.
zreszta na cholere o tym gadam?
blacktyger
23:31, 24 08 2004
| CYTAT |
zreszta na cholere o tym gadam? |
ponieważ również nie możesz pozostać obojętny ...
| CYTAT (Swiety @ 16:44, 24 08 2004) |
| tzw scena FFA praktycznie nie istnieje. |
Powoli, powoli, po troszeczku cos tam raczkuje - moze gdzies zajdzie
FarSight
10:41, 25 08 2004
| CYTAT (Swiety @ 15:44, 24 08 2004) |
| Domyślam się że post Farsighta powstał pod wpływem ostatniego zdania w pierwszym poście Blinkkina czyli RTCW>ALL. |
Ufff a jednak nie wiesz wszystkiego (istniala obawa ze jako wszystkowiedzący dalajlama aka wiedzma ple ple aka mozg podbijesz swiat w niedalekiej przyszlosci) .....
blinkkin
11:19, 9 10 2004
| CYTAT (FarSight @ 10:41, 25 08 2004) |
Ufff a jednak nie wiesz wszystkiego (istniala obawa ze jako wszystkowiedzący dalajlama aka wiedzma ple ple aka mozg podbijesz swiat w niedalekiej przyszlosci) ..... |
this means war

. zawsze latwiej pojechac osobnika malo doswiadczonego w tym przypadku et i e-sports. nie wiem czemu robisz to publiczne, natomiast prywatnie nie jestes taki elokwentny, obywa sie bez epitetow. gl & hf, mnie raczej ciezko zniszczyc, a miejsce na flame zawsze sie znajdze.
btw where to?
gdzie teraz toczy sie gra procz tcg i rtg? nigdzie?

byl kiedys patent ze spotkaniami polakow. dalej to trwa?
z evanem mamy ochote pograc rtcw a cos ostatnio nie mam czasu/okazji dorwac inco by go wypytac co i jak
Wiem ze PLGaming cos takiego organizowalo jak jeszcze tam gralem co jakis czas ludzie sie zbierali na serwie bylo Polskie ffa, w tej chwili nie wiem jak to jest z tymi spotkaniami gdyz sekcja rtcw plG na dzien dzisiejszy jest w hibernacji ale wnioskujac z topicu na ich kanale "pl.rtcw come back soon!" . Coz moge w tej chwili poradzic wpadaj na #rtcw.pl i #pl.rtcw a informacja o ewentualnych spotkaniach Cie nie ominie. Jestem ciekaw co stalo sie z pomyslem na rtcw.gather.pl nawet jesli by grala mala liczba osob pomysl warty uwagi... eh pomarzyc mozna

.
Tak. Polish Legion rtcw istnieje! Wygrywany i w ogóle owned! www.pl.wolfenstein.pl / #pl.rtcw !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.